Cròniques del Club Balonmano Vinaròs Cròniques del Club Balonmano Vinaròs
HANDBOL Mal finde per els nostres, els dos equips que hi van jugar no van poder guanyar i això que el senior va acabar... Cròniques del Club Balonmano Vinaròs

HANDBOL
Mal finde per els nostres, els dos equips que hi van jugar no van poder guanyar i això que el senior va acabar el temps reglamentari guanyant, però un cop franc amb el temps a cero el va aprofitar el Levante per fer gol directe.
Desplaçament a València dels cadets i seniors, mentres els cadets acabaven el ranking, el Farmateca es jugava mitja lliga.

Cadet prefe ranking 9-12
Levante Marny B. 22
C.Bm. Vinaròs. 17
Vinaròs. Amare, Sergio(1), Néstor, Fernando(1),Biel(4), Juanpe(1), Martín (1) i Raga(8).

El Cadet finalmente a quedat el 10é classificat de la Zona Nord de la
Comunitat Valenciana.
Després de perdre contra el Llevant, en un partit boig.
Els rogets han estat condicionats per les moltes baixes per malalties diverses.
Això, més una desconnexió de gairebé 15 minuts en la primera part, on els valencians han fet un parcial de 9 a 1, han fet que s’emportessen la victòria final.
Una segona part en més control, s’ha fet que es retallessin diferències, però no va sigut suficient.
Ara a pensar en la Copa.
La constància en el treball i l’esforç ens donaran les claus per competir i donar-mos més alegries.

1 Auton nord 3
Levante Marny C. 26
Farmateca C. BM. Vinaròs. 26
Vinaròs. Carlos, Marc, Max (3), Serrano (3), Rubén (6), Nahuel(1), Cristian, Martín (2), Jaime (5), Joan, Ian , Sergi (6) i Agustí.
En cara de tontos ens vam quedar quan en el temps acabat els valencians van marcar el empat. Però quan perdones la vida sol passar eixes coses.
Un partit que el Farmateca va anar sempre per davant, inclús a la segona part es va arribar a 6 gols a favor.
Només la falta de intensitat en els darrers minuts i la falta de sort en jugades puntuals amen de un penal fallat a l’últim minut van privar als nostres de una justa victòria.
Ara la emoció està al màxim en tres equips per dos places.
El Vinaròs es teoria depend d’ell per quedar campions, li queden els dos partits a casa i té el gol average a favor amb el Betxi i a Almassora es va perdre només de un gol.
Este dissabte a les 18 ens visita el Altura, un equip de la part baixa que en s’ha reforçat en jugadors del filial del Sagunt i dels últims 5 partits a guanyat 4.
I l’últim partit de lliga rebem al Almassora, actualment empatat a punts en natros, en el que serà la gran final per a tots dos.