Vinaròs News

Històries d'avui en dia


Vídeo promocional, creat per David Inlines

VINARÒS NEWS, des de desembre 1996

-Direcció-coordinació: J.Emili Fonolllosa  -Coordinació tècnica: Benjamín Miralles

-Redactors:

Vinaròs:
Xavi Flores, Juan José Benito, E.Fonollosa, Vicente Moliner
Benicarló-Peníscola-Alcalà-Alcossebre:
Vicent Ferrer, Bartomeu Roig, Juanvi Gellida
Alt Maestrat-Els Ports:
Javier Ortí, Miguel Agost, Laura Castel
Baix Ebre-Montsià:
Joaquim Buj, Joan Ferré, Jaume Coll.

-Pensaments: Mariano Castejón, Josep Maria Bausset, Mauri Esteller, J.Ferré Verge, Manuel Milian, Ramon Puig.

-Gràfics:  David Aguado

Agraïments especials: 

Espectacles Maestrat,  Espuny Abogados, Cristalería Miralles, Editorial Antinea, Ajuntament de Vinaròs, Diputació de Castelló i Renault Dacia J.Garau.

Diari del Maestrat, aguaita.cat, La Vanguardia,  Las Provincias, El Mundo-Castellón al Día, Europa Press, Diari de Tarragona, Mediterráneo, Las Provincias, Canal 56, Canal 21, Canal Terres de l´Ebre, U Ràdio, Ulldecona, Ser Maestrat, Cope Vinaròs, Vilaweb, Els Ports Ràdio, Alcanar Ràdio, L’Ebre, setmanariNotícies.

5.000 seguidors per facebook, 4.300 per twitter, 3.600 subscriptors del servei d´email a España, Francia, Argentina, Estados Unidos, Emiratos Árabes, Turquía, Polinesia Francesa, Alemania, Canadá, Suiza, Marruecos, Bélgica, Irlanda, Inglaterra, Cuba, Noruega, Suecia, Holanda, Andorra, Italia, Bolivia, Venezuela, Chile, Nicaragua, Colombia, Puerto Rico, Brasil, Ecuador, Uruguay, Perú, Honduras, Panamá, República Dominicana, Polinesia Francesca, Filipinas, Australia, Japón..

TROBADA 27 ANIVERSARI
El passat divendres 12 de gener de 2024 i com és tradició cada segon divendres d’any, un bon grup dels col·laboradors i patrocinadors del Vinaròs News van fer l’habitual trobada anual que es fa coincidir amb l’aniversari d’aquesta revista amateur online. Aquesta vegada era ja el 27è aniversari i és que el Vinaròs News va engegar-se a les acaballes del 1996, sent pràcticament pionera a la Comunitat Valenciana pel que fa a informació comarcal per internet.
 Un total de 22 persones es van donar cita aquesta vegada en un conegut restaurant del passeig marítim. Al voltant d’una llarga taula i un excel·lent sopar van compartir unes hores tots junts. Una vegada més, Pablo Castell va posar la nota d’humor fent un discurs “alternatiu” al parlament oficial, on va avançar sorprenents “primícies” informatives, com impressionants novetats sobre el Carnaval que es podrien seguir pel Vinaròs News de forma “immersiva” i en “realitat augmentada”. Tot seguit, el coordinador Emili Fonollosa va començar la seua habitual intervenció destacant, una vegada més, la gran oferta professional d’informació comarcal que hi ha a hores d’ara, començant pel màxim referent que és Diari del Maestrat. Va agrair la col·laboració constant dels qui aporten continguts, tots desinteressadament i l’ajuda del reduït grup d’entitats i empreses que fan possible el Vinaròs News.
També va destacar les noves seccions incorporades en aquest 27è any: El “parte” del temps, amb un repàs meteorològic diari sempre en un peculiar i divertit llenguatge, a càrrec de Sebastià Bas i “Un país de contes”, que recull contes de les nostres terres, pel professor i escriptor de Castelló Enrico Ramiro. També van haver agraïments especials per als qui van venir a la trobada des d’altres poblacions, com Benicarló, Alcanar, les Cases, Amposta i La Sénia i es va voler remarcar la satisfacció que suposa que mitjans professionals troben al Vinaròs News idees i continguts que els poden ser útils. La trobada del 27è acaba, com sempre, amb la foto de grup.

Trobada anual dels col·laboradors del Vinaròs News

Entrevista a Canal 56, programa La Nostra Gent, 2 de febrer 2023: https://canal56.com/2023/02/la-banqueta-02-02-2023/ (A partir del minut 30)

26 ANIVERSARI

Vinaròs News compleix 26 amb una divertida trobada dels col·laboradors


Aquest divendres a la nit, en un cèntric restaurant de la ciutat, un extens grup dels col·laboradors i patrocinadors del Vinaròs News recuperaren la tradició de retrobar-se cada any el segon divendres de gener, costum interrompuda durant la pandèmia. Després que el 25 aniversari se celebrà el passat 15 de juliol, més tard del que pertocava i ja quan el covid-19 estava minvant, ara s’ha retornat a la data habitual. Aquesta vegada van ser 25 de les vora 35 persones i entitats que ajuden desinteressadament a fer possible aquesta revista digital no professional. És a dir, ha estat la trobada més nombrosa. Els qui pogueren assistir a la trobada van gaudir d’unes hores de tertúlia, mentre es degustava un complet sopar.

El millor de la nit, però, va ser la sorpresa que tenia preparada Pablo Castell, responsable de Castell Impressors, el qual després d’unes quantes hores de cavil.lar idees enginyoses i divertides, va oferir una gran «perfomance» d’un hipotètic futur del Vinaròs News que va arrancar moltes rialles. Després i ja més seriosament, durant l’habitual parlament, el coordinador va voler destacar els qui venien per primera vegada a la trobada i els qui han sigut i són ànima màter de la revista.

Agraïments especials per als qui «s’han espolsat la perea d’haver d’agafar el cotxe i desplaçar-se des d’un altre poble com Alcanar, les Cases d’Alcanar, Benicarló, Amposta, Canet i Alcanyís». Va comentar també que ha augmentat el seguiment de la revista per les xarxes socials, com facebook, twitter i el canal de vídeos del youtube, mentre que ha baixat per correu electrònic. Va acabar tot amb les clàssiques fotos de grup i el desig de retrobar-se tots el segon divendres de gener de 2024.

Mireu més:

Vinaròs News compleix un any més amb una trobada de 25 dels seus col·laboradors

Un bon grup d’entitats i persones que aporten desinteressadament la seua ajuda per fer possible la revista digital Vinaròs News van celebrar el 25è aniversari, que ja es va escaure a principis d’enguany però s’havia ajornat a causa de la pandèmia.
Els qui pogueren assistir a la trobada d’este especial aniversari van gaudir d’unes hores de tertúlia, mentre es degustava un complet sopar, acabat amb un gran pastís d’aniversari i brindis amb cava. Va ser una bona ocasió per reunir-se més de vint persones, sobretot després de dos anys sense fer-ho, algunes de les quals no es veien des de llavors. Durant l’habitual parlament, el coordinador Emili Fonollosa va tenir paraules paraules de record per a un col·laborador que va faltar per sempre recentment. José Ramon Ferreres feia sempre interessants anàlisis de l’actualitat, des de Benicarló i amb la seua columna “En un lugar del Maestrat”.
També va voler recordar i agrair que  tot i ser el Vinaròs News una  experiència feta per afició, el passat gener, en la III Nit de la Comunicació, celebrada a Tortosa, se li va concedir un dels reconeixements 2022 del Col·legi de Periodistes de Catalunya, en la demarcació de les Terres de l’Ebre, destacant-se en aquell acte no solament els 25 anys complits sinó també el que sempre haja volgut fer de “pont” entre una banda i l’altra del Sénia, incloent continguts tant del Maestrat i Els Ports, como d’El Montsià i el Baix Ebre.
El coordinador del Vinaròs News va apostar per continuar amb aquesta veterana experiència “amateur”, comptant amb l’ajuda de tots i totes i el patrocini d’un grup limitat d’entitats, amb les quals es cobreixen totes les necessitats i esperant que l’audiència continue sent fidel. “Esperem també seguir comptant amb el respecte del diaris digitals professionals, com fins ara, i dels quals no ens considerem “competència” sinó complement. Creiem que encara podem tenir un raconet, entre l’abundant i magnífica oferta informativa online que hi ha en aquestes comarques” va comentar.

