Cròniques del Club Balonmano Vinaròs Cròniques del Club Balonmano Vinaròs
CLUB BALONMANO VINARÒS HANDBOL: (Foto Senior Masculí) En primer lloc, el CBM Vinaròs vol recordar la figura de Juan de Dios Román que ha... Cròniques del Club Balonmano Vinaròs

CLUB BALONMANO VINARÒS

HANDBOL: (Foto Senior Masculí)

En primer lloc, el CBM Vinaròs vol recordar la figura de Juan de Dios Román que ha faltat aquesta setmana i que, a part de ser el pare de l’handbol espanyol, va ser una figura important en els millors temps del torneig Ciutat de Vinaròs. DEP.

Enfrontaments front el Castelló i empat final, el cadet a la pista del Chencho només va poder aguantar 10 minuts i va caure clarament davant el líder. Al Llagostí Arena, el nostre juvenil va jugar un partidàs, en remontada inclosa, i al final el repartiment de punts va ser merescut per als dos equips. Els guanyadors van ser els seniors que en un partit gris els van valer 6 minuts per guanyar al Castelló B.

Cad masc pref Cs 1

Balonmano Castellón.   31

ArtClinic C BM Vinaròs. 19

CBM Vinaròs. Amare, Héctor(1), Joan (1), Ibai(3),  Juanpe (3), Unai(4), Sergio(4) i Carlos(3).

Cara i creu en el partit disputat contra el Castelló.

En la primera part s’ha donat la cara, competint contra els líders de la competició. Però, la falta de ritme pel temps d’inactivitat a causa de la situació actual, ha passat factura a la segona part. I els locals se n’han aprofitat de la debilitat dels rogets, atacatant els punt més febles. A partir d’ara s’ha de començar a treballar de nou, per a agafar automatismes. Per tal d’encarar la recta final, s’ha de lluitar i continuar amb l’aprenentatge per a quedar en la millor posició en la taula classificatòria.

BM Castelló.                    21

Vinaròs. Óscar, Néstor, Juan, Raga, Sergi, Víctor, Marcos, Tomás, Ayza i José Abel.

Partit dels que fan afició però, per desgràcia, el partit és a porta tancada i l’afició es va perdre un autèntic partidàs d’handbol. La visita del líder feia temor. Un equip que guanyava els partits doblant als seus rivals, però, el nostre juvenil enguany és un equip serio, treballat i que sap al que juga i, el dissabte, en 12 minuts fantàstics, va igualar després de anar perdent de 6 gols. Al començament del partit feia la impressió de ser un partit fàcil però, el Artclinic, prompte es van posar en un 6-2 a favor amb una gran defensa i un Raga inspiradissim en atac. Tot i això, el líder va despertar i, en una defensa molt forta davant de Raga i combinacions en atac que descentraven als nostres, van igualar el marcador i arribar al descans en l’avantatge d’un gol.

El primer quart de la segona part va ser desastros per els rogets i els orelluts i l’àrbitre van desconectar als nostres per a arribar a un clar 12-18 que semblava sentenciar el partit. Un temps mort vinarossenc i un creure dels nostres van permetre empatar un partit que es veia imposible en un final d’infart.

Balonmano Castellón. B.    22

CBM Vinaròs: Marc, Carlos, Nahuel(3), Jesús, Sergi(5), Max(4), Cristian, Quim(3), Collado(2), Serrano(4), Martín (3), Ian(2) i Eddy(1).

Després del partidàs a Betxí s’esperava molt del Farmateca davant d’un Castelló B que venia en baixes i jugava en varios juvenils, però els nostres no van estar a l’altura i només van jugar 7 minuts. El Vinaròs a la primera part tenia pressa per a acabar el partit i les nombroses precipitacions i la falta d’intensitat defensiva van permetre donar vida i arribar al descans en un preocupant empat a 14. En la segona part els nostres van saber reaccionar i en 7 min impressionants defensivament i en un 100 % d’efectivitat van aconseguir un 6-0 a favor i acabar en les il·lusions castellonenques. Després de tornar al mateix “Quiero y no puedo”, voler fer els gols abans de tirar és impossible i la falta d’atenció en defensa va permetre que els de la capital en un joc molt lent estiguessen dins del partit. Per sort la superioritat del Farmateca va poder amb el “correcalles” i el despropòsit d’un partit que no passarà a la història del nostre handbol.