Vinaròs News

Històries d'avui en dia

La darrera etapa de la Challenge de la Plana va atraure un nombrós públic a Rossell La darrera etapa de la Challenge de la Plana va atraure un nombrós públic a Rossell
NOTA DE PREMSA Més de 163 corredors van participar a la darrera etapa de la prova ciclista “Challenge de la Plana” celebrada a Rossell... La darrera etapa de la Challenge de la Plana va atraure un nombrós públic a Rossell

NOTA DE PREMSA

Més de 163 corredors van participar a la darrera etapa de la prova ciclista “Challenge de la Plana” celebrada a Rossell aquest passat diumenge.

En l’etapa, que va discórrer íntegrament pel terme de Rossell, els corredors van fer cinc voltes per un circuit a la carretera CV100 per finalment acabar amb una espectacular pujada a Bel. El nombrós públic que es va aplegar en diferents punts del recorregut va poder gaudir d’un gran l’espectacle.

El guanyador de l’etapa va ser Benjamin Prades i Félix Casañs, per la seua banda, va ser el guanyador d’aquesta primera edició de la carrera.

Després de l’etapa i el lliurament de premis, els participants i familiars van poder gaudir d’una “fideuà” a la Casa de Cultura de Rossell.