Cròniques del Club Balonmano Vinaròs, 13-14 de gener Cròniques del Club Balonmano Vinaròs, 13-14 de gener
CLUB BALONMANO VINARÒS HANDBOL. Infantil masculí ranking nord 17-20 ARTCLINIC C.BM.VINARÒS 37 BM.LLIRIA AZUL. 17 Vinaròs. Alan Martínez, Pau Febrer (10), Manel Pérez (7),... Cròniques del Club Balonmano Vinaròs, 13-14 de gener

CLUB BALONMANO VINARÒS

HANDBOL.

Infantil masculí ranking nord 17-20

ARTCLINIC C.BM.VINARÒS 37

BM.LLIRIA AZUL. 17

Vinaròs. Alan Martínez, Pau Febrer (10), Manel Pérez (7), Ian Ferrer (4), Tomas Ripolles, Alejandro Méndez (8), Sebastià Aulet (8) i Andreu Borut.

El nostre infantil va jugar el primer partit del ranking i va guanyar molt clarament a un fruïx rival. D’un principi és veia la superioritat del Artclinic, i a mesura que passaven els minuts l’equip es feia fort i obria forat a la defensa valenciana. Es va defensar molt bé i en atac es van anar fen bones accions per superar al rival.

Cadet masculí ranking nord 17-19

ARTCLINIC C.BM.VIMARÒS 21

C.BM.TORRENT 33

Vinaròs. Valen Laco, Pau Febrer (3), Manel Pérez (1), Nicolás Jiménez, Ian Ferrer (1), Jeremy Vargas (3), Eloy Corral (2), Xavier Cruella (2), Juan José Gras (4), Marcos García (3) i Sergi Vázquez (2).

Els cadets recuperant a poc a poc efectius van aguantar 20 minuts davant del Torrent, que es va aprofitar de les nombroses pèrdues dels nostres, per guanyar còmodament. Molt cal entrenar per ser més competitius, fins ara per circumstàncies no s’ha pogut treballar com caldria, a veure si els xavals es posen les piles i donen una altra imatge.

Sènior Territorial Masculí.

TUDOR BARS C.BM

VINARÒS. 23

C.ALMASSORA BM. 26

Vinaròs. Andrés Valles, Cristian Gimeno, Rubén Abella (4), Gabri Albiol (5), Taty Adell (2), Carlos Castel, Toni Fariñas, Sergi Albacar, Sergi Llonart (7), Quim Sanz (3) i Marcos Chaler.

La parada nadalenca li va seure mal al nostre sènior, els del Tudor en una vesprada desafortunada es van deixar 2 punts importantíssims per poder estar a la part de dalt de la classificació. El partit va ser molt igualat i és veia vindre que es decidiria per coses puntuals i així va ser.

Al descans 11-10 pels nostres, després de recuperar un -3, i a la segona part igualtat fins a la jugada del partit. Penal a favor i el “ fuerte flojo “ de Sergi va a la cara del porter, targeta roja pel nostre i partit trencat. El nostre artiller sortia del partit per una jugada absurda, a partir d’ahí es va intentar, però l’Almassora es va fer fort, i per rematar la feina, falta’n 5 minuts i perdent d’un, ens cau una exclusio de 2 minuts per pardillos que va ser la puntilla pels nostres.

Llàstima perquè teníem la possibilitat de desmarcar-nos en la qualificació i ara estem en un lío d’equips en igualtat màxima de punts