Vinaròs News

Històries d'avui en dia

GUILLEM SEGURA Top 20 i classificació directa. Estic feliç, pareix que no però m’he llevat una espineta que tenia clavada. Gràcies per tots pels ànims que...

GUILLEM SEGURA

Top 20 i classificació directa. Estic feliç, pareix que no però m’he llevat una espineta que tenia clavada. Gràcies per tots pels ànims que m’heu estat donant de veres que vos ho agraeixo molt.

Guillem Segura disputa el Classificatori per al campionat d’Espanya olímpic

Comparteix

Vinaròs News

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies