Representació benicarlanda en el Campionat d’Espanya de llarga distància Representació benicarlanda en el Campionat d’Espanya de llarga distància
CLUB NATACIÓ BENICARLÓ Aquest cap de setmana, malgrat no participar a la Copa Autonómica, el club si ha tingut activitat amb la participació de... Representació benicarlanda en el Campionat d’Espanya de llarga distància

CLUB NATACIÓ BENICARLÓ

Aquest cap de setmana, malgrat no participar a la Copa Autonómica, el club si ha tingut activitat amb la participació de 2 nedadors Màster al Campionat d’Espanya de llarga distància celebrat a les instal·lacions del Club Natació Mataró en piscina llarga.

Tant Paula Bretó com Jordi Curto van participar en la prova de 800 lliures, en una jornada on finalment les bones condicions meteorològiques van permetre disputar la competició amb normalitat.

Paula Bretó va finalitzar en un temps de 11.58.30 E millorant la seua marca personal, i acabant en la 7na posició de la Cat. +40.

D’altra banda Jordi Curto va parar el crono amb 10.43.26 E, el que també va ser una millora de registre personal i li va permetre finalitzar a la 8na posició Cat. +25.

Malgrat les difícils circumstàncies que està vivint el club i els seus nadadors, i de les que ja estan arribant conseqüències desastroses, el Club Natació Benicarló ha pogut estar present en un campionat d’àmbit nacional. Propera competició: 30 d’abril i 1 de maig. 6na jornada lliga infantil i control júnior Absolut. Piscina Provincial de Castelló.