EMILI FONOLLOSA, DIRECTOR DEL VINARÒS NEWS, A L’ENTREVISTA DE C56 01-03-2022

Vídeos: Reconeixement als 25 anys del Vinaròs News en la III Nit de la Comunicació

El Col·legi de Periodistes de Catalunya distingeix la web informativa “amateur” Vinaròs News pels seus 25 anys

EMILI FONOLLOSA

La Demarcació de les Terres de l’Ebre del Col·legi de Periodistes de Catalunya   durant la celebració a Tortosa aquest divendres al vespre de la III Nit de la Comunicació va atorgar un dels seus reconeixements a la revista informativa comarcal “amateur” per internet Vinaròs News  perquè acaba de complir 25 anys, sent pionera al nord de Castelló i sud de Tarragona.

Es recollí el reconeixement, després de valorar-se especialment des del Col·legi que el Vinaròs News sempre ha tingut vocació supracomarcal, incloent habitualment també tradicions, festes i esdeveniments succeïts al Montsià i Terres de l’Ebre, per enfortir els lligams socials, culturals i comercials que hi ha entre el nord valencià i el sud català.També es van reconèixer el setmanari   L’EBRE pels seus 20 anys i sis periodistes que han tingut els mitjans ebrencs com la seua escola i lloc de feina: Josep M. Arias, Maria Lluís, Conxita Panisello, Enric Mascarell, Carlos Pina i Joaquim Roglan.L’acte organitzat per l’entitat que presideix el veterà i prestigiós periodista tortosí Josep Baubí, es va celebrar als salons de l’Hotel Corona d’Aragó de Tortosa, respectant les mesures establertes pel departament de salut per la pandèmia. L’acte, sense polítics, se sol fer coincidir al voltant del dia de San Francisco de Sales, patró dels periodistes. Se suspengué el sopar habitual per raons del covid. A més, es va donar la benvinguda als nous periodistes que s’han incorporat al col·legi de Periodistes de Catalunya.Com a colofó es va atorgar el VII premi Terres de l´Ebre de Periodisme al fotoreportatge de  Santi Martorell sobre la covid publicada a Aguaita.cat, que va superar els dos altres finalistes, l´equip del programa Film Nòmades per un documental de TV3 sobre l´Illa dels Bous al Delta de l’Ebre i els reportatges “Efemèrides” del periodista. Enric Algueró.

25 anys i continua…

E.FONOLLOSA

A finals del 1996, un parell de joves informàtics van animar a qui subscriu a què com a aficionat al periodisme, posara notícies seues a internet. Així va sortir el Vinaròs News, com ja hem contat repetides vegades. En aquells moments no hi havia pàgines webs dedicades a informació comarcal. D’això fa 25 anys i encara continua perquè sempre ha comptat amb el suport d’entitats i gent del Maestrat, Els Ports i les Terres de l’Ebre que creuen molt en aquesta experiència informativa, com es va destacar durant la III Nit de la Comunicació. Un grup limitat d’empreses cobreix totes les necessitats i un ampli grup d’amics, alguns dels quals fins i tot, periodistes professionals, aporten desinteressadament el seu gra de sorra per oferir al món allò que volen donar a conèixer. Es va començar posant només textos i actualment, abunden també els vídeos i fotos.

