Actualitat del C.Balonmano Vinaròs Actualitat del C.Balonmano Vinaròs
HANDBOl (Foto Cadet Masculí) Bon dissabte per els nostres guanyant tots dos partits jugats. Els dos amb ell mateix patró, primeres parts igualades i... Actualitat del C.Balonmano Vinaròs

HANDBOl (Foto Cadet Masculí)

Bon dissabte per els nostres guanyant tots dos partits jugats.
Els dos amb ell mateix patró, primeres parts igualades i represes que els nostres es van desmelenar arrasant als rivals.
Els cadets en el primer partit de Copa jugaven contra el campió de lliga i en un partit sobresalient van donar tota una lliçó de lluita i saber jugar, si sempre juguessin així el míster Juanjo Also no patiria tant del cor.
Els sèniors en el penúltim obstacle per acabar la lliga van guanyar de bona renda, però no va ser tan fàcil davant de un equip jove en molts jugadors del Sagunto que no ho van posar gens fàcil.
Dissabte més handbol de vesprada juguen els cadets i els juvenils i diumenge el plat fort, el partit del any per els nostres, últim partit de lliga i el Almassora i natros estem empatats a punts, només val la victòria perquè el Vinaròs puguem guanyar la lliga i poder jugar la fase d’ascens. Segur que el Llagostí Arena no fallarà i portarà als nostres una vegada més en comandes de cara a la victòria.

Copa Fed prefe cs 1
C.Bm. Vinaròs. 33
Horaris Algo Palanca. 24
Vinaròs. Amaré, Néstor (2), Juanpe (2), Unai (8), Biel (5), Fernando, Sergio (3), Carlos (1) i Raga (12).

Fantàstic partit, el disputat en el Pavelló Municipal de Vinaròs.
On els nostres Cadets han passat per sobre del campió de la fase regular, l’Altura.
Una primera part molt igualada, tant en joc com en el marcador, acababa en empat.
Però, una segona part, on el locals no havia dit l’última paraula, han canviat d’intensitat, pujant la magnitud defensiva i provocant moltes imprecisions en l’equip visitant.
Això, més una mobilitat de tots els jugadors en atac quan ho demanava l’encontre, han “destrossat” als de l’Altura, que sempre s’han sentit incòmodes.
Este partit s’ha de considerar com el punt de partida per fer alguna cosa important en la Copa, i perquè no “aspirar a conquerir-la”.
Endavant Cadets, i Força!!!!!

1 Auto nord 3
Farmateca C. Bm. Vinaròs. 30
Viveros mas de Valero Salto Palanca 19
Vinaròs. Carlos, Serrano (3), Ian (2), Rubén (7), Nahuel (3), Cristian (2), Martín, Jaime (3), Mateu (1), Collado (6), Sergi (1) , Agustí, Quim i Iker (2).
Penúltim obstacle superat per poder guanyar la lliga O si més no juga les ansiaded fases per segon any consecutiu.
No va ser tan fàcil com diu el resultat, als nostres els va costar molt trencar el partit i només a meitat segona part es va fer forat.
El Altura equip jove i en bona dinàmica jugava tranquil i sense pressió, mentres que el Farmateca era un sac de nervis i imprecisions per la importància del partit.
En atacs llargs els forasters se’n sortien de la defensa 6-0 dels rogets per anar aguantant el marcador. El Vinaròs en atacs precipitats sense cap sentit perdia un baló darrere atre i només 4 aparicions puntuals podien anar marcant al porter de Altura.
Primera part que els últims minuts es va poder agafar una renda de 5 gols molt importants per calmar els nervis i veure d’un altra perspectiva una segona part que ara sí sense un joc vistos el Farmateca va poder robar i córrer que es el que li agrada i trencar definitivament el electrònic, en un reconvertit lateral en el cas De Ruben Eulogi i un inspiradissim Joan Collado a les contres.
Ara ve lo bo, diumenge ve el Almassora equip que el any passat estaba en segona i que vol tornar a pujar. A la Garrofera en un partit una mica estrany el Farmateca va perdre de 1, el diumenge al Llagostí Arena ens juguem la primera posició i el dret a jugar les fases per pujar de categoria.
A falta de confirmació el partit es jugarà a les 16, demanem a tots els handboleros que diumenge vinguen a animar als nostres perquè el jugar amb el alé de la grada es nota i molt. De fet el Vinaròs a casa entre Lliga i Copa porta 3 temporades sense perdre.