Vinaròs News

Històries d'avui en dia

David León Arán, del CN Vinaròs, medalla d’ or en 1.500 m. lliures David León Arán, del CN Vinaròs, medalla d’ or en 1.500 m. lliures
Club Natacio Vinaròs El passat cap de setmana, díes 26 i 27 d’ octubre, es va celebrar a Madrid, a la Piscina M-86 el... David León Arán, del CN Vinaròs, medalla d’ or en 1.500 m. lliures

Club Natacio Vinaròs

El passat cap de setmana, díes 26 i 27 d’ octubre, es va celebrar a Madrid, a la Piscina M-86 el Circuit Open Madrid d’ Hivern 2019.
El nostre Nadador David León Arán,va acudir al campionat en representació del CN Vinaròs. Un campionat on es donen cita nadadors de tota Espanya i d’ altres llocs d ‘ Europa, sempre havent acreditat les marques mínimes per a poder participar.

El dissabte, David es va classificar per a la final dels 400 mtrs lliures, i en ésta va aconseguir un temps de 4.00 min. ,La seua millor marca personal en aquesta prova.

El diumenge ,es va classificar per a les finals de 1.500 mtrs lliures i 200 mtrs esquena.

En la prova de 1.500 mtrs va aconseguir ser el guanyador en un temps de 15.48 min, aconseguint la seua millor marca personal i penjant-se la medalla d’ Or.

En 200 mtrs esquena es va classificar en un temps de 2.02 min, pero en la final i després de l’ esforç fet en la final anterior dels 1.500 mtrs, en ésta va pujar un poc  el temps i va fer 2.05 min.

Enhorabona David per els resultats aconseguits !!!