Cadet masculí preferent gr 1 Bm. Vinaròs 26 Betxi 27 Vinaròs.  Nogales, Casanova  (3), Didac  (3), Sergi, Biel (3), Ayza (2), Victor, Raga (8),...

Vinaròs.  Nogales, Casanova  (3), Didac  (3), Sergi, Biel (3), Ayza (2), Victor, Raga (8), Marcos  (3), Daniel (3) i Tomas (1).

Amonestats.  Biel, Victor i Marcos.

Exclosos.  Biel.

Foto del Cadete Masculi Preferent

Partit amb una final d’infart i la desolació del local Daniel Martínez al haver fallat a l’últim segon el possible empat. Però ànims Dani, unes vegades entren i altres no, però els partits no es perden per una jugada.

Els cadets, en cap moment, es van merèixer perdre un partit que a la primera part es va arribar guanyant d’1 gol amb molta igualtat, i que a la segona el Vinaròs havia sigut molt superior al Betxí, fins que a falta de 10 minuts, Casanova va rebre un cop i va quedar un poc commocionat, cosa que va aprofitar els visitants per remuntar els 4 gols que portaven de ventatja. Immerescuda derrota dels nostres pel gran partir que van fer, però l’esport es així de vegades.

Cadet autonòmic gr nort

C.BM. Vinaròs  18

Bm. Mislata  43Vinaròs.  Pol, Andreu (3), Quim (2), Steven (1), Didac  (2), Sergi  (1), Ayza (1), Victor (1), Iker (7) i  Marcos.

Exclosos.  Iker.

Partit sense història degut a les baixes vinarossenques i al gran equip valencià que en cap moment va donar opció a un mermat Vinaròs.

A la primera part encara es va aguantar una mica el tipo, però a partir de la baixa d’ Andreu, el Vinaròs es va vindre abaix i el Mislata va demostrar la superioritat en el seu joc.

Autonomica masculina nort 3

Bm. Buñol  29

C.BM. Vinaròs  16

Vinaròs.  Carlos, Gabri (6), Joan (5), Serrano (1), Adrià  (1), Sergi (1), Manu (1) i Bryan (1).

Amonestats.  Gabri i Bryan.

Desplaçament en pocs jugadors i el Vinaròs va aguantar la 1a part, però a la segona, el baixó físic va passar factura i, poc a poc, els valencians van obrir forat fins al resultat final, una mica exagerat vist lo passat al 40×20.