http://www.vinarosnews.net   Any XXVII, informant des de 1996

Col.laboren:

Espectacles Maestrat, Espuny Abogados, Renault Dacia, Editorial Antinea, Ajuntament de VinaròsCristalería Miralles

15-1-2023

Històries d'avui en dia Enllaços a altres històries Fora Dubtes

Vinaròs News compleix 26 amb una divertida trobada dels col·laboradors
EMILI FONOLLOSA

Aquest divendres a la nit, en un cèntric restaurant de la ciutat, un extens grup dels col·laboradors i patrocinadors del Vinaròs News recuperaren la tradició de retrobar-se cada any el segon divendres de gener, costum interrompuda durant la pandèmia. Després que el 25 aniversari se celebrà el passat 15 de juliol, més tard del que pertocava i ja quan el covid-19 estava minvant, ara s’ha retornat a la data habitual. Aquesta vegada van ser 25 de les vora 35 persones i entitats que ajuden desinteressadament a fer possible aquesta revista digital no professional. Els qui pogueren assistir a la trobada van gaudir d’unes hores de tertúlia. El millor de la nit, però, va ser la sorpresa que tenia preparada Pablo Castell, responsable de Castell Impressors, el qual després d’unes quantes hores de cavil.lar idees enginyoses i divertides, va oferir una gran «perfomance» d’un hipotètic futur del Vinaròs News que va arrancar moltes rialles. Després, durant l’habitual parlament, el coordinador va voler destacar els qui venien per primera vegada a la trobada, els qui han sigut i són ànima màter de la revista i els vinguts a la trobada des d'altres poblacions com Alcanar, les Cases d’Alcanar, Benicarló, Amposta, Canet i Alcanyís.
Mireu més text, més fotos i la divertida "performance":  www.vinarosnews.net/vinaros-news-compleix-un-any-mes-amb-una-trobada-de-25-dels-seus-collaboradors/


La tradició marca que la trobada es faça el segon divendres d'any nou

Reis i patges molt elegants a Rossell amb vestits “fets a mida”
EMILI FONOLLOSA

A Rossell encara es parla a hores d’ara de com d’elegants anaven els Reis Mags i els seus patges en la passada arribada del dia 5. L’elegància amb què desfilaren els tres reis i els patges, quatre per rei, aixecaren comentaris d’admiració entre menuts i grans en aquesta població. I això és gràcies a l’art en la confecció de vestits que tenen la dissenyadora de tot el vestuari que portaven, la italiana veïna de Rossell des de fa 12 anys Ana Guidolotti i la seua amiga, la catalana Pepi Verge que porta tota una vida en aquest poble, encarregada de patronatge i la confecció. Fa dos anys es van dedicar a fer els vestits dels Reis Mags i aquesta vegada han fet els dels dotze patges. «Jo poso les idees i Pepi fa tots els vestits, treballem molt bé les dues juntes... la idea de fer nous vestits va sortir de la Comissió de Festes» deia Ana a Vinaròs News, afegint que «ho hem fet molt a gust, hem volgut donar més llum a aquesta festa i que ajude a ressaltar tot el que es fa en aquest poble». Mireu-ne les fotos: www.vinarosnews.net/reis-i-patges-molt-elegants-a-rossell-amb-vestits-fets-a-mida/


Santa Bàrbara (M.CASTEJÓN), mireu 15 fotos més a BEN VIST: www.vinarosnews.net/ben-vist-santa-barbara/

El premiat per la SGAE J.A. Serrano estrenarà pròximes obres a Castelló i Basilea
JOAQUIM BUJ
Perseverar té recompensa i així ho ha experimentat el músic canareu amb arrels vinarossenques Juan Antonio Serrano Luciano. Esperonat per un dels professors del Conservatori de Castelló, s’ha presentat, per segon cop, al concurs Jóvenes Compositores Fundación SGAE-CNDM 2022, que convoquen la Fundació SGAE i el Centro Nacional de Difusión Musical (CNDM) i n’ha obtingut el tercer premi, d’entre un total de 29 participants, com ja vam informar al Vinaròs News. Aquest premi porta el nom del compositor andalús de música artística i cinematogràfica Francisco Guerrero Marín i està dotat amb 1.500 euros, a més del diploma acreditatiu. Els premis es van lliurar a l’Auditori 400 del Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía, de Madrid, on la Bilbao Sinfonietta va interpretar les quatre obres guanyadores. El jove compositor està enllestint dues obres que s’estrenaran a Castelló i Basilea: al febrer, la Banda Municipal de Castelló interpretarà una d’aquestes peces al Festival de Música de Castelló; al juny, es presentarà a Suïssa l’altra obra, «que barreja l’expressió corporal i la música». En els últims sis anys, Serrano ha escrit una vintena de composicions. A la pregunta de si es pot viure de ser compositor, Serrano respon que sí, hi ha tres vies de sortida principals...
Llegiu més: www.vinarosnews.net/el-premiat-per-la-sgae-j-a-serrano-estrenara-les-seues-proximes-obres-a-castello-i-basilea/


