Tudor Bars CBM Vinaròs 25 – C.H Vila-real 23  Tudor Bars CBM Vinaròs 25 – C.H Vila-real 23
Club Balonmano Vinaròs Senior Masculí:    Tudor Bars CBM Vinaròs 25 – C.H Vila-real 23 CBM Vinaròs: Cristian Gimeno, Andrés Vallés , Carlos Castel...  Tudor Bars CBM Vinaròs 25 – C.H Vila-real 23

Club Balonmano Vinaròs

Senior Masculí:

Tudor Bars CBM Vinaròs 25 – C.H Vila-real 23

CBM Vinaròs: Cristian Gimeno, Andrés Vallés , Carlos Castel , Gabriel Albiol (3) , Sergi Llonart (8), Quim Sanz (5), Ferran Ferreres, Cristian Miralles (2), Sergio Julve, Ian Cuartiella , Taty Adell (3),Sergi Albacar, Nahuel Cada (3)  i Marcos Chaler (1).

Únic partit que jugava algun equip del club i nova victòria del Tudor Bars que es reafirma a les posicions de dalt.

El dissabte al Llangostí Arena davant de molt poca gent es va veure un partit fluix d’handbol entre un equip que volia i no podia i un altre que es dedicava a vore vindre.

El Vila-real és un equip que juga un handbol anàrquic que se li atraganta als nostres, si a la primera volta vam empatar i al últim segon ens van anular un gol legal, el dissabte el partit era un calco del jugat a Vila-real.

El Vinaròs sempre per davant al electrònic, aconseguint al minut 21 una renta de 5 gols, però dos regals i una exclusió tonta, van donar als forasters per retallar 3 gols i entrar dins del partit.

Al descans, es arribava amb dos gols d’avantatge, i el començament de la segona part va ser una demostració del que no hi ha que fer per a guanyar un partit, pèrdues de balons no forçades, protestes a l’àrbitre, males defenses, llançaments sense posició clara, tot això ho va aprofitar el Vila-real per posar-se en un 16-19 molt preocupant.

Una reacció in extremis dels rogets quan es van posar a fer lo més fàcil, jugar, jugar i jugar i deixar de banda les tonteries els va permetre capgirar el marcador i sumar dos punts importantíssims per seguir somiant per entrar dins dels 4 primers per fer la lligueta d’ascens.

El proper diumenge 26 a les 12:00 h. del migdia al Llagostí Arena, es rep al Oliva, 4 classificat i una de les últimes bales per poder assaltar la lligueta. Demanem a l’ afició que vingue a animar al equip, que de ben segur ho donarà tot per plantar cara als valencians.

Per altra banda, aquest dissabte ,el Infantil visita la difícil pista a Algemesí a les 11:30 h, i el Juvenil, visitarà la pista del Almassora Balonmano a les 11:15 h.r