El Club Natació Vinaròs, a Castelló i Benicarló El Club Natació Vinaròs, a Castelló i Benicarló
NOTA DE PREMSA El dissabte 12 de gener , va tenir lloc a Castelló , el campionat de llarga distancia de la comunitat Valenciana,... El Club Natació Vinaròs, a Castelló i Benicarló

NOTA DE PREMSA

El dissabte 12 de gener , va tenir lloc a Castelló , el campionat de llarga distancia de la comunitat Valenciana, es tracta de la fase territorial per classificar-se per al campionat nacional . Els infantils van nadar 2000 mts , i els  junior i absoluts 3000 mts.

El club natació Vinaròs , es va desplaçar en un total de 9 nadadors :

David León, Marc Vea , Andreu Navarro , Miquel Segarra , Héctor Cervera ,  Llum Serret, Sara Vea , Carla Bernial , Natalia Burriel.

Els nostres infantils debutaren en bons resultats, on Natalia i Héctor estigueren nadant al nivell autonòmic, defensant la prova amb intel·ligència, Carla Bernial va començar molt be la prova per alguns problemes muscular la van allunyar del seu nivell real , Sara Vea , va millorar quasi 1 minut de la temporada anterior col·locant-se  sisena.

Els nostres Juniors , van donar guerra en cada categoria , per una part Llum va ser 4 ª, a escassos segons del bronce i 5 absoluta, Miquel Segarra , tot i tindre problemes  en les ulleres. mai va deixar de lluitar aconseguint una molt bona marca personal. El nostre millor classificat va ser Andreu Navarro que es va Fer en la victòria Junior , en una prova molt tàctica. Els absoluts , Marc Vea tot i  no ser especialista en aquestes distancies , es va defensar en orgull, per un altra part, León , va estar formidable sent el 2 on. classificat absolut nadant a un ritme molt alt.

———————————————–

El mateix dissabte 12 es va celebrar a la localitat de Benicarló  la IV Jornada lliga Promeses, categoria Benjamí. Els mes joves del club van nadar les proves de 100 m. braça i 4×100 m. papallona, millorant les seves marques. Tenim que destacar la primera posició de Joan Montserrat Roig en la prova de 100 metres braça.