http://www.vinarosnews.net   Any XXVII, informant des de 1996

Col.laboren:

Espectacles Maestrat, Espuny Abogados, Renault Dacia, Editorial Antinea, Ajuntament de VinaròsCristalería Miralles

1-1-2023

Històries d'avui en dia Enllaços a altres històries Fora Dubtes

Nuevas iniciativas en Vinaròs en alquiler y coworking
VICENTE MOLINER

La empresa
ANCLA Oficines, Vinaròs. anuncia el lanzamiento de su nuevo servicio de alquiler de oficinas privadas y coworking en la localidad de Vinaròs, en la provincia de Castellón. Esta nueva iniciativa ofrece a emprendedores, profesionales y empresarios una solución cómoda y asequible. Los espacios de oficina privada están amueblados y cuentan con todo lo necesario para trabajar de manera cómoda y eficiente. Incluye acceso a internet de alta velocidad, así como un servicio de recepción y atención al cliente. Además, los inquilinos tendrán acceso a una amplia gama de servicios y comodidades, como una sala de juntas y una sala de descanso con un mini office, recepción de paquetería, etc. También se ofrecen servicios de limpieza y mantenimiento para garantizar que las oficinas estén siempre en perfecto estado. El edificio de ANCLA Oficines, Vinaròs se encuentra en una ubicación céntrica, a poca distancia de bancos, restaurantes y comercios. Además, cuenta con un fácil acceso en coche y con un amplio aparcamiento público y gratuito a pocos metros. Léalo completo: www.vinarosnews.net/nuevas-iniciativas-en-vinaros-en-alquiler-y-coworking/


Nova victòria de la parella Carla Masip i Guillem Segura, mireu crònica de Vicent Ferrer i més fotos:
www.vinarosnews.net/la-benicarlanda-carla-masip-y-el-vinarocense-guillem-segura-repiten-victoria-en-la-san-silvestre-de-benicarlo/

El Cervol XX: Després de la pluja
MAURI ESTELLER

Amb els últims aiguats del mes de novembre, la noticia fou la gran riuada però…, el paisatge del Cervol en molts indrets ha canviat. Efectivament, no es novetat, sol ser així cada vegada que el “nostre riu baixa”, unes vegades els canvis són més significatius, altres menys però l’aigua el fa semblar un ésser viu i com a tal canvia amb el temps.
Ho podeu comprovar in situ i amb les dos fotografies que segueixen, la primera feta al novembre de  l’any 2019, la segona a l’actualitat, després de la riuada esmentada del passat novembre de 2022. Les conseqüències d’aquests canvis si sols afecten el paisatge, normalment són positives o al menys curioses, altra cosa es si afecten l’economia, agrícola i urbana i especialment greus si afectessen la integritat física de persones. Per sort no hem patit cap desgracia si bé, a Canet lo Roig aquesta vegada hi vam estar ben prop. La força de l’aigua va arrossegar un vehicle al barranc al costat de l’ermita de Santa Isabel i els ocupants van sortir sense danys greus. El final d’aquest barranc, ja prop del riu Cervol no és excessivament estret i l’altura de l’aigua fou considerable com podeu veure a la fotografia 3, a la part alta de la canalització, les restes de canyes depositades per la corrent. Si apropéssem la fotografia també podríem apreciar les calcificacions deixades per les petites filtracions d’aigua, lo que vol dir que per allí en va circular durant molt de temps. A la fotografia nº 4 podem apreciar com ha quedat un arbre després que la riuada se l’emporte.
Llegiu-ho complet i mireu les fotos: www.vinarosnews.net/el-cervol-xix-despres-de-la-pluja/


Ben Vist nº 216. Capella de Ntra. Sra. dels Àngels de La Jana (M.CASTEJÓN), mireu 15 fotos més: www.vinarosnews.net/ben-vist-capella-de-ntra-sra-dels-angels-de-la-jana/