A hores d’ara, l’oferta informativa internàutica actual en aquestes comarques és immensa, “encara així continuem perquè no som ni vols ser una competència dels actuals diaris digitals. Ho fem només perquè ens agrada, no hi ha cap ànim lucratiu (ningú percep res, cobrim les despeses, això sí i ens guanyem un sopar anual, si no hi ha covid)”. Cadascú aporta el que vol i quan vol i si són professionals del periodisme, ho fan una vegada han complit amb les seues obligacions amb el mitjà on treballen i troben al Vinaròs News l’oportunitat d’amplificar la repercussió del seu treball.

Ha servit i serveix de font d’informació per a la gent del que també se sol dir Terres del Sénia i fins i tot per a mitjans informatius d’àmbit provincial, regional i estatal que han trobat al Vinaròs News continguts profitosos. Són freqüents les ocasions en què els mitjans troben aquí una ajuda per completar les seues informacions, des d’un vídeo fins a qualsevol crònica, reportatge, dada o foto que al llarg d’aquests 25 anys hagen inclòs i han quedat penjades per sempre. També aquesta finestra oberta al món va servir per “provocar” l’agermanament entre Vinaròs i Río Cuarto, població argentina on resideixen descendents dels vinarossencs que a finals del segle XIX “van fer les amèriques”, a la recerca de prosperitat econòmica.

El programa de Ser Maestrat, Hoy por Hoy Maestrat va dedicar dies enrere un espai a aquest 25 aniversari del Vinaròs News: https://sermaestrat.com/reconeixement-a-vinaros-news-del-periodisme-de-les-terres-de-lebre-per-complir-25-anys/

La Nit de la Comunicació homenatja i premia els periodistes i comunicadors ebrencs, a més del Vinaròs News

El reportatge gràfic sobre la Covid del fotògraf Santi Martorell s’emporta el VII Premi Terres de l’Ebre de Periodisme

NOTA DE PREMSA

La tercera edició de la Nit de la Comunicació, organitzada per la demarcació de les Terres de l’Ebre del Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC) ha servit un any més per a reunir periodistes i comunicadors, que no s’han volgut perdre l’acte de reconeixement a la trajectòria professional dels vuit homenatjats enguany ni el lliurament del Premi Terres de l’Ebre de Periodisme.

Els professionals de la comunicació del territori, acompanyats de familiar i amics, van omplir divendres la sala gran de l’Hotel Corona de Tortosa, on es va fer el lliurament del premi periodístic, l’homenatge als periodistes i mitjans, i la benvinguda als nous membres de la demarcació de les Terres de l’Ebre del CPC.

L’acte d’homenatge a periodistes i mitjans busca reconèixer aquells professionals que al llarg de la seua vida han passat per les redaccions o emissores d’alguns dels mitjans de comunicació ebrencs o que han tingut algun lligam amb el sector periodístic del territori.

En esta ocasió van ser homenatjats el periodista Josep Maria Arias, president de la demarcació de Tarragona del CPC quan es va constituir la demarcació de les Terres de l’Ebre, i els comunicadors Maria Lluís, de Ràdio Gandesa; Conxita Panisello, de Ràdio Tortosa; Enric Mascarell, que va treballar al Bajo Ebro, Ràdio Tortosa, l’Ebre Informes i Tortosa Televisió; Carlos Pina, que va passar per les redaccions de La Veu del Baix Ebre i de l’Ebre Informes; i Joaquim Roglan, de l’Ebre Informes i de l’Ebre.

També va haver-hi un reconeixement per a dos mitjans de comunicació que estan d’aniversari, el setmanari l’Ebre, pels seus 20 anys, i el portal Vinaròs News, pels seus 25 anys. Este últim portal, amb seu a Vinaròs, veu el riu Sénia com un nexe d’unió i no com una frontera, per això sempre ha reservat un espai a l’actualitat de les poblacions catalanes ebrenques pròximes al Maestrat.