Altres històries d'avui en dia:

www.vinarosnews.net/vinaros-reconeix-lalumnat-guanyador-dels-premis-dexcellencia-academica-en-primaria-i-batxillerat/

www.vinarosnews.net/les-fotos-de-les-reines-i-reis-del-carnaval-de-vinaros-2023-en-dos-videos/

www.vinarosnews.net/vallibona-obri-a-bona-vesprada-una-seccio-dedicada-a-pobles-menuts/

www.vinarosnews.net/video-i-fotos-de-lexposicio-de-linterior-de-la-torre-ballester-de-vinaros/

www.vinarosnews.net/pepet-i-marieta-estrena-videoclip-contra-les-linies-de-molt-alta-tensio/

www.vinarosnews.net/lajuntament-presenta-els-actes-de-sant-canut-i-sant-sebastia/

www.vinarosnews.net/vinaros-presenta-les-xv-jornades-de-la-cuina-de-la-galera/

Recordeu el correu anterior: www.vinarosnews.net/vinaros-mail-12-1-23/

Seguiu l´actualitat per la nostra web, facebook  i twitter i amb vídeos pel youtube



Fora Dubtes

Envieu-nos a news@vinaros.net nous subscriptors, comentaris, dubtes, preguntes, respostes, etc.

www.vinarosnews.net/vinaros-reconeix-lalumnat-guanyador-dels-premis-dexcellencia-academica-en-primaria-i-batxillerat/ Fina Cartoixa: Felicitats per a tots.

www.vinarosnews.net/deconstruccio-social-el-primer-gran-conflicte-obrer-a-vinaros-1/  Emilio Méndez: Muy interesante.

www.vinarosnews.net/la-ruta-99-com-a-terapia-per-al-tio-guaita/ Vicente Guaita: Espectacular que hallan dedicado un artículo a contar una parte muy importante de "mi vida actual". Gracias Vinaròs News.

Exposició de fotografies de l'interior de la Torre Ballester.- Pere Garcia Tomàs Haver de veure-la en fotos quan allò que seria normal fora veure-la en viu també té delicte. Ramon Adell Artola I més si penses que va existir la possibilitat que hagués estat patrimoni municipal. Gemma Sabatés: Uuna cosa és la realitat física i una altre la imatge. Que es el punt de vista del fotògraf de la realitat física. Pere Garcia: A mi també m'agrada la fotografia. Només era un comentari pel fet que deixaran caure l'edifici i després, com sempre, ens lamentarem tothom.

www.vinarosnews.net/video-roda-de-premsa-del-regidor-marc-albella-sobre-temes-durbanisme/ Emilio Méndez:  Te pediría un poco de normalidad entre las empresas de telefonía.Es un verdadero desastre.Te cortan los cables del fijo al poner a la vecina fibra,fuera de las distancias máximas,pasan por tus arquetas pero si tu pides también fibra,te la niegan y después de meses de lucha,te hacen dejar tu compañía para ponerte un fijo con otro número,necesario para la fibra,solo si contratas con ellos y a precio exorbitado. Es una vergüenza.

www.vinarosnews.net/lassociacio-betlemistica-de-benicarlo-es-llueix-al-mucbe/ Feli Rico Precioso !!!

www.vinarosnews.net/vinaros-de-dol-ens-ha-deixat-ximo-guimera-i-rosso/ Josep Lluís Segura:  Immensa tristor, sento moltíssim no haber pogut acomiadar-me d’ell, diria que li ho dec tot! Moltes gràcies Ximo pel teu impagable mestratge! Seguiré fent km per tu! Carmen Fontanet DEP. Sa mare donava el corte i confecció? Jo crec que vaig anar molts estius quan feia batxiller.

www.vinarosnews.net/la-pobla-de-benifassa-fa-640-pastissets-per-a-la-festa-de-sant-antoni-2023/ Tico Cabanes: Perquè coincideix amb el meu poble sinó pillava la dolçaina i cap a la Tinença!!


Si quiere consultarnos o comentar cualquier tema  en directo, puede hacerlo a través de las redes sociales facebook y twitter o por correo electrónico news@vinaros.net

Esta revista no es ´profesional´ , no cuenta con ingresos económicos y ningún  colaborador recibe gratificación. Las empresas arriba citadas colaboran desinteresadamente, como todos los que aportan su ayuda, en soporte técnico, espacio en servidor, conexión internet, dominio, envío de emails e  invitación gastronómica anual

1996-2023 Vinaròs News www.vinarosnews.net

Usted recibe este correo electrónico porque solicitó recibir estos mensajes informativos, no comerciales, o aceptó recibirlos a invitación nuestra o de alguna persona vinculada a usted. En cumplimiento de la Ley de Servicios de la Sociedad de la Información y Comercio Electrónico, 34/2002, de 11 de julio, así como la vigente ley orgánica 15 13/12/1999 de Protección de Datos Españoles, le comunicamos que su dirección de correo electrónico figura en la base de datos de Vinaròs.News. Si no desea seguir  recibiendo los correos, envíe un correo a baixa@vinaros.net indicando en el asunto: BAJA. Su dirección será borrada y no la conservaremos en ningún listado. Le rogamos que no clique la opción que aparece al final del correu Darme de baja  que nos ofrece la empresa contratada para el envío de los correos pues provocará el borrado inmediato del envío de correos, sin que nosotros tengamos constancia de ello por lo que continuará estando en nuesta lista.

VinaròsNews s'edita en règim de drets Creative Commons, (Reconeixement-No comercial-Sense obres derivades 3.0 Unported.)