Actualitat del Club Balonmano Vinaròs, 25-26 de febrer Actualitat del Club Balonmano Vinaròs, 25-26 de febrer
CLUB BALONMANO VINARÒS Començàvem la jornada a Tortosa on els prebenjamins van jugar en la trobada de Terres de l’Ebre i com sempre van... Actualitat del Club Balonmano Vinaròs, 25-26 de febrer

CLUB BALONMANO VINARÒS

Començàvem la jornada a Tortosa on els prebenjamins van jugar en la trobada de Terres de l’Ebre i com sempre van disfrutar de la matinal del dissabte.

Jornada copera de l’infantil i el juvenil davant de l’Almassora i derrota dels dos equips vinarossencs.

Els infantils de l’Artclinic jugaven al pavelló la Garrofera, i perdien per poquet després d’un gran partit.

A la tarda al Llagostí Arena el juvenil del Roda construcción y diseño perdia també enfront de l’Almassora després d’un bon partit dels nostres.

L’alegria arribava el diumenge per part dels sèniors del Tudor Bars que en un gran partit guanyaven a Sagunt i distanciaven als valencians per la lluita per la sisena plaça.

Infantil masculí:

C.H. Almassora 22 – Artclinic C.Bm. Vinaròs 20

Partit disputat a la localitat de Almassora, un partit que sería molt disputat per part dels dos equips.

Hi ha que dir que els Vinarossencs arribaben al partit amb un parell de baixes. Al inici de partit el Almassora va iniciar amb una bona defensa, i degut a les perdues de balons, amb un marcador 5-0 per als locals, va obligar al entrenador nostre a demanar temps mort al minut 6:00 de partit.

Després del temps mort, els vinarossencs van espavilar en defensa, recuperan molts de balons i sent mes efectius en atac, capgirant el marcador amb un 5-6, també obligant al entrenador rival a demanar temps, arriban al descans en un resultat de 12-12.

A la segona part, els vinarossencs van començar com la primera, posanse per damunt dos gols en el marcador, fins al minut 10 que va obligar a demanar temps al equip local, a partir de ahi la intensitat dels nostres va baixar, el Almassora lograba el empat al marcador 17-17, a partir de este resultat, el almassora lograba la ventaja de dos gols, a falta de 2 minuts i 30 segons el Vinaròs, intentaba una defensa presionan, una errada de pasada del almassora, va fer creure als vinarossencs, però una errada de llançament per part nostra, va fer que el Almassora és emportes el partit.

Aquesta setmana ens visita el BM Burjassot.

Juvenil Masculí:

Roda Construcción y Diseño C.Bm.Vinaròs. 22 – C.H. Almassora. 28

CBM Vinaròs: Adrian Jaén, Joan Albiol (1) Héctor Barreda(3), Alexis Federico (5) , Unai Rubio(6), Sergio Julve (5), Iván Roda (2)I Erik Kharkavchuk.

Encara que es va perdre ens podem trobar satisfets del partit del juvenil en només un canvi davant d’un equip que va jugar la lliga autonòmica quedant a mitjan taula i que ara el sorteig ha volgut que ens toque al costat del Nules al grup copero.

El partit als últims minuts es va decantar del costat foraster que van anar tot el partit per davant en avantatges mínimes donant vida als del Roda construcción y diseño que s’aferraven a tots els balons buscant la igualtat.

Al descans el 10-12 reflectia el que era el partit, on els nostres plantaven cara a tot un equip d’autonòmica, i a la fi el cansament i l’experiència dels almassorins no van permetre sumar els primers punts a la Copa.

Senior Masculí:

Fertiberia Puerto  Sagunto “C” 16 – Tudor Bars CBM Vinaròs 23

CBM Vinaròs: Cristian Gimeno, Andrés Vallés , Rubén Abella (4), Carlos Castel (1), Sergi Albacar (1), Gabriel Albiol (1), Taty Adell (2) , Sergi Llonart (6), Quim Sanz (8) i Marcos Chaler .

Excel·lent partit el jugat la matinal del diumenge a Sagunt per part dels del Tudor Bars, se’n els amos del partit en tot moment.

S’arribava al match amb 2 punts d’avantatge pels nostres per la sisena plaça i després de l’empat al Llagostí Arena a la primera volta es preveia un partit difícil. Però l’actitud dels nostres els va fer jugar tot el temps a favor de marcador arribant al descans amb 5 per davant.

La bona defensa dels nostres i la paciència per acabar els atacs van donar peu a frenar les intentones dels valencians per entrar al partit i la segona part va ser tot un recital per obrir forat.