Vinaròs News

Històries d'avui en dia

Cròniques del balonmano Vinaròs, 27 i 28 d’abril Cròniques del balonmano Vinaròs, 27 i 28 d’abril
CLUB BALONMANO VINARÒS Infantil masculí Copa Juan Torres plata C IPS BM QUART. 25 ARTCLINIC C.BM.VINARÒS 19 Vinaròs. Marcos Ayza, Pau Febrer (9), Manel... Cròniques del balonmano Vinaròs, 27 i 28 d’abril

CLUB BALONMANO VINARÒS

Infantil masculí Copa Juan Torres plata C

IPS BM QUART. 25

ARTCLINIC C.BM.VINARÒS 19

Vinaròs. Marcos Ayza, Pau Febrer (9), Manel Pérez (3), Ian Ferrer (3), Tomas Ripolles, Néstor Garriga, Alejandro Méndez (3), Sebastià Aulet (1) i Andreu Borut.

Mal partit del nostre infantil contra un rival que estàvem empatats a punts per la lluita per la segona plaça. Després d’una primera part igualada, 11-11 al descans, als segons 25 min. el nostre equip es va vindre abaix i va tirar el partit. A part dels dos punts, es va perdre el gol-average i el més preocupant, les idees de jugar. Si a la primera volta de la Copa, l’Artclinic va ser un equip fiable i de bon joc, els dos primers partits de la segona volta és un equip sense idees i insegur del que fa. Esperem que als entrenos prenguen bona nota i el dissabte que bé contra el Castelló tornen a jugar l’handbol que ens va il·lusionar els primers partits.

Sènior Territorial Masculí.

C.ALMASSORA BM. 29

TUDOR BARS C.BM

VINARÒS. 24

Vinaròs. Andrés Valles, Cristian Gimeno, Rubén Abella (3

4), Gabri Albiol (3), Taty Adell, Carlos Castel, Nahuel Cada (3), Sergi Llonart (6),Toni Fariñas (1), Quim Sanz (3), Joan Raga (4), Ian Cuartiella i Marcos Chaler .

Penúltima jornada lliguera i el Tudor Bars va dir adeu a les remotes possibilitats que tenia de quedar tercer, de totes maneres hem de felicitar als nostres guerrers per un brillant sisé joc i més que han estat fins última hora en opcions d’entrar a fases. El partit s Almassora va ser un altre exemple dels partits els rojets enguany, tirar una part per intentar la matxada a la segona.

El 14-8 al descans deia poc del nostre equip, sense intensitat i sense actitud era superat per un Almassora que es jugava la vida per apurar opcions de adelantar al Betxí per entrar a fases, però en la victòria del Betxí contra el líder, Onda, també ho tenen molt complicat. Punt a part serien els mèrits de Betxí enguany però això és un altre pel·lícula.

Tornem al partit i ja a la segona part el Vinaròs surt per totes a rentar la mala imatge dels primers 30 min., arribant a estar a dos gols. El canvi d’intensitat defensiva i l’encert en atac donava peu a l’optimisme, però llavors va aparéixer el porter de l’Almassora, pot ser el millor porter de la categoria, que en parades increïbles va tallar la remuntada dels nostres. Este dissabte vinent acabem la competició al Llagostí Arena, esperem que els jugadors donen un bon espectacle per concloure la lliga.