A més de posar en valor les trajectòries d’aquests mitjans i professionals, la nit del periodisme ebrenc va servir per a donar la benvinguda als nous col·legiats

La Nit de la Comunicació ha sigut un any més el marc escollit per a lliurar el Premi Terres de l’Ebre de Periodisme, organitzat també per la demarcació de les Terres de l’Ebre del CPC amb el patrocini de Repsol. En la seua setena edició, el primer premi ha estat per a la sèrie fotogràfica documental Tortosa davant del coronavirus del fotògraf Santi Martorell, publicada al diari digital Aguaita. El jurat, format pels periodistes Daniel Arasa, Fàtima Llambrich, Amparo Moreno, Jordi Duran i Anna Ferràs, ha escollit este treball entre els vint-i-cinc presentats al premi per “l’aportació documental històrica, el valor testimonial, el compromís social, l’enfocament i la impactant i magistral execució del fotoperiodisme”. El reportatge gràfic està repartit en 6 sèries i consta de 210 fotografies.

El segon premi se l’ha emportat la sèrie Efemèrides d’Enric Algueró, publicada a la secció d’Esports del setmanari l’Ebre. En este cas el jurat ha valorat “el treball de recerca i investigació, el valor documental, la reactualització de la informació, la reinvenció d’un bagatge personal únic i l’aportació a la memòria esportiva del territori”. El tercer premi l’ha guanyat el documental L’illa dels bous dirigit per Guillermo Barberà i produït per Films Nòmades. El jurat l’ha escollit “per l’originalitat del seu plantejament, per la visió reposada del debat, la perspectiva global i dinàmica de la qüestió, per la diversitat de veus que integra -sobretot de veus femenines- i pel punt de vista inèdit del documentalisme sobre el món taurí de l’Ebre”.

La tercera Nit de la Comunicació encara va donar per a més, ja que s’hi va anunciar el guanyador del Micro Daurat del 2021, el comunicador de Ràdio Móra d’Ebre, el morenc Joan Launes. Els Premis Micro, Micro Obert, Micro Tancat i Micro Daurat, es lliuraran en un acte públic a la primavera d’enguany. Finalment, l’actual president de la demarcació de les Terres de l’Ebre del CPC, Josep Baubí, va anunciar que optarà a la reelecció en el càrrec igualment que l’actual degà del CPC, Joan Maria Morros, que va excusar la seua absència a l’acte.

Més fotografies i el vídeo de la Nit de la Comunicació: https://www.periodistes.cat/actualitat/noticies/la-nit-de-la-comunicacio-homenatja-i-premia-els-periodistes-i-comunicadors.

https://www.youtube.com/watch?v=gm1pKslrZ7A

https://ebredigital.cat/2022/01/20/lentrevista-amb-josep-baubi-president-del-collegi-de-periodistes-te/


https://diariet.vinaros.es/emili-fonollosa-25-anys-de-vinaros-news/ 

Celebració del 23 aniversari

El portal català dedicat a difondre l’actualitat del sector dels mitjans informatius, Comunicació 21 ha volgut referir-se ara que amplia cobertura a València i Balears al Vinaròs News, considerant que és una de les webs d’informació comarcal més veterans arreu de les terres valencianes. Mireu-ho aquí: www.vinarosnews.net/comunicacio-21-destaca-la-veterania-del-vinaros-news/

                               La secció d’entrevista del programa de divendres 12 de març de 2021 “El món s’acaba”, https://www.elmonsacaba.com/    de Canal 56, conduït per Sergi Nebot,  https://canal56.com/online/ va estar dedicada a parlar del Vinaròs News. La podeu veure a la web del programa en aquest enllaç: https://www.elmonsacaba.com/1×16-lentrevista-del-mon-emili-fonollosa/   Donem les gràcies al programa per haver volgut reconéixer els ja quasi 25 anys d’aquesta revista digital aficionada, dedicada a difondre les Terres del Sénia.

