Vinaròs News

Històries d'avui en dia

Cròniques del Club Balonmano Vinaròs, 4 i 5 de maig Cròniques del Club Balonmano Vinaròs, 4 i 5 de maig
CLUB BALONMANO VINARÒS Infantil masculí Copa Juan Torres plata C ARTCLINIC C.BM.VINARÒS 30 CASTELLÓN. 23 Vinaròs. Marcos Ayza,Alan Martínez ,Pau Febrer (12), Manel Pérez... Cròniques del Club Balonmano Vinaròs, 4 i 5 de maig

CLUB BALONMANO VINARÒS

Infantil masculí Copa Juan Torres plata C

ARTCLINIC C.BM.VINARÒS 30

CASTELLÓN. 23

Vinaròs. Marcos Ayza,Alan Martínez ,Pau Febrer (12), Manel Pérez (7), Ian Ferrer (4), Tomas Ripolles, Ioan-Alexandru (1), Alejandro Méndez (4), Sebastià Aulet (1) i Andreu Borut (1) i Rafa Ferrer.

El dissabte el nostre infantil va tornar a ser un equip fiable després de dos derrotes i va guanyar clarament al Castelló. El 7-2 als primers minuts va marcar un partit, que els nostres van jugar molt bé, en moltes variacions en atac i una defensa prou acceptable que per moments els de la Plana no podien passar. El 16-8 al descans era evident de la superioritat de l’Artclínic, que a la segona part va tindre uns moments de relaxació i el Castelló va aprofitar per a retallar el marcador, però als minuts finals va tornar a obrir forat el nostre equip.

Sènior Territorial Masculí.

TUDOR BARS C.BM

VINARÒS. 29

CAIXA RURAL NULES. 19

Vinaròs. Andrés Valles, Gabri Albiol (4), Taty Adell (3), Carlos Castel,Sergi Albacae (1), Nahuel Cada (4), Sergi Llonart (12),Toni Fariñas, Quim Sanz (3), Joan Raga (1), Ian Cuartiella (1), Nacho Barberá i Marcos Chaler .

Final de lliga del nostre sènior davant un fruïx Nules, i victòria còmoda i curta pel que es va veure a la pista.

En una primera part més igualada, el Tudor Bars en una bona defensa parava als forasters que no trobaven opcions cara porta. Al descans 16-10 donava tranquil·litat als nostres.

La segona part, Andrés, el nostre porter en 5 parades seguides trenca el partit i minva la moral del Nules que van veure com el Vinaròs a la contra es feia l’amo del partit.

Al partit d’ahí es va tractar que el nostre lateral, Sergi llonart, intentes fer el màxim de gols per intentar quedar pitxitxi de la lliga, que en 159 gols en 24 jornades finalment hi va aconseguir.

Meritòria sisena plaça l’aconseguida pel Tudor Bars, que a més a més guanya els títols simbòlics del pitxitxi individual i l’equip menys golejat de la categoria.

Per una altra banda volem recordar que els pròxims dies 25 i 26 de maig es celebrarà a la platja del Fortí el campionat autonòmic d’handbol platja, que està obert a tots els que vulguen jugar. Per qualsevol qüestió és podeu posar en contacte amb qualsevol membre del club.