Derrota a Oliva del Club Balonmano Vinaròs, 31-27 Derrota a Oliva del Club Balonmano Vinaròs, 31-27
CLUB BALONMANO VINARÒS JUVENIL MASCULÍ – Ranking 9-16 Norte HANDBOL OLIVA 31- RODA CONSTRUCCIONES Y DISEÑO CBM VINARÒS 27 CBM Vinaròs: Erik Kharkavchuk, Héctor... Derrota a Oliva del Club Balonmano Vinaròs, 31-27

CLUB BALONMANO VINARÒS

JUVENIL MASCULÍ – Ranking 9-16 Norte
HANDBOL OLIVA 31- RODA CONSTRUCCIONES Y DISEÑO CBM VINARÒS 27
CBM Vinaròs: Erik Kharkavchuk, Héctor Barreda (2), Iván Roda (3), Alexis Federico (3), Unai Rubio (8) , Joan Albiol (3) i Sergio Julve (8).
Partit disputat a Oliva, felicitar al Oliva per la victòria i en especial al seu entrenador, que va ser un senyor i va anar a jugar i no a fer sang. La classe és te o no es te, ja voldrien altres equips ser tant senyorials. Al vore la superioritat i que els nostres no teníem canvis va donar més minuts als jugadors menys habituals i va equilibrar el partit.
Pel que fa al partit, els del Roda van acudir al partit sense canvis i sense els dos porters oficials, la papeleta va ser per a Erik, i la veritat que va cumplir, parant fins un penal.
Els primers minuts els nostres van sortir adormits i el Oliva de seguida es va posar 9-1, el que pareixia una pallissa va treure una vegada més la virtud del Vinaròs, un equip que no baixa mai els braços i afegit que el entrenador del Oliva va donar més minuts als jugadors que juguen menys, va sumar per anar recuperant i arribar al descans perden per 16-10.
En la represa els del Roda van tornar a regalar els primers minuts arribant a perder de 10, però quan la màquina va calentar es va poder anar recuperant gols i jugant per moments uns bons atacs que els va permetre arribar als últims minuts en un resultat més ajustat i aconseguint guanyar el segon parcial.
Ara el dissabte 22, doble sessió d’handbol, a les 18 el Roda Construcciones y diseño C BM Vinaròs juvenil rep al Sueca-Favara i el Tudor Bars senior recibeix al H. Vila-real en una tarde segur que apassionant d’este espectacular esport.