25 anys d’un dels pocs diaris digitals que hi havia quan va nàixer Vinaròs News

EMILI FONOLLOSA

El passat divendres 15 de maig el diari digital català Vilaweb arribà als 25 anys. El seu creador, el periodista de Bètera Vicent Partal, va ser sens dubte un dels gran precursors del periodisme a internet. Quan ell va decidir crear aquesta web, internet encara no estava a l’abast de tothom i l’oferta informativa “online” era escassa, de fet, no hi havia diaris digitals, com ara. Vilaweb serví de referent per a què només any i mig després d’aquell 15 de maig de 1995 apostàrem a Vinaròs també per fer una pàgina informativa, encara que només d’abast comarcal i sense caire comercial ni professional.

Vilaweb com a pràcticament experiència pionera sempre ha valorat també el Vinaròs News, perquè a les acaballes de 1996, quan es va formar, quasi tampoc hi havia res a internet encara en diaris o revistes digitals d’àmbit comarcal. Es per això que Partal en va fer referència en diverses ocasions i fins i tot va dedicar al Vinaròs News un programa sencer del seu recordat i mític “L’Internauta”, programa de Catalunya Ràdio dedicat a internet.

Així començava Partal la seua editorial en aquest 25 aniversari: “Explicar ara què significava, el maig del 1995, emprendre la publicació d’un diari a internet és simplement impossible. Allò era un altre món, allò era un altre país, allò era una altra societat, una altra cultura. Tot. Nosaltres hi vam ser, els primers” Llegiu tota l’editorial: https://www.vilaweb.cat/noticies/25anysvilaweb-volem-fer-un-dels-millors-diaris-del-mon-en-catala/

En aquest 25 aniversari, hem volgut rescatar el reportatge que li vam fer a Partal en l’edició 114 (juny 2001):

25 anys d’un dels pocs diaris digitals que hi havia quan va nàixer Vinaròs News

“L’INTERNAUTA” va dedicar un programa sencer al VINARÒS NEWS.-

Rescatem la información que vam fer en l’Edició 160- del 31 de març al 13 d’abril  2003 http://news.vinaros.net/ehtml/p_vinaros_31033.htm#noti_02

Vinaròs News incrementa la seua audiència pel coronavirus (maig 2020)

La pandèmia del Covid-19 ha fet pujar la quantitat d’informació inclosa al Vinaròs News i l’interès amb què és seguida aquesta revista digital “amateur” per la preocupació que genera aquesta situació entre la gent de les nostres comarques. Així, últimament s’han registrat unes xifres d’audiència per damunt de l’habitual.

Així , el passat mes d’abril, s’arribà a les 276.000 visites, la qual cosa suposà una mitjana que ronda les 9.200 visites diàries. El mes de març, quan començà l’estat d’alarma ja augmentaren prou les visites, amb vora 8.200 de mitjana diària. En els anteriors mesos, però, ja havíem gaudit d’un augment sobre els mesos de la tardor de l’any passat. També han pujat els seguidors per les xarxes socials, ja n’hi havia 5.000 fa temps a la pàgina personal de facebook (perquè aquest és el seu límit) però s’han incrementat els de la fanpage (3.200), twitter (4.070), youtube (1.170) i instagram (1.270).

A tots els nostres seguidors, moltes gràcies per la seua fidelitat i esperem seguir informant-los de la millor manera possible, dins de les nostres modestes possibilitats, sense cap altra motivació que donar a conèixer arreu del món el dia a dia de les nostres terres  i la nostra gent.

