Cròniques del Club Balonmano Vinaròs, 19-20 de novembre Cròniques del Club Balonmano Vinaròs, 19-20 de novembre
La jornada va començar el divendres en un partit que el juvenil del Roda construcción y diseño anava en il·lusió de puntuar a la... Cròniques del Club Balonmano Vinaròs, 19-20 de novembre

La jornada va començar el divendres en un partit que el juvenil del Roda construcción y diseño anava en il·lusió de puntuar a la pista del segons classificat, però la debilitat defensiva el va destrar.

Continuant el dissabte al matí a Tortosa on els més menuts del Casa Mostra Espais Infantil van disfrutar d’una matinal on ho van passar “pipa”.

A les 12 l’infantil del Artclinic, va anar a Onda líder imbatut i va donar la cara.

Per acabar I al Llagostí Arena el nostre sènior del Tudor Bars es va enfrontar al Llíria en un partit que es preveia més dur del que va ser a la fi.

Infantil Masculí:

Handbol Onda 33 – Artclinic CBM Vinaròs 19

CBM Vinaròs: Marcos Ayza, Pau Febrer, Ian Ferrer, Sergi Vázquez , Eloy Corral , Xavier Cruella, Izan Arques i Marcos García, Sebastià Aulet i Nestor Aragones.

Partit celebrat a Onda, contra el primer classificat, els vinarossencs, van fer un mal inici de partit, arriban a un parcial de 7-0 a favor dels de la Plana Baixa, després de un temps mort, els vinarossencs van reacionar arriban al descans en un marcador de 17-9.

La segona part els vinarossencs, és va notar el fisic, i van acabar el partit amb un clar 33-19 a favor del Handbol Onda.

Ara toca seguir treballant, aquesta setmana, un partit clau, contra el Club Balonmano Almassora, a les 12:30 h. al Pavelló de la Garrofera.

Juvenil Masculí:

C.H Vila-real 38 – Roda Construcción y Diseño CBM Vinaròs 29

CBM Vinaròs: Adrian Jaén, Joan Albiol (3), Sergio Julve (8), Héctor Barreda (2), Alexis Federico (3), Iván Roda (1), Marc Pérez (5) ,Erik Kharkavchuk (3) i Unai Rubio (4).

Divendres partit a Vila-real, després de la victòria a Benicarló, s’afrontava amb expectatives, I la veritat que el 2-4 al electrónic als primers 10 min. donava peu a creure en alguna cosa positiva.

Un temps mort demanat pel equip de la Plana, va girar el partit I es va pasar del 2-4 a un 9-4 trencant el partit.

La ràpides del Vila-real I la blanesa defensiva Dels nostres van donar peu a la remuntada Dels locals arribant al descans en 3 gols d’avantatja.

La segona part igual que la primera comença en un Roda construcción y diseño entufat I es posa a 1 gol, però quan el físic va anar minvant, els jugadors del Vila-real van anar trovant espais I als últims minuts van acabar per trencar el partit a favor seu.

Senior Masculí:

Tudor Bars CBM Vinaròs 30 – CBM Llíria “B” 17

CBM Vinaròs: Cristian Gimeno, Andrés Vallès, Marcos Chaler (1), Ferran Ferreres(1), Taty Adell (2), Sergi Llonart (5), Gabri Albiol (4), Sergi Albacar(3), Quim Sanz (7), Cristian Miralles (4), Ian Cuartiella (2), i Carlos Castel (1).

Partit menys complicat de l’esperat a causa de les baixes de l’equip visitant, i que els del Tudor Bars es van pendre molt en serio després de la setmana passada a Benicarló on el relaxament va donar peu a patir més del conte.

El dissabte es va apretar en defensa i en atac sempre hi va haver continuïtats per aprofitar les fixacions del nostre equip.

El Llíria molt minvat va poder recuperar-se després d’una sortida vinarossenca fulgurant, 3-0 als primers 6 min. però només va poder 20 min. en un marcador més o menys equilibrat.

Quan el Vinaròs va posar la directa res van poder fer els valencians per parar la fúria rojeta.

Volem destacar al nostre porter Cristian Gimeno, que està en un moment espectacular i sobre tot al porter del Llíria que va fer una exhibició. Si no haguera sigut per ell el resultat haguera sigut escandalós.

En aquesta victòria el Tudor Bars es posa cinqué i en moral per afrontar el partit a Vila-real on es jugaran moltes opcions d’escalar a la classificació.