Cròniques del Club Balonmano Vinaròs, 11-12 febrer Cròniques del Club Balonmano Vinaròs, 11-12 febrer
CLUB BALONMANO VINARÒS Continua la ratxa i segon cap de setmana en tot victòries per els nostres equips. Bé és cert que els infantils... Cròniques del Club Balonmano Vinaròs, 11-12 febrer

CLUB BALONMANO VINARÒS

Continua la ratxa i segon cap de setmana en tot victòries per els nostres equips. Bé és cert que els infantils del Artclinic tenien un partit fàcil devant d’ un fruix Buñol que el van resoldre sense problemes i el sènior del Tudor Bars tenia una sortida enganyosa a Llíria, que a falta de 4 minuts el Llíria igualava el partit i es va patir més del conte per endur-se els 2 punts.

Infantil Masculí:

Artclinic CBM Vinaròs 28 – BM. Buñol 6

Partit jugat al Llagostí Arena davant d’una cinquantena de persones i fàcil victòria del Artclinic que després del 0-1 inicial va ser un monòleg per els nostres.

La forta defensa vinarossenca podia en la feblesa dels atacs del Buñol que es veia impotent per obrir forat i en atac el Vinaròs es desfeia fàcilment de la defensa contrària per anar sumant gols.

Massa diferència entre uns i els altres i així hi va reflexar el marcador a la fi del partit. El Artclinic va intentar practicar moviments que es assajen als entrenos i donar minuts per tots els xiquets i poder anar jugant els més menuts perquè agafen ritme de competició.

Ara a treballar de valent i intentar el dia 25 assaltar la posta del Algemesí, segon classificat a només 4 punts dels nostres que continuen quarts però amb tot tipus d’opcions.

Senior Masculí:

CBM Llíria “B” 27 – Tudor Bars CBM Vinaròs  30

CBM Vinaròs: Cristian Gimeno, Andrés Vallés , Carlos Castel (4), Gabriel Albiol (3) , Sergi Llonart (11), Quim Sanz (8), Ferran Ferreres, Cristian Miralles (5)  i Marcos Chaler .

Matinal del diumenge al Plà de l’arc de Llíria i patiment fins l’últim minut un partit que es va anar davant els 60 minuts amb diferències de 5-6 gols, però el cansament i una pàjara bestial va donar vida als valencians per creure amb la remuntada.

El Tudor Bars va saltar a la pista en nombroses baixes i amb només un canvi, per el que el partit es va jugar amb tranquilitat i a un ritme cansino que trencava als valencians que no podien tirar-li mà a un equip rojet molt seriós que mica en mica obria forat.

Les bones defenses i el encert en atac pronte van donar fruits i els nostres van anar sumant gols i arribar al descans amb una bona renda de gols.

La segona part va continuar igual fins que un cortocircuit va fondre els ploms del nostre equip i el Llíria es va aprofitar per empatar el partit a falta de 2’58”, menys mal que el Vinaròs va tornar a la pista al moment més crític i va poder arreglar el resultat.

El Tudor Bars continua sisé a 6 punts de la carta placa que dóna entrar al play-off, difícil però posible. Esta semana a les 19:00 h., ens visita el Vila-real, a intentar sumar 2 punts més i seguir mirant per amunt