23 ANIVERSARI

Un bon grup dels col·laboradors del Vinaròs News es reuní, com és tradicional cada segon divendres de gener, per celebrar un nou aniversari d’aquesta revista digital. En aquest 23 aniversari es van destacar els canvis tècnics realitzats, amb un nou servidor que entre altres coses ha permés augmentar el seguiment de la web; així, arribà el mes passat a vora 190.000 visites, amb una mitjana que superà les 6.000 diàries. La nota divertida d’aquesta trobada va anar de nou a càrrec de l’editorial Antinea, el director de la qual Pablo Castell sorprengué llegint un simpàtic “discurs alternatiu”.

Vinaròs News: 23 anys i continuem


Un bon grup de col·laboradors i entitats que fan possible altruïstament el Vinaròs News, van celebrar l’habitual trobada anual, que sempre es fa el segon divendres de gener;  aquesta vegada es va fer al restaurant Nou Parada. Es va destacar en aquest 22 aniversari la bona acceptació que continua tenint el nou disseny estrenat el 4 de setembre de 2017.

Celebració dels 22 anys del Vinaròs News

ELS VÍDEOS MÉS VISTOS 

Un breu vídeo sobre una de les gal.les Drag Queen del Carnaval de Vinaròs, concretament de l’any 2010, de poca qualitat d’imatge com els que penjàvem temps enrere, és el que ha tingut més de 24.600 visualitzacions, entre els vídeos que portem des que vam crear el canal del Vinaròs News al youtubehttps://www.youtube.com/user/VinarosNews  .

El podeu recordar en aquest enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=3OYCtzdYiWU  El segon vídeo més vist, amb 20.200 visualitzacions, és un que vam ficar de TV Ulldecona sobre una actuació de Pere Tàpies a Benicarló el 2007 : https://www.youtube.com/watch?v=CvkrlcHLbYk  I el tercer vídeo més popular, superant les 17.500 visualitzacions, és el de la cercavila que van fer els “nanos i gegants” després del seu taller de “nanos al carrer”, l’estiu del 2010: https://www.youtube.com/watch?v=3LBKb3DQ3AM  El canal de vídeos del Vinaròs News el vam posar ja fa 12 anys, exactament el 30 de maig de 2006 i porta en total 1.350.000 visualitzacions.

EMILI FONOLLOSA

La nostra revista digital multimèdia d’actualitat comarcal Vinaròs News reuní prop d’una vintena dels seus col·laboradors i patrocinadors per celebrar el seu 21è aniversari i la renovació que se’n van fer recentment.

 El restaurant Déjate Querer de Vinaròs acollí aquesta trobada en la que es recordà que en arribar al número quinzenal 500 i el 20é anys, es va donar una orientació diferent per ajustar-se més als temps moderns, alhora que se’n feia una neteja a fons de la seua imatge, gràcies a l’ajuda desinteressada, com la de tots els col.laboradors, de l’informàtic Guillermo Encinas.

Es valorà els bons resultats dels canvis ja que ara s’ha aconseguit duplicar i fins i tot triplicar en ocasions el nombre de visites a la web, que ara té com a adreça principal www.vinarosnews.net Amb la nova etapa, s’ha incorporat algun col·laborador nou, com Mariano Castejón i la seua secció d’imatges Ben Vist i el monjo valencià de Montserrat, Josep Miquel Bausset, amb la seua secció de pensaments “Fe i fets”.

A destacar també la participació des de l’any passat d’Espuny Abogados, que ha permés recuperar la celebració anual. La 21é trobada va tenir la seu part humorística amb l’enginy de Pablo Castell, d’editorial Antinea, qui va presentar unes fictícies però molt divertides informacions sobre el coordinador de Vinaròs News, amb acurats muntatges gràfics, fins i tot incloent una suposada portada del setmanari 7 Dies.

El 21 aniversari, publicat també a Diari del Maestrat: http://diaridelmaestrat.com/vinaros-news-celebra-21-aniversari-renovacio-web/

Més coses: http://news.vinaros.net/v10/index.php?sec=quisom

Comparteix

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies