Vinaròs News

Històries d'avui en dia

Cròniques del Club Balonmano Vinaròs, 4-5 febrer Cròniques del Club Balonmano Vinaròs, 4-5 febrer
CLUB BALONMANO VINARÒS HANDBOL      Dissabte d’handbol en només una victòria pels equips del club i vaja 2 punts més treballats i importants... Cròniques del Club Balonmano Vinaròs, 4-5 febrer

CLUB BALONMANO VINARÒS

HANDBOL

Dissabte d’handbol en només una victòria pels equips del club i vaja 2 punts més treballats i importants els aconseguits pel Tudor Bars al Llagostí Arena.

Mentrestant l’infantil va perdre a València front tot un Levante Marni que va mostrar la seua superioritat i per acabar el juvenil del Roda construcción y diseño va plantar cara a un equip superior fins que va aguantar la benzina.

Infantil Masculí:

Levante UDBM Marni 26 – Artclinic CBM Vinaròs 15

Partit disputat a la difícil pista del Levante UDBM Marni, líder del grup, els Vinarossencs van surtir molt efectius en atac, però degut a les perdues de balons, van condenar el resultat, obligant al Levante, a posar-se per devant amb una gran diferencia als nostres, la segona part va ser la mateixa que la primera, destacant a Marcos García amb molt bon 1 contra 1, i llançament exterior, que va fer remontar una mica al marcador per als vinarossencs.

La semana que bé, ens visita el Fertiberia Puerto Sagunto, equip amb els mateixos punts que nosaltres, els nostres ho donarán tot per aconseguir la victoria.

Juvenil Masculí:

Roda Construcción y Diseño CBM Vinaròs 23 – CH Taurons Riba-roja 29

CBM Vinaròs:  Adrian Jaén, Joan Albiol (2) Héctor Barreda(3), Alexis Federico, Unai Rubio (4), Marc Pérez (5) ,Sergio Julve (9) i David Zapata.

Entretengut partit jugat al Llagostí Arena on mentre el juvenil va tindre aire va plantar cara a un equip superior i en bones individualitats.

Els primers minuts el Roda construcción y diseño va sortir per totes i es va posar molt prompte en un 4-1 a favor, però aquest equip té desconnexions i en un curtcircuit dels que té, els valencians van fer un parcial de 2-9 i van capgirar l’electrònic.

Al descans el 13-16 donava esperances per la reacció dels vinarossencs, que en alguns moments es posaven a només 1 gol, però no acabaven de fer la remuntada i a la fi entre el cansament, la falta de canvis i la qualitat del Riba-roja no va poder amb el bon handbol dels forasters.

Senior Masculí:

Tudor Bars CBM Vinaròs 21 – CBM Maristes Algemesí-Favara 20

CBM Vinaròs: Cristian Gimeno, Andrés Vallés, Rubén Abella, Carlos Castel(1), Sergi Albacar (2), Gabriel Albiol , Tati Adell (3), Sergi Llonart (10) , Quim Sanz (4) , Sergio Julve, Ferran Ferreres i Marcos Chaler (1).

Partit d’infart entre el cinqué i sisé classificat que per sort va caure del costat dels del Tudor Bars i ja li traiem 6 punts als perseguidors.

No va ser fàcil el partit davant d’un equip lluitador que va vendre molt cara la derrota. Els rogets no estaven còmodes i la bona defensa

valenciana en l’àmbit individual feia molt difícil les penetracions dels nostres que al descans arribaven en un 10-11 pels forasters.

La segona part les defenses següient guanyant la partida als atacs i el partit anava en aventatges mínimes pels dos equips.

Només als minuts finals en unes bones defenses del Vinaròs va permetre un avantatja que pareixia suficient, però a l’últim minut el Favara encara va poder empatar el partit.

Un últim atac on Marcos Chaler, el més jove de l’equip va sorprendre tot el món fent el gol de la victòria i l’últim atac del Maristes va estar bé defes pel nostre equip.

A la fi victòria patida, però merescuda dels nostres que ara el dissabte 18 rep al Xàtiva, equip que va davant a la classificació.