Cròniques del Club Balonmano Vinaròs, 17 i 18 de desembre Cròniques del Club Balonmano Vinaròs, 17 i 18 de desembre
CLUB BALONMANO VINARÒS Últims partits de l’any 2022 pels nostres equips i la llàstima que el Artclinic infantil no va poder guanyar a Castelló... Cròniques del Club Balonmano Vinaròs, 17 i 18 de desembre

CLUB BALONMANO VINARÒS

Últims partits de l’any 2022 pels nostres equips i la llàstima que el Artclinic infantil no va poder guanyar a Castelló en un partit molt competit.

El juvenil del Roda construcción y diseño va jugar el primer partit del rànquing i va guanyar amb facilitat del Benaguasil, i per acabar els sèniors del Tudor Bars es van fer forts a Alzira conseguint una àmplia victòria.

Infantil Masculí:

Balonmano Castelló “Negre” 31 – Artclinic CBM Vinaròs 29

CBM Vinaròs: Marcos Ayza, Pau Febrer, Juan José Gras, Manel Pérez, Sergi Vázquez , Eloy Corral , Xavier Cruella, Nestor Aragonés, Marcos García, Sebastia Aulet, Jeremy Vargas, Andreu Borut i Manel Perez.

Partit disputat al Pavelló de Castalia, a la localitat de Castelló de la Plana.

Els Vinarossencs van donar-ho tot, però no va ser posible la victoria, en un difícil camp.

La primer part els Vinarossencs van mostrar un bon joc, arribant al descans en un marcador en contra, per la minima de 15-14, per als de la Plana, la segona part els Vinarossencs van posar-se per devant en el marcador en varies ocasions, però amb empat a 29-29, una exclusió al millor jugador del Vinaròs, als ultims minuts, va lastrar les opcions de victoria del Vinaròs.

Donar la enhorabona al Balonmano Castelló per la victoria,  ara toca descansar aquestos nadals, i esperar el calendari del ranking.

Juvenil Masculí:

Roda Construcción y Diseño CBM Vinaròs 30 – CBM Benaguasil 15

CBM Vinaròs: Adrian Jaén, Joan Albiol (4), Sergio Julve (9), Héctor Barreda(2), Alexis Federico (3), Iván Roda, Marc Pérez (4) ,Erik Kharkavchuk (2) i Unai Rubio (6).
Molt bon partit del nostre juvenil per sumar els primers punts d’aquest rànquing, davant del Benaguasil.

Els primers minuts els del Vinaròs van sortir enxufadissims i al cap de 10 minuts el 7-1 al marcador era clar reflex del partit.

La porteria parava, la defensa ajudava i l’atac en accions ben trenades obria forat a la defensa valenciana.

El 13-4 al descans es quedava curt per la diferència a la pista, la segona part l’equip va continuar practicant jugades en atac i va descuidar una mica la defensa, a la fi resultat just i 2 punts per encapçalar el grup.

Senior Masculí:

Family Cash Canals Alzira 20 – Tudor Bars CBM Vinaròs 35

CBM Vinaròs: Cristian Gimeno, Andrés Vallès, Marcos Chaler ,Ferran Ferreres(1), Taty Adell (3), Sergi Llonart (14), Gabri Albiol (3), Sergi Albacar (2), Quim Sanz (9), Cristian Miralles (3) i Carlos Castel.

Nova victòria del Tudor Bars que és consolida a la zona alta de la classificació. La visita a la pista del penúltim classificat podia donar peu a la confiança i relaxació, però res més lluny de la realitat, els nostres van sortir amb la idea de liquidar prompte el partit, i al quart d’hora el 7-13, era fidel al que és veia al camp.

Al descans es va ajustar una mica la defensa i els errors forçats dels valencians eren una opció clara per als vinarossencs d’obrir distància al marcador, una bona victòria per a agafar confiança de cara al pròxim partit al Llagostí Arena, on el nostre sènior (5° classificat) s’enfrontarà a l’Onda (3° classificat) el dia vinent 7 de gener. Un partit que no us podeu perdre.

El Club Balonmano Vinaròs us desitja un Bon Nadal i un molt bon Any Nou.