Dissabte d’handbol al Llagostí Arena Dissabte d’handbol al Llagostí Arena
CLUB BALONMANO VINARÒS Dissabte d’handbol al Llagostí Arena, de matí l’infantil del Artclinic va rebre al Fertiberia Sagunto guanyant en un bon partit dels... Dissabte d’handbol al Llagostí Arena

CLUB BALONMANO VINARÒS

Dissabte d’handbol al Llagostí Arena, de matí l’infantil del Artclinic va rebre al Fertiberia Sagunto guanyant en un bon partit dels nostres xiquets.

A la vesprada, gràcies al fet que el Xàtiva no va voler de cap mena ajornar el partit, el sènior del Tudor Bars va anar al pabe i en acabar es van anar la deslilada.

Infantil Masculí:

Artclinic CBM Vinaròs 29 – Fertiberia Puerto Sagunto 18

Partit disputat sense arbit, una vegada més per part de la Federació.

Partit disputat a Vinaròs, el dissabte de les desfilades del Carnaval de Vinaròs, els nostres van surtir molt bé, en defensa arriban al descans en un resultat de 14-10 a favor dels nostres.

En la Segona part els nostres, van ser superiors, arribant a la fi amb un resultat de 29-18.
Ara toca, visitar el camp del Almassora, rival directe, a aquesta Copa Juan Torres, amb els mateixos punts con natros, situat al 3er lloc, rival que també que ens vam enfrentar a la lliga, que vam guanyar amb un ajustat 25-26.

Senior Masculí:

Tudor Bars CBM Vinaròs 10 – H. Xàtiva 24

CBM Vinaròs: Andrés Vallés, Rubén Abella, Carlos Castel, Sergi Albacar Gabriel Albiol (1), Taty Adell (3), Sergi Llonart (2), Quim Sanz, Sergio Julve (1), Ferran Ferreres, Sergi Albacar, Cristian Miralles (3), Unai Rubio i Marcos Chaler .

La crònica del partit és molt simple aquesta setmana, només té 2 apartats.

El primer felicitar als jugadors del Tudor Bars i als 8 aficionats que van anar al pavelló el dissabte abans del desfile. I el segon agrair al Xàtiva totes les través que es van posar per no ajornar o adelantar el partit.

Ara domenge vinent a Sagunto partit enfront del perseguidor par la 6 plaça, esperem vore un bon Vinaròs i lluitar pels dos punts.