Activitat del Club Natació Benicarló, amb Paula Bretó campiona d’Espanya Activitat del Club Natació Benicarló, amb Paula Bretó campiona d’Espanya
CLUB NATACIÓ BENICARLÓ En el Campionat d’Espanya de Llarga Distància celebrat a Oviedo del 22 al 24 de març, Paula Bretó va destacar amb... Activitat del Club Natació Benicarló, amb Paula Bretó campiona d’Espanya

CLUB NATACIÓ BENICARLÓ
En el Campionat d’Espanya de Llarga Distància celebrat a Oviedo del 22 al 24 de març, Paula Bretó va destacar amb una actuació estel·lar. Bretó va guanyar la medalla d’or en els 3000 lliures amb un temps de 46:04,47. A més, va aconseguir la medalla de bronze en els 1500 lliures amb un temps de 22:22,75.

Activitat de Competició base per al Club Natació Benicarló
La quarta jornada de la lliga benjamí i aleví es va celebrar a Vinaròs el 17 de març. Els participants del Club Natació Benicarló van ser Lluc Coll, Taha Mawad, Alonso Escuder i Christian Castillo. Alonso Escuder va tenir una actuació destacada, obtenint el primer lloc en els 200 lliures amb un temps de 2:19,48 M i el segon lloc en els 200 braça amb un temps de 3:16,49 M
Finalment, el club també va participar en el segon Festival Prebenjamí el 23 de març que va tenir lloc a la Vall d’Uixò, on el Club Natació acudia amb els més joves en una jornada compartida amb la resta de clubs de la província iniciant-se en activitats adaptades a les seues edats.