Cròniques del Club Balonmano Vinaròs Cròniques del Club Balonmano Vinaròs
Club Balonmano Vinaròs HANDBOL: (Foto Senior Masculí a Vilareal) Per fi després de 7 mesos el senior va tornar a jugar un partit oficial... Cròniques del Club Balonmano Vinaròs

Club Balonmano Vinaròs

HANDBOL: (Foto Senior Masculí a Vilareal)

Per fi després de 7 mesos el senior va tornar a jugar un partit oficial i la plaça no era gens fàcil, es jugava a Vila-real, el líder imbatut, 3 de 3, i els xavals de Marc van donar una lliçó de saber jugar a lo que ells volien i manar el partit. Molt bon debut i inici prometedor dels nostres.

Les xiques del cadet van anar a Altura i van perdre de manera clara, per ser el segon partit que juguen van progressant poc a poc.  El cadet masculí jugaba al Llagostí Arena davant del líder, i si a la primera part se els va aguantar, el Castelló a la segona part va ser clar dominador, tot i això els nostres no lo van perdre la cara al partit en cap moment.   Per la tarde el nostre juvenil continua  en pas ferm al cap davant de la classificació i amb molta facilitat es va desfer del Sporting Benicarló.

Cadet femení prefer Cat 1

Artesanos Gil Alto Palanca.  36

ArtClinic C.Bm. Vinaròs.          6

Vinaròs. Laia, Saray(1), Oda(1), Sonia, Sulayma(1), Claudia(1), Sofía(1), Abril, Olga, Joana(1) i Minerva.

Partit complicat contra el millor equip del grup. Començant el partit amb molts de nervis i amb una defensa 3-3 que ens va complicar molt la feina, notant-se la superioritat del equip rival desde el principi fins al final. Però ens quedem en que som un equip prematur de noies que sols portem 2 mesos treballant, aprenent i millorant rapidament dia a dia per a poguer aconseguir els nostres objectius esportius.

Cadet masculí pref Cst 1

ArtClinkc C. BM. Vinaròs. 22

Balonmano Castellón.       29

Vinaròs. Amare, Martín(3), Héctor(1), Joan, Juanpe(3), Unai(9), Marc, Sergio(6)i Carlos.

Partit discret del  vinarossencs el disputat en el Pavelló Municipal de Vinaròs, contra el Castelló.

Una primera part molt igualada fins l’últim tram de la primera part, on els visitants han aconseguit una renta de 4 gols. Segona part dubitativa del nostres on els castellonencs poc a poc anaven escapant-se en el marcador. Finalment l’equip roget ha deixat el marcador en set gols per baix. S’ha de treballar per aconseguir metes més altes i poder competir millor contra l’equip que es postula a ser el conjunt a batre. S’ha de seguir treballant més i més en l’aprenentatge.

ENDAVANT CADETS!!!!

Juvenil masculi prefe Cst 1

ArtClinic C. BM Vinaròs. 27

Sporting Benicarló.           5

Vinaròs. Joan, Oscar, Néstor(1), Marcos(3), Juan(1), Sergi(6), Didac(2), Ayza(3), Raga(8), Víctor(1) i Carlos(2).

El resultat final es un ejemple ben clar de la diferència dels dos equips. Els de Artclinic en una gran defensa van aguantar fins a falta de 5 min. als forasters en nomes 2 gols, també ajudats per els porters Joan Nogales i Óscar Orzaiz que al igual que els seus companys van blindar la porta i si a la primera part es va jugar a tope en atac, a la segona part es va parar de fer contraatacs i es va intentar jugar atacs més llargs i provar variants en atac per a futurs partits.

1 Auton mascu Cst

C.H.Vila-real.      23

Farmateca CBm.Vinaròs.   26

Vinaròs. Marc, Gusi, Carlos, Max(3), Sergi(3), Nahuel(2), Jaime(2), Rubén(6), Joan(2).

Esplèndids. Després de 7 mesos de la disputa de l’últim partit, el Farmateca ha quallat un partit de manual contra el líder Vila-real, fins encara avui, imbatut. Amb només 11 jugadors disponibles (tres d’ells, porters), la idea era mantenir el físic per als moments calents de partit.

Inici seriós del sènior, amb una defensa mòbil i ferma i un atac que alternava grans accions individuals i col·lectives, amb molta continuïtat, trobant espais a la defensa local, dominant la major part del primer acte amb rendes de 2-4 gols, fins que el cansament ha començat a fer acte de presència i el líder s’ha acostat al marcador, empatant al descans.

Els primers minuts de la represa, la tònica ha estat com en els últims minuts de la primera meitat, partit de tu a tu fins que Vila-real, s’ha posat dos a dalt a l’electrònic als 15 del segon acte. Farmateca, amb les idees clares i molt de pols de partit, no s’ha posat nerviós i ha continuïtat treballant cada acció ofensiva i defensiva. El canvi amb dos pivots atacants, ha sentat bé al sènior que ha fet un parcial final de 1-6 per acabar trencant el partit i emportant-se els dos primers punts, en un camp complicadíssim.

Gran partit dels 11 que s’han desplaçat per jugar; especialment del nostre capità, SuperMarc Sanz,que ha estat immens sota els pals i de Rubén Eulogi Abella, que  encara que és jove de edad ja és un vell rokero de les pistes de la comunitat, determinant en les accions finals del partit. El proper cap de setmana, rebrem la visita del Almassora, a casa.