Vinaròs News

Històries d'avui en dia

Un gran exemple de solidaritat amb els damnificats d’Alcanar i Les Cases Un gran exemple de solidaritat amb els damnificats d’Alcanar i Les Cases
Lorena Bertomeu Ruiz, una rapitenca resident a Amposta, ha posat en marxa de forma totalment altruïsta una recollida solidària per ajudar les nombroses persones... Un gran exemple de solidaritat amb els damnificats d’Alcanar i Les Cases

Lorena Bertomeu Ruiz, una rapitenca resident a Amposta, ha posat en marxa de forma totalment altruïsta una recollida solidària per ajudar les nombroses persones que van sofrir les fortíssimes pluges a principis de setembre en aquesta població i les Cases. Aquí teniu el text que ens ha escrit per a Vinaròs News:

Sóc una persona anònima que se m’anava el cor darrere aquell día veien tants de videos i fotos… Allò era devastador.. I vaig decidir fer alguna cosa per poder ajudar a les families afectades i la idea va ser intentar buscar algún lloc per fer un punt de recollida i entrega … Vaig contactar amb alguns ajuntaments però el d’Amposta va ser l’únic que va respondre i directament em va dir si.

Més concretament l’alcalde Adam Tomàs ell mateix em va dir amb qui havia de parlar i va buscar el lloc. La meva crida es solament per ajudar les families de Les Cases i Alcanar afectats per les pluges. Crec que avui son ells però demà podria ser jo i també m’agradaria  que algú em poguera ajudar. Ens arriben varies coses de la bona gent … el meu telèfon sona nit i día … missatges per MSN , per whatssap … Hi ha dies  que em torno boja … pero em plena sentir : Lore tinc una estufa per les families d’Alcanar !! O Lore tinc mantes !!! Em sento feliç de poder-los oferir tot allo que ens fan arribar les persones donants. Veure somriures quan ho han perdut tot !!! Sentir aquella paraula que avui en día sembla que es perdi: “Gràcies”.

Són paraules sortides del cor i m’arriben doblades. He conegut families que dintre de la desesperació es desahoguen de tal manera que acabem plorant … perquè és molt trista aquesta situació . Qualsevol persona que ens vulgui fer arribar qualsevol coseta, em pot trucar, Face, MSN, whatssap (el meu telèfon 643329174)… Poden portar-ho al magatzem perquè aquestes families agafen tot allò que necessiten directament o fer fotos i jo ho poso al grup de Facebook que vaig crear: “Estem amb vosaltres”. Quan algú ho necessite m’ho fa saber i el poso en contacte per quedar per al moment de la recollida. La gran satisfacció de fer tot això sense ser ningú és que ompli el cor, em sento realitzada podent donar somriures a qui ho necessita. Hem d’ajudar a que el món sigui molt millor.

Comparteix

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies