Alex Marín i Diana Martorell s’imposen en la cursa de muntanya de Benassal Alex Marín i Diana Martorell s’imposen en la cursa de muntanya de Benassal
NOTA DE PREMSA El juliol va començar a Benassal amb la XIV Cursa de Muntanya Benassal Font de Vida que va reunir a uns... Alex Marín i Diana Martorell s’imposen en la cursa de muntanya de Benassal

NOTA DE PREMSA

El juliol va començar a Benassal amb la XIV Cursa de Muntanya Benassal Font de Vida que va reunir a uns 320 corredors i d’aquestos, uns 40 van participar en la marxa no competitiva. La cursa ha estat organitzada pel Club de muntanya de Benassal amb la col·laboració de l’ajuntament de Benassal i més de 40 voluntaris.

El guanyador absolut de la XIV cursa de muntanya de Benassal va ser Alex Marín Fabra del club Maestrazgo- Portell amb 1:37:57. En segon lloc, amb menys de 2 minuts de diferència va entrar Martin Bacas Naayen de CM GR33 de Castelló i el tercer classificat va ser Alex Juan Carratala de Mur i Castell Turga de la Vall d’Uixó que va fer 1 minut i 16 segons més que el segon classificat i un poquet més de 3 minuts respecte al guanyador. Cal ressaltar que uns 39 participants van recórrer els 21 quilometres amb menys de 2 hores.

Pel que fa a les dones, en la categoria absoluta el pòdium el van ocupar Diana Martorell Canós del Mur i Castell- Tuga seguida de Sonia Mundina del CM GR-33 i Sílvia Sos Meta també del CM GR-33. La primera ho va fer amb 1:59:59, la segona amb 2:01:05 i la tercera amb 2:04:16. Mentre que el pòdium absolut masculí no coincidia amb el de l’any passat, tant Diana com Sonia en l’edició XIII ja van fer pòdium.

Pel que fa als corredors locals en van participar 16 i van pujar al pòdium: Juan Falco, Porfidio Orenga i Francisco Climent en la categoria masculina i en la categoria femenina: Rosa Emilia Miralles, Imma Bellés i Cinta Fondarella.

Com a novetat aquest any, l’eixida i la meta va ser des de la placeta de l’ajuntament. Recordem que la cursa de Benassal és la quarta prova del calendari de la Lliga de Curses per Muntanya de Castelló Nord i té un recorregut de 21 km. Fa sis anys es va afegir la marxa no competitiva de 15 km i 500 m. I com és habitual per complementar l’activitat esportiva del cap de setmana, el dissabte a la vesprada es van realitzar les curses infantils en les diverses categories, fins a 4 anys, de 5 a 7 anys, de 8 a 10 anys i de 10 a 13 anys.