CLUB NATACIÓ VINARÒS Els díes 15 i 16 de gener es va celebrar en la Piscina Esperanza Lag d’ Elx (50 mtrs), el Campionat...
CLUB NATACIÓ VINARÒS
Els díes 15 i 16 de gener es va celebrar en la Piscina Esperanza Lag d’ Elx (50 mtrs), el Campionat Autonòmic Infantil d’ hivern. 284 nadadors de 34 Clubs de la Comunitat participaven en nadadores nascudes al 2007,2008 i 2009 i nadadors nascuts al 2006 i 2007. Enguany i com a novetat, hi havien medalles per als tres primers classificats per prova i any.
El CNV va acudir en 10 nadador@s, acompanyats pel seu entrenador Albert Delmonte, que havien acreditat les marques mínimes exigides per a poder participar en aquest Campionat..
Els nostres nadadors van anar en moltes ganes i il.lusió, alguns era la primera vegada que participaven en un Campionat d’ aquesta Categoría.
Tots ho van fer molt bé i van mostrar una vegada més l’ esperit d’ equip, animant en tot moment a la resta de companys.
Gemma Fibla (07), va fer un excel.lent Campionat aconseguint medalla de PLATA en les proves de 800 mtrs lliures en 9.51.95 i en 400 mtrs lliures en 4.47.89, BRONZE en 200 mtrs lliures en 2.15.99 i millorant el seu registre en la prova de 100 mtrs lliures en 1.05.10
Arantxa Canalda (07), va nadar les proves de 100 i 200 mtrs esquena i 100 mtrs lliures aconseguint bons resultats per a ella
Sara Garcia (07) i Sara Forner (08), van nadar les proves de 100, 200, 400 i 800 mtrs lliures aconseguint millors marques personals
Jana Graell (09), la benjamina de l’ equip va nadar els 200 mtrs lliures aconseguint millor marca personal
Adam Ortiz (07), va aconseguir medalla d’ OR en la prova de 200 mtrs braça en un temps de 2.47.19 i va millorar els seus temps en les proves de 100 mtrs braça i 400 mtrs lliures
Alvaro Fernandez, va aconseguir medalla de PLATA en la prova de 50 mtrs lliures en 26.81 , i bones marques en les proves de 100 i 400 mtrs lliures. Lamentar que en la prova de 100 lliures es va lesionar i no va poder nadar els 200 mtrs lliures, prova en la que tenía opcions d’ aconseguir metall.
Hector Verdera (07), debutava en aquest tipus de Competició ,i ho va fer molt bé, va nadar els 400 mtrs lliures
David Ichim (06), tot i no haver pogut entrenar els ultims díes,va nadar  les proves de 50,100 i 200 mtrs lliures, en bones sensacions
Dylan Martin (06), va aconseguir medalla de BRONZE en la prova de 1500 mtrs en 18.22.72 i millors marques personals en les proves de 200 i 400 mtrs lliures.
També van nadar les proves de relleus de 4×100 i 4×200 mtrs lliures i 4×100 estils.
Enhorabona a tots els nadadors pels resultats obtinguts i per  haver aconseguit la vostra participació en aquest Campionat. !!!