Set podis per a atletes del CE Vinaròs en el Cros de Benicarló Set podis per a atletes del CE Vinaròs en el Cros de Benicarló
NOTA DE PREMSA El passat diumenge 17 es va celebrar el Cros de Benicarló, que arriba a la seva XXXVII edició, consolidant-se com una... Set podis per a atletes del CE Vinaròs en el Cros de Benicarló

NOTA DE PREMSA

El passat diumenge 17 es va celebrar el Cros de Benicarló, que arriba a la seva XXXVII edició, consolidant-se com una de les curses de camp a través més veteranes del calendari de la federació valenciana; les diverses proves per a totes les categories s’han disputat amb molt de vent i fred, fet que ha endurit la competició, disputada en un circuit molt ràpid i pla, que combinava terra, gespa i pista, tot i que excessivament revirat, dins les instal.lacions del CA Baix Maestrat de Benicarló, entitat atlètica de la ciutat veïna.

A més, la carrera forma part del Circuit Autonòmic, i ha rebut la visita dels millors corredors de la Comunitat, després de les proves de Vila-Real, Vall d’Uixò, Xàtiva i Vinaròs. Aprofitant la proximitat, el nostre club va comptar amb una gran participació, en totes les categories i edats; a més, els nostres atletes van aconseguir grans resutats; la matinal s’iniciava de la millor manera possible i el nostre club ha sumat els dos primers podis, ja que a la primera carrera, la prova popular de 5k, la victòria va ser per a Guillem Segura, que va guanyar de forma brillant i a més va estar acompanyat per Edu Pla a la tercera posició.

Els corredors més joves del CE Vinaròs també van tindre premi al seu esforç, i en benjamins, Rubén Miralles, que va véncer al Cros de Vinaròs, en aquesta ocasió va arribar tercer i es va penjar el bronze. Més tard, la prebenjamí Inés Castejón va creuar en primera posició la línia de meta, i va marxar cap a casa contentíssima amb el seu trofeu i una bossa de xuxes.

A les proves estrella del Cros, Paco Balastegui continua afinant la seva forma cara a la marató, realitzant un bon temps, que a més li va valdre el trofeu al segon classificat en categoria veterans; les veteranes femenines també van pujar al podi, amb la segona posició de Maribel Arenós.

I finalment, destacar un cop més Carla Masip, la corredora internacional del nostre club, i que corria a la seva ciutat; Carla va vencer a la prova absoluta femenina, impossant-se una vegada més a les atletes del Silla Raquel Landín i del Playas de Castellón, Dori Iniesta, confirmant que ara mateix és una de les millors fondistes valencianes, també en l’especialitat de camp a través; amb aquesta victòria Carla s’assegura la victòria al circuit autonòmic en categoria promesa, i es consolida a la segona plaça entre les absolutes.

La resta de resultats van estar:-Pre-Benjamí M: 11 Jaume Màrquez.-Benjamí M: 8 Andreu Màrquez/ 13 Vicent Ramírez/ 18 Sebastian Giménez/ 19 Pablo Ribera.-Aleví F: 4 Júlia Mateu/ 10 Marta Buch/ 12 Marta Zaragozà/ 17 Aitana Beltran/ 18 Clàudia Arroyo/ 19Elena Arroyo/ 20 Blanca Loscos.-Aleví M: 14 Xavi Martínez/ 17 Unai Rio/ 20 Alex Segura/ 22 Adam Mestre/ 23 Ferran Forner/ 29 PauPeñarrocha/ 30 Hernan Carbó/ 31 Andrei Ungureanu.-Infantil F: 8 Martina Rey.-Infantil M: 16 David Ramírez/ 17 Hugo Sànchez.-Popular M: 6 Pau Forner/ 14 Pablo Ribera/ 19 Jorge Loscos/ 20 José Domingo Forner

Agraïments al nostre patrocinador FACSA Aigües de Vinaròs i les col·laboracions de Nova Nutrició i Sports Arin.