Desigual cap de setmana del Club Balonmano Vinaròs Desigual cap de setmana del Club Balonmano Vinaròs
CLUB BALONMANO VINARÒS Desigual cap de setmana pels equips del club. Els prebenjamins del Casa Nostra Espai Infantil van jugar a Tortosa en una... Desigual cap de setmana del Club Balonmano Vinaròs

CLUB BALONMANO VINARÒS

Desigual cap de setmana pels equips del club. Els prebenjamins del Casa Nostra Espai Infantil van jugar a Tortosa en una victòria i una derrota, però el principal és que els xiquets gaudisquen i tinguen ganes de jugar. Els infantils del Artclinic en un superpartit van guanyar a Almassora un partit que perdien de 5.

El juvenil del Roda construcción y diseño va plantar cara al líder i a la fi va caure davant la superioritat del Sagunto i per últim els sèniors del Tudor Bars van empatar a Vila-real en un polèmic final que va perjudicar i molt clarament als nostres impedint-los una més que merescuda victòria.

Prebenjamí:

Matinal del dissabte a Tortosa en 2 partits dels xiquets del Casa Nostra Espai Infantil van gaudir de lo lindo jugant davant del Tortosa i Amposta, guanyant un partit i perdent l’altre, però això no té importància, l’important és vore com gaudissen els més menuts.

A les ordres de Raül, el míster que està fent una grandíssima feina pel Vinaròs van jugar. Ismael Cueco, Vlad Cristina, Pol Jarque, Nacho Sanz, Jaume Roca, Jordana Roca, Aleix Barberà i Martí Barreda.

Infantil Masculí:

Almassora BM 26 – Artclinic CBM Vinaròs 27

CBM Vinaròs: Marcos Ayza, Pau Febrer, Juan José Gras, Manel Pérez, Ian Ferrer, Sergi Vázquez , Eloy Corral , Xavier Cruella, Nestor Aragonés, Marcos García, Sebastia Aulet i Jeremy Vargas.

Partit disputat al Pavelló de la Garrofera de Almassora, els Vinarossencs van surtit confiats al partit, arriban al descans amb un marcador a favor dels locals de 13-11, després del pas per els vestidors, els vinarossencs van arribar a una desventatja en el marcador de 4-5 gols, que obligaba al vinaròs a demanar temps mort, temps mort clau per a la remontada.

Després del temps mort en una defensa mes solida i un joc mes rapid, els vinarossencs van empatar el partit, que va obligar al conjunt local a demanar temps mort, a falta de 4 minuts, gràcies a una bona defensa el vinaros va recuperar el balo que els va posar un gol per damunt al marcador, després de un error el llançament del almassora, i a falta de 40 segons, el vinaros va demanar temps, per a asegurar el partit.

Aquesta victoria super importantisima, ja que el Onda, lider de la categoria va pedre contra el BM Castelló “Negre”, rival que ens empata ara mateix a la classificació, però amb el golavearge a favor, continuem segons a 2 punts del lider, i que en la ultima jornada jugarem a casa del BM Castelló “Negre”, en un partit que promet ser com una final.

Aquesta setmana, els de vinaròs jugarán al llangosti arena, contra el Balonmano Castelló “Verde”.

Juvenil Masculí:

Roda Construcción y Diseño CBM Vinaròs 25 – Fertiberia Puerto Sagunto “B” 35

CBM Vinaròs: Adrian Jaén, Joan Albiol , Sergio Julve (15), Héctor Barreda, Alexis Federico (1), Iván Roda , Marc Pérez (3) , Max Blasco (1) i Unai Rubio (5).

La visita del líder imbatut no va ser tan roïna com en un principi pareixia, el Roda y diseño va plantar cara tot el partit encara que la diferència dels dos equips era més que evident. La diferència de banquetes, l’alçada i la qualitat dels jugadors forasters no donaven peu a l’optimisme, però la fam dels nostres els va permetre aguantar els atacs dels valencians i acabar dignament.

Les llagunes defensives degudes a la velocitat valenciana es corregien en atacs elaborats dels vinarossencs que permetien estar dins del partit i impedir una diferència excessiva de gols.

Volem donar ànims a Alexis Federico que en una jugada del partit va rebre un fort cop al cap i va haver d’estar en observació a l’hospital, afortunadament tot va quedar en un ensurt.

Senior Masculí:

C.H Vila-real 24 – Tudor Bars CBM Vinaròs 24

CBM Vinaròs: Cristian Gimeno, Andrés Vallès, Marcos Chaler , Ferran Ferreres, Taty Adell (1), Sergi Llonart (7), Gabri Albiol (2), Sergi Albacar (1), Quim Sanz (9), Cristian Miralles (2), Ian Cuartiella, i Carlos Castel.

Estrany partit jugat a la Plana que en circumstàncies normals els del Tudor Bars s’hagueren hagut d’endur en claredat, però els fallos dels nostres i unes decisions arbitrals molt discutides van permetre empatar als locals.

Partit igualat en alternatives a l’electrònic de 2-3 gols pels dos equips, al Vinaròs li costava parar els atacs locals, però en atac podia anotar per mantenir el resultat.

Al descans s’arriba en un 16-14 per als de casa una mica enganyós, a la segona part els nostres es posen les piles i surten a pel partit, en defenses molt dures per les dos parts i molts de fallos en atac s’arriba a un 16-19 per els del Tudor Bars, però una reacció a la desesperada del Vila-real fa arribar el partit empatats als minuts finals.

A l’últim minut i en un més, en empat a 24 el Vinaròs falla un penal, el contraatac el para el nostre porter Cristian i a falta de 2 segons marca Sergi Llonart el 24-25, però el arbit anul·la el gol en una decisió molt discutida.