Actualitat del Club Balonmano Vinaròs, 29-30 d’octubre Actualitat del Club Balonmano Vinaròs, 29-30 d’octubre
Infantil Masculí: Balonmano Castellón “Verde” 17 – Artclinic CBM Vinaròs 33 CBM Vinaròs: Marcos, Ayza, Pau Febrer, Andreu Borut, Juan José Gras, Manel Pérez,... Actualitat del Club Balonmano Vinaròs, 29-30 d’octubre

Infantil Masculí:

Balonmano Castellón “Verde” 17 – Artclinic CBM Vinaròs 33

CBM Vinaròs: Marcos, Ayza, Pau Febrer, Andreu Borut, Juan José Gras, Manel Pérez, Ian Ferrer, Sergi Vázquez , Eloy Corral , Xavier Cruella, Izan Arques i Marcos García.

Tercera victoria en un camp dificil per als Vinarossencs, la primera part va concloure amb un resultat de 9-16 a favor del Vinaròs, però la segona part el Vinaròs, va surtir amb mes acert de cara a porteria, arriban a un resultat final de 17-33.

Victoria, que posa als Vinarossencs en la part alta de classificació, cal destacar que disposem, en un equip en molt de futur.

Aquesta Semana partit que decidirá molt a la part alta, contra el Balonmano Castelló “Negre”, nou objetiu, la victoria, equip que empatat a punts amb nosaltres, partit clau que és disputará al Llangostí Arena.

Juvenil Masculí:

Roda Construcción y Diseño CBM Vinaròs 11 – Balonmano Castelló 27

CBM Vinaròs: Adrián Jaén, Joan Albiol (2), Sergio Ejulve (3), Héctor Barreda , Alexis Federico (1), Iván Roda, Marc Pérez (4) ,Erik Kharkavchuk (1) i Max Blasco.

Partit molt fruix del Vinaròs davant de un Castelló que es va limitar a aprofitar els regals dels nostres.

De primer moment es va vore que no era el dia, poca gent a la grada, jugadors apagats, còctel perfecte per no competir. Llevat el primer quart d’hora que el marcador anaba igualat, els del Roda van estar posats, però a partir de ahir vam tornar al de sempre, exclusions tontes, pèrdues de ball no forçades, llançaments mal seleccionats i mal en defensa.

El Castelló en una defensa 6-0 , aprofitava les pèrdues vinarossenques per córrer al contraatac i obrir forat al electrònic. Partit per a oblidar i ara a pensar en el proper partit, el derbi front el Benicarló.

Senior Masculí:

Handbol Xàtiva 36 – Tudor Bars CBM Vinaròs 18

CBM Vinaròs: Andrés Vallès, Marcos Chaler , Ferran Ferreres, Taty Adell (1), Sergi Llonart (8), Gabri Albiol (3), Sergi Albacar, Quim Sanz (8), Cristian Miralles, Ian Cuartiella i Carlos Castel.

Segona part per a oblidar, després de arribar al descans perdent de 4, a la represa els del Tudor torrent el partit.

Enguany les sortides fora de casa no és el nostre, 3 sortides 3 derrotes i de forma abultada.

Tot el que a casa és un equip fort, 2 de 2 guanyats, fora el equip perd el nort.

La primera part a Xàtiva va ser igualada, el Tudor defenia prou bé i li faltava una mica de encert en atac.

Al descans es va parlar de ajustar un poquet més, però el equip va desapareixe i la segona part va ser un passeig dels valencians que van desarbolar als nostres a base de contraatacs i van demostrar perquè van líders de la categoria.