Vinaròs News

Històries d'avui en dia

Sanitat contracta la redacció del projecte i la direcció d’obra de les 18 noves consultes externes de l’Hospital de Vinaròs, on s’invertirà un milió d’euros Sanitat contracta la redacció del projecte i la direcció d’obra de les 18 noves consultes externes de l’Hospital de Vinaròs, on s’invertirà un milió d’euros
CONSELLERIA DE SANITAT La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha contractat la redacció del projecte i la direcció d’obra per a l’ampliació... Sanitat contracta la redacció del projecte i la direcció d’obra de les 18 noves consultes externes de l’Hospital de Vinaròs, on s’invertirà un milió d’euros

CONSELLERIA DE SANITAT

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha contractat la redacció del projecte i la direcció d’obra per a l’ampliació de les Consultes Externes de l’Hospital comarcal de Vinaròs. L’espai addicional acollirà 18 noves consultes externes, sobretot de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, i Oftalmologia encara que també es contemplen serveis generals i la possibilitat d’habilitar una sala blanca per a cirurgia menor.

L’import estimat de les obres és un milió d’euros i la data prevista d’inici, el primer trimestre de 2023.

La intervenció se substancia en una construcció energèticament eficient i de consum quasi nul conformada per estructures modulars que s’integren de manera fluida i immediata amb l’edifici existent, i que permetrien adaptar l’espai sanitari a futures necessitats assistencials sobrevingudes. Els accessos, per part seua, estaran diferenciats en funció de si la persona treballa en el centre o acudeix com a pacient.

Les noves consultes estaran adaptades per a persones tant amb mobilitat reduïda com amb discapacitat auditiva o visual. En aquest sentit, està previst reservar espais per a les cadires de rodes, instal·lar suports en les parets perquè les persones majors puguen descansar no sols en les cadires sinó també dempeus si el prefereixen, tecnologia de bucle magnètic per a amplificar els missatges de megafonia i que arriben sense perdre qualitat a audiòfons o implants així com sòl podotáctil i codis bidi per a guiar i oferir informació en temps real a les persones invidents.

A més, l’ampliació s’ha dissenyat tenint en compte les condicions climàtiques existents per a aprofitar al màxim la il·luminació i ventilació natural gràcies a làmines mòbils, recuperar l’aigua de pluja per al reg i emprar la vegetació com a eina termoreguladora i de confort acústic (per a absorbir sorolls potencialment molestos).

L’obra s’escometrà de manera escalonada per a minimitzar les molèsties i no interferir en el funcionament de l’Hospital.

Comparteix

Vinaròs News

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies