Cròniques del Club Balonmano Vinaròs, 18-19 de novembre Cròniques del Club Balonmano Vinaròs, 18-19 de novembre
CLUB BALONMANO VINARÒS BENJAMIN   Segon cap de setmana de competició per als nostres infantils a Tortosa, una vegada més els nostres benjamins van... Cròniques del Club Balonmano Vinaròs, 18-19 de novembre

CLUB BALONMANO VINARÒS

BENJAMIN

Segon cap de setmana de competició per als nostres infantils a Tortosa, una vegada més els nostres benjamins van acudir al Pavelló Firal i van gaudir de l’esport, els dos equips vinarossencs van perdre els seus respectius partits al gol d’or final, però això és una anècdota, xiquets i pares van gaudir d’un matí d’handbol i a poc a poc es veuen millores en cada un dels nostres xiquets, el dia 2 de desembre més.

INFANTIL

Balonmano Castelló Amarillo – 22

Artclinic Club Balonmano Vinaròs – 17

Marcos Ayza, Alex Ciornei, Nestor Garriga, Rafa Ferrer, Pau Febrer, Manel Perez, Tomas Ripolles, Alejandro Mendez, Sebastià Aulet, Andreu Borut i Alan Martinez.

Partit que trenca en tot el que havíem dit dels nostres infantils, derrota dura contra un rival al qual ja havíem vençut setmanes anteriors. Es va ajuntar tot, un excés de confiança una bona estratègia per part del Castelló rival i el pagament de la nostra frustració amb l’arbit, que com tots intenta fer la seua feina de la millor manera possible. Queda fer autocrítica, mirar el que podem millorar i no buscar més excuses, ja que aquest dissabte rebrem la visita de l’Almassora rival directe per la segona plaça de la lliga.

CADET

Balonmano Almassora – 23

Artclinic Club Balonmano Vinaròs – 21

Valentino Laco, Pol Valls, Ian Ferrer, Jerson Mauricio, Jeremy Vargas, Eloy Corral i Sergi Vazquez.

Partit disputat en un exercici de valentia per part del nostre cadet, amb només 7 jugadors, 1 d’ells infantil i l’altre nou, van estar a punt de donar la sorpresa a Almassora. No podem fer altra cosa més que aplaudir l’esforç i garra dels nostres.

Al descans, el marcador reflectia un 12-10 i durant tota la segona part l’Almassora va saber aguantar l’espenta dels nostres, una exclusió cap als minuts finals d’un dels nostres jugadors més importants va acabar de decidir un partit en el qual els nostres no van fer més que millorar.

CADET

Artclinic Club Balonamno Vinaròs – 23

Balonmano Altura – 22

Valentino Laco, Pol Valls, Pau Febrer, Manel Perez, Ian Ferrer, Jerson Mauricio, Jeremy Vargas, Eloy Corral i Sergi Vazquez.

Després de la derrota del dissabte, el nostre cadet jugava el diumenge un partit contra un rival directe, amb l’ajuda dels infantils que van fer possible tindre una mica de rotació el nostre cadet va aconseguir una treballada victòria més que merescuda després de tot l’esforç que estan fent els nostres per tirar endavant aquesta temporada.

Una victòria que fa agafar optimisme als nostres i que de segur anima als nostres a seguir en la feina que estan fent fins ara, que per a alabar.

SÈNIOR

Balonmano Bunyol – 27

Tudor Bars Club Balonmano Vinaròs – 27

Andrés Vallés, Rubén Abella, Nahuel Cada, Gabriel Albiol, Tati Adell, Carlos Castel, Sergi Albacar, Sergi Llonart, Quim Sanz, Ferran Ferreres i Marcos Chaler.

Visita trampa per al nostre sènior, visitàvem el Bunyol que per resultats de les anteriors jornades feia pensar que era un rival inferior als nostres, però una vegada més aquesta lliga ens demostra que el nivell és molt parell i que un mal partit pot sortit molt car.

El pavelló municipal de Bunyol es va convertir en tota una trampa per als nostres, l’equip local feia la seua presentació abans del partit, cosa que sempre suposa una injecció de moral i una quantitat de públic més elevat que en un cap de setmana convencional.

Des de l’inici el nostre sènior va anar a remolc, no aconseguia parar els atacs del Bunyol que castigava amb gols del seu extrem i del lateral, el Bunyol va anar contínuament per davant, però amb avantatges reduïdes, sempre per 1 o 2 gols, la prova d’això és que al descans el marcador era de 13-12.

La segona part va ser d’infart, al minut 37 era expulsat el central del Bunyol, jugador clau en el seu atac i a partir d’aquí el partit es va tornar més boig encara, amb decisions arbitrals que perjudicaven els dos equips per igual i contra una grada que pressionava i molt, tot i això, els nostres assolien empatar el partit. El desenllaç va estar a l’altura del partit, un penal favorable al nostre sènior amb el temps complit, o victòria o empat i la fortuna va voler que el porter aturés el penal.

Al cap i a la fi, un punt rescatat per part dels nostres que tot i no tenir el millor dia van demostrar que s’agafen a tots els partits i a punt van estar d’emportar-se dos punts d’or, però com diuen els sabuts si no pots guanyar no pergues i així va ser, tot i les tres derrotes anteriors i aquest empat el nostre sènior està tercer classificat, posició que és l’última que dona accés a les fases d’ascens.

Aquest dissabte 25 de novembre es realitzara la presentació de tots els nostres equips al pavelló municipal a les 18:30 i posteriorment el nostre sènior s’enfrontarà al Balonmano Vila-real. També volem fer saber que és dura a terme una recollida d’aliments i joguets per als més desfavorits, us esperem a tots i totes!