Bon cap de setmana per al Club Balonmano Vinaròs Bon cap de setmana per al Club Balonmano Vinaròs
CLUB BALONMANO VINARÒS Bon cap de setmana per el handbol vinarossenc guanyant tres equips que van jugar i perden només el infantil. Els més... Bon cap de setmana per al Club Balonmano Vinaròs

CLUB BALONMANO VINARÒS
Bon cap de setmana per el handbol vinarossenc guanyant tres equips que van jugar i perden només el infantil. Els més menuts van progressant poc a poc i també van contan en nous jugad@rs, els cadets en un gran partit van doblegar al poderós Onda en una gran segona part, els juvenils del Tudor Bars van guanyar en un gran partit al Betxi, i el Farmateca sènior va pegar una punyà damunt la taula i va passar per damunt del líder imbatut.
Infantil preferent nord 1
C. Bm Vinaròs. 12
H. Onda. 30
Vinaròs. Ivan, Minerva, Ibai(6), Alexis(2), Eric(1), Abel(1) i David(2).
Partit ajornat en el seu dia i disputat diumenge al de matí al Llagostí Arena, on es va veure la superioritat dels de Onda davant dels voluntariosos jugad@rs vinarossencs que en el seu primer any de la gran majoria van fent cosetes i es van esforçant-se per millorar.

Cadet preferent nord 1
C. Bm. Vinaròs. 29
H. Onda. 24
Vinaròs. Amare, Néstor(1), Martin(2), Fernando, Juanpe, Unai(2),Biel(4), Sergio(5), Carlos(4) i Rafa(11).
Gran partit el disputat en el Pavelló Municipal de Vinaròs.
Partit molt disputat, on les defenses s’han imposat als atacs, sobre tot en la segona part.
Cal destacar la intensitat defensiva del locals, clau important en la victòria final.
L’equip visitant només han trobat el gol pels extrems, mentres que els vinarossencs, fent un joc coral, han sapigut llegir l’encontre durant tot el partit.
Els locals han donat un cop d’autoritat, i presentant canditatura a la classificació final.
Ara, en la pròxima jornada, hi ha que confirmar este resultat davant d’un altre gall de la categoria.
Endavant Cadets!!!!!

Juvenil masculi preferent nord 3

Tudor Bars C.Bm. Vinaròs. 33
Serifruit Betxi. 27
Vinaròs. Pol, Nogales, Quim(8), Sebas(3),Juan(6), Dani(2), Sergi(4), Tomàs(1), Víctor, Ayza(3), Iker (5), Marcos(1) i Rubén.
Partit molt treballat dels nostres que a la primera part els va costar de entrar al partit. I per fer-ho més difícil quan es perdia 8-11 i en un jugador menys es va aconseguir un parcial de 5-0, arribant al descans guanyant de 2 gols.
La segona part el Tudor va poder fer el seu joc i en atacs ràpids i en claredat de idees va poder ampliant la ventatja i a la fi acabar guanyant de manera clara.

Sènior masculí preferent nord 3
C.Bm. Buñol 21
Farmateca C.Bm. Vinaròs 28
Vinaròs. Carlos, Marc, Max(3), Martorell (4), Eddy(7), Rubén (4), Cristian, Sergi(1), Joan(3), Ian(2),. Serrano(3), Jesús (1) i Agustí.
Partidàs dels nostres i cop d’autoritat a la pista del líder imbatut en un partit dominat de cap a rabo per el Farmateca.
El partit era una final per els nostres que en un grup tant igualat no val a fallar i després de lo de Betxi, és va sortir al partit concentrats desde el primer minut i no es van donar opcions al líder.
Defensant en eixa claredat pocs equips poden guanyar a un Farmateca molt seriós i en un atac en moltes alternatives com el dissabte li van fer un descosit als valencians que no sabien com parar als vinarossencs.
Ni les mixtes a Eddy ni a Gabri Martorell, ni la 5-1 ni res van poder fer per a parar el vendaval del Farmateca, que va defensar com ens té acostumats i el Buñol no trobava espais per poder entrar. Ara tots els equips han perdut al menys un partit i els nostres depenen d’ells per acabar al capdavant.
El proper dissabte 16 el Farmateca jugarà el seu primer partit a casa davant del Nules a les 20 hores i primer per anar fent boca jugarà el juvenil del Tudor Bars front el Vila-real, un dels calçots de la lliga. A vore si continua la ratxa en dos victòries seguides i se assoleix la tercera.
Vos esperem a tots per disfrutar de un dels millors esports que es poden veure a una pista.