Cap de setmana magnific del handbol vinarossenc a costelles de equips valencians. Cap de setmana magnific del handbol vinarossenc a costelles de equips valencians.
HANDBOL GRÀCIES AFICIÓ. Cap de setmana magnific del handbol vinarossenc a costelles de equips valencians. El dissabte de matí el infantil no va poder... Cap de setmana magnific del handbol vinarossenc a costelles de equips valencians.
HANDBOL
GRÀCIES AFICIÓ.
Cap de setmana magnific del handbol vinarossenc a costelles de equips valencians.
El dissabte de matí el infantil no va poder remontar els 11 gols que el Torrent va treure de
ventatja a Vinaròs, però en un partit ple d’orgull i caràcter va poder treure una espectacular
victoria demostran que la setmana passada vam tindre el partit tonto del any. De 34 equips
han acabat la lliga en un meritori tretzè lloc, ara a per la copa. Continuem per el cadet A,
que a pesar de ser un equip nou i jove van guanyar el 3*1 a Algemesí i han acabat la lliga
els 23 de 42 equips. Els juvenils jugant a València la 2 jornada de copa van poder guanyar
en un partit loco i en record de anotació, 78 gols no es veuen tots els dies, al igual que jugar
a un pati d’escola i cambiarse el aula de informàtica, increible al 2019. I acabem amb el
senior i de ahí el titular, el mig pavelló entregat al Farmateca van fer possible que es logres
una brillant victoria i asegurar la segona plaça i jugar la prefase per fer la fase de ascens.
Infantil masc ranking 12-15
C. Bm. Torrent. 18
C. Bm. Vinaròs. 21
Vinaròs. Amaré, Unai (4), Martín (5), Ibai, Yannick (1), Rubio (1), Sergio (7)i Carlos (3).
Partidàs al Pavelló Anabel Medina de Torrent, on l’equip roget s’ha imposat a l’equip local
per 18 a 21.
Partit molt igualat al principi, però una molt bona actuació del porter local unit a la mala sort
dels vinarossencs, ha provocat una distància en el marcador de quatre gols a la fi de la
primera part.
Tot a canviat a la segona part, on una defensa molt intensa del visitants, han aconseguit
parar als locals, tot unit en un millor encert de cara al gol en tirs des de l’exterior, han reduït
aquesta distància, fins superar-la al marcador.
Casanova(2) i Tomas.
Després de sortir a les 7 del matí que menys que guanyar el triangular a Algemesí i la
matinada va sortir efecte i en un primer partit fruixet es va doblegar al Torrent en més
patiment del esperat i acte seguit davant dels amfitrions el nostre cadet va fer un bon
handbol i desde un principi van ser els amos del partit no donant cap opció als locals i
guanyar de manera brillant el triangular.
Juvenil masc copa Federació 2 auton
Bm. Moldtrans Jaume I. 38
Tudor Bars C. Bm. Vinaròs. 40
Vinaròs. Juanma, Pol, Sergi(13, Quim (3), Ferran (2), Casanova (2), Carlos (9), Marcos,
Iker(1), Agustí (1) i Christian (9).
Partit loco loco loco jugat a una pista de escola i a uns vestidors que eren una aula. Els
nostres van jugar com sempre, a ratos be i a ratos caminant per la pista. Els que van
disfrutar va ser els espectadors perquè 78 gols a un partit no es veuen tots els dies, però
quan juga el Tudor sempre hi han molts de gols. A meitat de la 1 part perdíem de 5 i en tres
i no res es conseguia la igualtat a 15, per acabar de manera incomprensible perden de 4 i
en la desqualificació a l’últim minut de Iker per una tonteria fuit dels nervis i de la duresa dels
valencians.
La segona part només en 7 min els nostres van tindre prou per posar se al davant i
jugant en rendes de 2-3 gols fins que van a tornar a fer el indi i es van tornar a deixar
empatar. I quan pareixia tot perdur i en un menys va aparèixer Sergi Llonart i en dos accions
espectaculars decanta la balança del costat vinarossenc.
1 Auton nord 3
Farmateca C. Bm. Vinaròs. 24
C. Bm. Mislata B. 20
Vinaròs. Marc, Carlos , Cristian, Jesús, Delhom(1), Toni, Nahuel (2), Cristian, Martín
(4), Gabri, Gabi (3), Taty (2), Max(3), Serrano (8), Manu (1) i Christian.
Extraordinari el ambient que habia al Llagosti Arena per la gran final per el Farmateca.
Partit vital per fer la pre fase de ascens i televisat per Tv Maestrat. Es va guardar un minut
de silenci en record de la mare de Miguel Grau, ex jugador del handbol Vinaròs.
Quan el Farmateca va saltar a la pista i va veure el ambient, sabien que no podien fallar
i així va ser. La gent va apretar de valent i va gaudir de un partidass de handbol, en
intensitat, en bones defenses i en molta deportivitat.
El Mislata es va veure sorprès de la extraordinaria defensa dels rojets, sobre tot Gabri
Albiol que mentres va aguantar al 40*20 va donar un recital defensiu al costat de Jesús, fe
en un mur inquebrantable. En atac costaba una mica més, però com diuen els entesos si fas
una bona defensa tens mig partit guanyat.
El minut 16, va ser fatídic per els nostres al perdre per lesió a dos puntuals, en dos
jugades fortuïtes van caure Gabri Albiol i Gabri Martorell, esperem que no sigui res greu.
A partir de ahí el Farmateca es va multiplicar per treure el partit endavant i van
demostrar perquè a casa tot han segut victòries, gràcies sobretot a la afició.
Es va arribar al descans en una renda de 5 gols, però havíem pagat molt car en la
pèrdua dels dos Gabris.
La segona part el equip va continuar molt serio i saben administrar la ventatja i portar el
ritme del partit i quan feia falta spsreixia Marc a la porteria, o Cristian i Carlos parant penals
per acabar de sentenciar el partit davant de la alegria local.