Dues victòries i una derrota del Club Balonmano Vinaròs Dues victòries i una derrota del Club Balonmano Vinaròs
CLUB BALONMANO VINARÒS -Cap de setmana d’handbol en dos victòries i una dolorosa derrota. -La de cal la va donar el Roda Construcción y... Dues victòries i una derrota del Club Balonmano Vinaròs

CLUB BALONMANO VINARÒS

-Cap de setmana d’handbol en dos victòries i una dolorosa derrota.

-La de cal la va donar el Roda Construcción y Diseño juvenil, el qual va estar fins l’últim segon intentant traure un punt de Nules, però la falta d’encert no ho va permetre.

-El Tudor Bars sènior va obrir la lliga davant el Quart de Poblet i va guanyar de manena contundent, a l’igual que els infantils del Artclinic, que el primer partit lliguer front el Benicarló també van guanyar molta diferència.

Infantil Masculí 2ª Divisó Nord

Artclinic CBM Vinaròs 34 – L’Art del Moble C.H Benicarló 4

CBM Vinaròs: Marcos, Ayza, Pau Febrer, Andreu Borut, Juan José Gras, Manel Pérez, Ian Ferrer, Sergi Vázquez, Eloy Corral, Xavier Ciruella, Izan Arques i Marcos García.

Primer partit dels Infantils, miniderbi, i primera victoria de la temporada.

El CBM Vinaròs, amb un partit dominat de principi a fi, per als de Jordi Figueres, que van mostrar un gran joc, devant el equip del Benicarló, també el entrenador va aprofitar, per donar minuts als nous i als menys habituals.

Juvenil Masculí Nord “A2”

Enrique Sola E Hijos C.H Nules 32 – Roda Construcción y Diseño CBM Vinaròs 31

CBM Vinaròs: Adrian Jaén, Héctor Barreda (3), Alexis Federico (5), Erik Kharkavchuk, Sergio Julve (8), Iván Roda (2), Joan Albiol (1), Unai Rubio (7) i Marc Pérez (5).

Partit marcat per la igualtat i la desgràcia per als nostres, que si ja són només 9 jugadors, cal afegir 2 lesions que va lastrar molt a l’equip als moments claus. El Roda Construcción y Diseño va estar acertat en atac, manant casi tota la 1era part de fins a 4 gols, però la mala defensa va deixar reaccionar als locals aplegant al descans en empat a 18.

A la represa, el Nules va apretar en defensa en moltes variants, però els nostres estaven efectius, tret dels primers minuts que en varies pèrdues van donar peu als de casa a agafar 3 gols de marge. A partir de ahí, una defensa més presionant dels nostres va permetre robar balons i anar a pel marcador, però les lesions i la falta de temps per la remuntada ens va deixar amb la mel als llavis.

Senior Masculí 1 Auto.Masc Nord B

Tudor Bars CBM Vinaròs 32 – IPS Bm Quart “B” 12

CBM Vinaròs. Cristian Gimeno, Agustín Serrano (4), Ian Cuartiella (2), Nahuel Cada (2), Cristian Miralles (2), Gabri Albiol (4), Taty Adell (4), Carlos Castel (1), Sergi Llonart (6), Quim Sanz (5), Ferran Ferreres (1) i Marcos Chaler (1).

Molt bon partit del Tudor Bars davant de un fruix rival. La bona defensa junt la actuació del porter, Cristian, sencillament espectacular, parant infinitat de balons va donar ales als contraatacs vinarossencs davant la impotència dels valencians que no sabien com atacar la muralla local.

Al descans, el marcador ja era clar per als nostres, 14-6, i la continuïtat només va anar fent més forat i afiançar als rojets i poder donar minuts a tots els jugadors per anar agafant el pols a la competició.