JUVENIL “A” DEL VINAROS E.F.C . JORNADA 7 1ª REGIONAL  C.F. JUBELAMA DE CASTELLÓ 1 – 1 VINAROS E.F.C . Sensacions contràries després del...

Sensacions contràries després del xiulet final del partit. D’una banda, els locals amb sensació de victòria, mentre que per la nostra part amb la clara sensació d’haver pogut aconseguir els tres punts.
L’inici del partit es va plantejar amb un 4-4-2 amb rombe al mig camp, com en algunes altres ocasions i que van donar bon resultat tant en les transicions com en les circulacions de pilota, encara que en aquesta ocasió, sobretot en la primera meitat, no hi va haver fluïdesa a causa, potser, dels dubtes en la sortida de pilota. L’equip local esperava  en el seu camp, tapant i estrenyent els nostres en zona de creació, fent-nos caure en força ocasions a la precipitació, forçant molt les situacions, quan s’hagi pogut optar més per la paciència i la tranquil·litat movent la pilota d’un costat a l’altre i esperant el moment per superar línies, creant superioritats.
A causa de totes aquestes circumstàncies l’equip no es va trobar còmode i no arribava amb claredat a la porteria contrària. Mentrestant, el conjunt de Castelló intentava sortir quan recuperava buscant sorprendre, situació que van aconseguir en el minut 37 per mediació del seu número 11. Després d’un intent de rebuig defensiu en una jugada amb centre per banda esquerra, 1- 0.
Les sensacions seguien sent les mateixes i no es va trobar la manera de fer canviar aquesta dinàmica, arribant així al descans.

A la segona meitat es va canviar el dibuix, va passar del 4-4-2 al 4-3-3, donant entrada a Oriol i Manu en substitució de Pere i Nacho, tant Oriol com Manu, van oferir molta profunditat per les dues bandes que van fer canviar bastant la situació. El partit va passar a tenir un sol amo i aquest va ser l’equip visitant, es van generar bastantes situacions de perill, tant per la dreta amb diverses penetracions d’Oriol, els centres no van ser rematats amb èxit per mala sort, com per l’esquerra que no arribaven a materialitzar-se, fins i tot amb alguna arribada després bona combinació pel centre, que tampoc va fructificar per manca d’encert en els metres finals. Al minut 60, Juli supleix Brandón a la defensa visitant, intentant donar frescor.
També hem de destacar que l’escenari que oferia la trobada, era molt propici per a les contres locals, que a punt van estar de donar algun ensurt en diverses ocasions.
Arribats al minut 75 i després d’un enderroc a Uriel quan encarava el porter en quasi un mà a mà a la vora de l’àrea, és llançada per Pablo amb l’interior, col·locant per sota al costat del pal dret, aconseguint l’empat. 1-1.
L’equip volia i podia aconseguir més, els atacs eren constants, mentre el Jubelama, alguna cosa minvat físicament pel gran esforç defensiu durant tot el partit, també va aconseguir llançar alguna contra amb moltíssim perill.
Es van viure uns instants finals molt intensos i emocionants, va buscar el Vinaròs el gol de la victòria amb molta determinació, però aquest no va arribar, davant l’alegria de l’equip castellonenc que va realitzar un gran esforç per aconseguir aquest punt.
Finalment, empat a 1-1 que va saber a poc i que suposa baixar de la segona a la tercera plaça de la taula, encara que per res ha de desmerèixer la gran temporada, fins ara, que està realitzant aquest equip.

La propera setmana, gran partit a casa contra un juvenil “C” del Castelló, quart classificat amb els mateixos punts i on veurem un gran espectacle amb tota seguretat.