Sort desigual per als equips del Club Balonmano Vinaròs Sort desigual per als equips del Club Balonmano Vinaròs
CLUB BALONMANO VINARÒS Nova jornada pels nostres equips i sort desigual. Mentre el dissabte els infantils del Artclinic en un espectacular partit guanyàvem i... Sort desigual per als equips del Club Balonmano Vinaròs

CLUB BALONMANO VINARÒS

Nova jornada pels nostres equips i sort desigual.

Mentre el dissabte els infantils del Artclinic en un espectacular partit guanyàvem i ademés també capgiraven el gol-average en un hipotètic empat en l’Algemesí, el nostre juvenil del Roda construcción y diseño va perdre a la pista del líder del grup un partit que només va aguantar 40 min.

El diumenge els sèniors del Tudor Bars van gastar l’última bala i malauradament va sortir fallida per passar al Oliva a la classificació.

Infantil Masculí:

CBM Maristas Algemesí 19 – Artclinic CBM Vinaròs 24

CBM Vinaròs: Marcos Ayza, Pau Febrer, Juan José Gras , Manel Pérez , Ian Ferrer, Sergi Vázquez, Eloy Corral, Izan Arques, Xavier Cruella, Sebastia Aulet, Jeremy Vargas i Marcos García.

Partit jugat a la difícil pista del Algemessí, en que els vinarossencs van fer un super partit devant un gran equip.

Els Vinarossencs surtien molt motivats al partit, en que al inici del partit, degut a una gran defensa el marcador era favorable per als rogets per 1-5, després el Algemessí és va aprofitar de uns errors en defensa dels nostres, i uns penals a favor que va fer igualar el partit, però el vinaros va tornar a posar-se les piles en defensa, arriban al descans amb un 10-13 a favor.

La Segona part el vinaròs, va surtir millor en defensa, però unes errades del llançament dels nostres, va fer que el Algemessí cregés que és podía emportar el partit, después de un temps mort al minut 10 de la segona part, el Vinaròs, va conseguir la victoria finalment, per un 19-24 al electronic, també recordem a part de la victoria vam conseguir el gol-average a favor.

Ara el Artclinic, és situa 4ª classificat de esta Copa Juan Torres, amb els mateixos que Almassora i a dos punts de Algemessí, que es situa 2 classificat, i a 3 punts del Lider Levante UDBM Marni, recordem que els dos primers classificats disputarán la final de la copa Juan Torres, en que el Vinaros, depén de ell, en cas de guanyar tots els partits que queden, inclus tenen opcions de quedar en 1ª Posició, sobretot en els partits de casa, invitem a la afició que vinge a recolzar-nos.

A casa: Handbol Xàtiva, Levante UDBM Marni, Almassora BM

Fora: Fertiberia Puerto Sagunto, BM Burjassot

Felicitar al equip, ara toca seguir lluitan, aquesta semana contra el Handbol Xàtiva.

Juvenil Masculí:

Almassora BM 37 – Roda Construcción y Diseño CBM Vinaròs 27

CBM Vinaròs: Adrian Jaén, Joan Albiol (1) Héctor Barreda(2), Alexis Federico (4) , Unai Rubio(6), Marc Pérez (3), Sergio Julve (7), Iván Roda (2) i Erik Kharkavchuk (2).

Partit jugat al pavelló de la Garrofera d’Almassora i primera bala pel nostre juvenil per assegurar les semifinals de Copa, i la veritat que a la pista del líder era complicat, però després de veure la primera part, on el Roda construcción y diseño va tutejar als locals donava peu a somiar.

El 16-15 al descans parlava de la igualtat dels equips i del gran paper dels nostres, però una vegada als més al 12 min. de la segona part la benzina es va acabar i l’equip d’autonòmica va traure el rodillo i va desfer als nostres a base de contraatacs. Llàstima perquè el Vinaròs va estar plantant cara mentre va poder.

Ara el dissabte 1 d’Abril última jornada enfront del Nules, l’empat li val als nostres per passar a semifinals de Copa, ben segur que entre l’esforç dels xavals , la màgia del Llagostí Arena i l’afició faran possible traure el punt necessari.

Senior Masculí:

Tudor Bars CBM Vinaròs 25 – C. H. Oliva 27

CBM Vinaròs: Andrés Vallés , Carlos Castel, Gabriel Albiol (3) , Sergi Llonart (8), Quim Sanz (2), Ferran Ferreres, Cristian Miralles, Sergi Albacar (1), Nahuel Cada (5), Rubén Abella (2), Taty Adell (2), Ian Cuartiella (2) i Marcos Chaler .

Va sortir creu l’última oportunitat del Tudor Bars per intentar acabar quarts a la lliga, el diumenge al pavelló de Vinaròs es va veure un equip que al moment que es guanyen els partits va haver-hi jugadors que els van tremolar les mans, al costat del tremolor de l’arbit van facilitar la victòria als valencians.

Partit entretengut i igualat que va fer disfrutar a la grada i creure amb una victòria que per moments es veia a la mà.

Però aquest equip arriba on arriba i per guanyar l’Oliva cal no fallar tants balons als minuts claus i ser més contundents en defensa, el Vinaròs no va donar la talla als moments claus i va caure esfumant-se les opcions de sumar dos punts més, de totes maneres queden 3 jornades i aconseguir una cinquena plaça seria fer una molt bona lliga.

El proper dissabte dia 1 d’Abril es torna a jugar a casa davant del Canals, equip de la part baixa que té valdre per assegurar la cinquena placa.

Esperem una bona entrada primer per animar al nostre juvenil i després per disfrutar del nostre sènior.