Cròniques del Club Balonmano Vinaròs, 4-5 de març Cròniques del Club Balonmano Vinaròs, 4-5 de març
CLUB BALONMANO VINARÒS Excel·lent cap de setmana de l’handbol vinarossenc, 3 de 3 i el més important en molt bones sensacions. L’infantil del Artclinic... Cròniques del Club Balonmano Vinaròs, 4-5 de març

CLUB BALONMANO VINARÒS

Excel·lent cap de setmana de l’handbol vinarossenc, 3 de 3 i el més important en molt bones sensacions.

L’infantil del Artclinic es va imposar clarament al Burjassot, dissabte de vesprada els sèniors del Tudor Bars guanyaven el derbi davant del Benicarló. I la sorpresa positiva la donaven els juvenils del Roda construcción y diseño guanyant la matinal del diumenge al Nules en un partit que van dominar de principi a fi.

Infantil Masculí:

Artclinic CBM Vinaròs 30 – CBM Burjassot 20

Partit disputat el dissabte al Pavelló Municipal de Vinaròs, el vinaròs va començar molt bé amb un 6-1 al marcador al inici de partit, un partit més, els errors de concentració va fer que el Burjassot estige a punt de empatar el partit 6-5, obligant a demanar temps mort, per als locals, per a corregir els errors. A partir del temps, va comensar a posar-se les piles el conjunt local, arribant al descans amb un resultat de 14-10.

La Segona part va ser com la primera amb un Vinaròs molt segur en defensa, i molt efectiu de cara al atac.

Ara toca preparar el partit aqui a casa contra el Balonmano Buñol.

Juvenil Masculí:

Handbol Nules 26 – Roda Construcción y Diseño C.Bm.Vinaròs. 30

CBM Vinaròs: Adrian Jaén, Joan Albiol (9) Héctor Barreda(4), Unai Rubio (4), Alexis Federico (3), Marc Pérez (4) ,Sergio Julve (4), i Erik Kharkavchuk (2).

L’esport té coses rares, el nostre equip l’últim mes entre exàmens, carnavals i punyetes apenes han entrenat i sorprenentment és quan han fet millor handbol.

El diumenge els del Roda construcción y diseño van jugar al que havien de jugar, només en un canvi, es va intentar un partit lent en atacs llargs i una forta defensa. Va sortir redó, tot el que es va parlar anava sortint i donava tranquil·litat als nostres a una pista que sempre estem ahí però que no es podia puntuar.

El Nules no podia parar els atacs dels rojets, sobretot a Joan Albiol, que des de l’extrem marcava gol darrere gol.

El 10-13 al descans donava idea de les intencions del nostre juvenil i la reanudació va ser espectacular, arribant a un marcador de 20-28 quan falten 14 minuts. La desqualificació de Sergio per 3 exclusions, va donar aire als de Nules, però la diferència i les idees dels nostres van donar peu a aguantar el resultat i guanyar de manera merescuda.

Senior Masculí:

Tudor Bars CBM Vinaròs 27 – Club Handbol Benicarlo “B” 13

Vinaròs. Andrés Vallés, Ian Cortiella (2), Rubén Abella (2), Carlos Castel (1), Sergi Albacar (1), Cristian Miralles (1), Gabriel Albiol (2) , Tati Adell (5), Sergi Llonart (5), Quim Sanz (5) , Nahuel Cada (1), Ferran Ferreres i Marcos Chaler .

El derbi es va quedar a casa davant d’un filial benicarlando molt fruïx. El Vinaròs sense fer un gran partit es va endur un partit que va dominar sense problemes.

El 15-5 de la primera part ja deia la diferència que hi ha entre els dos equips.

Els del Tudor Bars es deixaven portar més per accions individuals que per joc col·lectiu, 2 punts més per estar dins del top 5 i ara a treballar per intentar mirar més amunt.