Vinaròs News

Històries d'avui en dia

Antonio Adell, “Puchi” aconsegueix a Texas classificar-se per al Campionat del Mon Ironman a Hawái Antonio Adell, “Puchi” aconsegueix a Texas classificar-se per al Campionat del Mon Ironman a Hawái
E.FONOLLOSA El gran atleta nascut a Alcanar i resident a Vinaròs durant molts anys Antonio Adell Reverter, “Puchi” ha aconseguit a Texas (EEUU) classificar-se... Antonio Adell, “Puchi” aconsegueix a Texas classificar-se per al Campionat del Mon Ironman a Hawái

E.FONOLLOSA

El gran atleta nascut a Alcanar i resident a Vinaròs durant molts anys Antonio Adell Reverter, “Puchi” ha aconseguit a Texas (EEUU) classificar-se una altra vegada  per al Campionat del Món Ironman, que es disputarà com sempre a  Hawái.

Hi havia 9 places en el tram d’edat de 50-54 anys i ha quedat el 8è amb un temps de  9h56’10” en la prova disputada a Texas, una de les 30 que es fan classificatòries arreu del mon. Ens deia que va començar bé, als 3.800 m. en bici es va posar el primer durant una bona estona, però després li va molestar el vent i va arribar cinquè en la part de ciclisme. A l’hora de córrer, “va ser un veritable calvari pel desgast dels anteriors 180 km. ventosos de bici, vaig anar pendent posicions fins a la 12ª però en l’ última volta vaig apretar molt, sofrint moltíssim i vaig remuntar fins a la 8ª posició”. Els ànims dels amics que el van acompanyar van fer molt perquè no es retirara. Per a Hawái ja s’ha classificat 9 vegades, però aquesta serà la cinquena que vaja. Serà el 25 d’octubre.