NOTA DE PREMSA    CAMPIONAT AUTONÒMIC DE CLUBS DE PISTA COBERTA.L’EQUIP FEMENÍ REVALIDA EL 3r LLOC.  6a POSICIÓ EN LA TORNADA DELS XICS A...

NOTA DE PREMSA

CAMPIONAT AUTONÒMIC DE CLUBS DE PISTA COBERTA.L’EQUIP FEMENÍ REVALIDA EL 3r LLOC.  6a POSICIÓ EN LA TORNADA DELS XICS A LA COMPETICIÓ.

Aquest dissabte dia 12 de gener s’ha disputat al pabelló Lluís Puig de València, el Campionat Autonòmic de Clubs de pista coberta de la Federació Valenciana d’atletisme, que reuneix el 16 conjunts amb millor puntuació per taula internacional de la temporada; la competició s’organitza en dos categories, i el CE Vinaròs ha pogut ocupar una de les places del grup B, tant amb el conjunt femení com el masculí.D’aquesta manera, els xics tornaven a la competició després de no participar al campionat a l’aire lliure la passada temporada, mentre que les noies intentaven defensar el 3r lloc del podi aconseguit l’any passat; els dos conjunts s’hi van presentar amb baixes importants, però amb la incorporació de jovesatletes que s’incorporaven a l’equip absolut des de l’escola del nostre club.L’alineació i resultats van ser els següents:

Elka Sanz: 60mt 1a 9”59 / 400m 1a 1’04”38Xavier Fontelles: 60mt 4t 10”71 / 4×400
Judith Forés: Perxa s/m / 4×400

Després d’un campionat molt disputat i interessant, l’equip masculí del CEVinaròs va aconseguir un bon 6è lloc, i l’esclat d’alegria va arribar amb la puntuació final femenina, ja que les noies van revalidar el 3r lloc i van aconseguir un nou podi, tan sol per mig punt de diferència amb el 4t classificat; molta satisfacció entre tots els nostres atletes, tècnics i acompanyants, que ara se centraran en les competicions individuals, amb una nova cita amb els campionats per equips, la pròxima primavera i en aquesta ocasió a l’aire lliure.  CAMPIONAT AUTONÒMIC DE MARXA EN RUTAAquest cap de setmana el Club Esportiu Vinaròs – Facsa Aigües de Vinaròs, també va estar present en el Campionat Autonòmic de marxa que es va celebrar dissabte a la tarde a Burjassot .  En categoria Veterana va participar Rosa Blanca Castell que amb una distància de 5km aconseguit molta bona marca de 36’23” finalitzant en 7a posició.   En categoria Absoluta Andrea Cabré va aconseguir el títol de Campiona Autònomica en la distància de 10km amb millor marca personal 49’10’.

Agraïments al nostre patrocinador FACSA Aigües de Vinaròs.