El Club Natació Benicarló torna a la seua activitat de competició El Club Natació Benicarló torna a la seua activitat de competició
www.clubnataciobenicarlo.com Aquest cap de setmana el Club Natació Benicarló ha tornat a la seua activitat de competició amb el control lliure Aleví d’Hivern celebrat... El Club Natació Benicarló torna a la seua activitat de competició

Aquest cap de setmana el Club Natació Benicarló ha tornat a la seua activitat de competició amb el control lliure Aleví d’Hivern celebrat a la Piscina Municipal Olímpica de Castelló. L’equip benicarlando ha estat representat per dos nadadores,  Ana Roca Mora i Zoe Ibáñez Marqués i dirigides pel seu entrenador Dani Sorlí Queral.

Ana Roca va nedar les proves de 100 papallona, on va finalitzar segona amb 1.20,87 M (mínima autonòmica), els 200 Estils 3.16,18 M, els 50 lliures 33’38 M (mínima autonòmica) i la prova de 100 Esquena 1,32,34 M. D’altra banda Zoe Ibáñez va nedar els 200 estils 3.27,51 M, la prova de 100 lliures 1.25,11 M, els 50 lliures 36,38 M i finalment 200 lliures 3.08,28 M

Gala Clausura Trofeu Diputació Aigües Obertes

El passat divendres va tenir lloc al saló de plens de la Diputació de Castelló la gala de clausura del Trofeu Diputació d’aigües obertes on es va realitzar l’entrega de trofeus.

El IV trofeu Diputació va consistir amb 6 proves celebrades al llarg de tot el litoral de Castelló durant l’estiu, on el Club Natació Benicarló ha tingut una participació regular en totes elles. Els punts sumats per tots els nadadors durant el circuit han permès que el Club Natació Benicarló es proclame Subcampió per clubs.

Una posició que cal posar molt en valor enguany i que ha costat molt d’esforç d’aconseguir per les circumstàncies i dificultats viscudes, doncs cal recordar que ja són 97 setmanes sense nadar a casa.

Individualment el Club Natació Benicarló també va tindre presencia a l’entrega de guardons. Jordi Curto es va proclamar campió e la categoria Màster A, i Paula Bretó es va proclamar campiona Màster B. A més pel que fa a la classificació general absoluta Jordi Curto va finalitzar en segona posició del trofeu diputació.