Un país d’històries (XV): La Joanaina
ENRIC RAMIRO

El País Valencià és un territori ric en tradicions de tota mena i que venen de molt lluny en el temps. En el camp de la literatura hi ha escriptors que s’han preocupat de recollir rondalles com Enric Valor però també molts estudiosos, contacontes i mestres que han aportat contalles de la majoria de les comarques valencianes fins l’actualitat. El gran ventall del mostrari valencià és considerable i entronca amb les criatures mítiques de moltes cultures. Tenim els bubotes en la seua majoria inventats per la creativitat humana com una mena de fantasmes artificials, i els monstres amb un bestiari fantàstic a més dels sempre presents dimonis i altres presències inquietants.
Però possiblement siguen les dones d’aigua les més interessants. Com assegura l’estudiós Francesc Gisbert, eren esperits femenins sempre associats a un lloc concret, un ull, una font, una barranc.. amb un corrent d’aigües dolces que causaven alegries i maldecaps. I de totes elles tenim una de ben especial al nostra país: la Joanaina. Lluna era de la Font de la Figuera i mai havia vist la mar, i això no podia continuar. amic Gianpiero, natural d’Allero al Terni en Itàlia, una persona molt cosmopolita i afable per a que l’acompanyara. Agafaren el carro i xino-xano emprengueren el camí cap a la Marina. En cada lloc que feien nit, els agradava fer un bon barret amb el veïnat i compartir històries i llegendes. Travessaren per la vall que hi ha entre la Serra Grossa i la Serra de Mariola, i per les valls de Planes, Gallinera i Ebo, arribaren a la Serra de Segària i d’allí vorejant el Montgó divisaren Xàbia que era la seua destinació final. Foren uns dies meravellosos, però tant i tant els parlaren de Constança, la germana de sant Vicent que vivia a Teulada, que decidiren allargar-se i visitar-la.
Llegiu-ho complet: www.vinarosnews.net/un-pais-dhistories-xv-la-joanaina/


Altres històries d'avui en dia:

www.vinarosnews.net/ha-arribat-lhome-dels-nassos/

www.vinarosnews.net/femme-forca-vinaros-fa-un-acte-en-record-de-les-dones-assassinades-el-2022/

www.vinarosnews.net/jocs-gegants-al-nadal-al-passeig-maritim/

www.vinarosnews.net/joguets-per-a-les-families-sense-recursos/

www.vinarosnews.net/un-espanol-en-alemania-cartas-a-los-reyes-magos-de-emigrantes/

www.vinarosnews.net/benicarlo-adjudica-les-obres-dadequacio-del-parquing-del-mercat-per-147-000-e/

www.vinarosnews.net/video-roda-de-premsa-del-pp-sobre-el-nou-centre-de-salut-de-vinaros/

www.vinarosnews.net/la-diputacio-destina-pressupost-per-a-recuperacio-de-patrimoni-a-alcala-s-magdalena-peniscola-i-cinctorres/

www.vinarosnews.net/critiques-de-propietaris-doliveres-i-oliverars-monumentals-critiquen-a-la-generalitat-de-catlunya-per-com-aplica-la-llei-de-proteccio/

Recordeu el correu anterior: www.vinarosnews.net/vinaros-mail-29-12-22/

Seguiu l´actualitat per la nostra web, facebook  i twitter i amb vídeos pel youtube



Fora Dubtes

Envieu-nos a news@vinaros.net nous subscriptors, comentaris, dubtes, preguntes, respostes, etc.

Rainer Maria Jaenicke, Colonia (Alemania): Hola Emili, un feliz año nuevo para ti y todos los lectores de Vinaròsnews y el éxito continuado con Vinaròsnews. Gracias por todas las informaciónes interesantes que he recibido 2022 sobre vinaròsnews en Internet. ¡MUCHAS GRACIAS!

www.vinarosnews.net/bon-any-des-de-melbourne/. Com tots els anys fa tan prompte arriba l’any nou i quan encara aquí estem en l’any “vell”, el nostre fidel lector Josep Viñas ens envia una felicitació des de Melbourne (Austràlia).

www.vinarosnews.net/joguets-per-a-les-families-sense-recursos/ Fina Cartoixà: Quina maravella de juventut. Una magnífica recollida.

www.vinarosnews.net/femme-forca-vinaros-fa-un-acte-en-record-de-les-dones-assassinades-el-2022/ Angel Avila Vazquez El tema de la violencia doméstica es el gran bluff desde hace 20 años de la política española.

Resum de comentaris anteriors

www.vinarosnews.net/una-persona-armada-comete-una-masacre-en-un-refugio-animal/ Chelo Chiva: Hi ha gent sonada. Ho sento molt.

www.vinarosnews.net/vinaros-tendra-juzgado-de-violencia-sobre-la-mujer-a-lo-largo-del-2024-segun-la-prevision-de-gabriela-bravo Angel Ávila: Lo de la violencia sobre la mujer es un invento irracional de cuatro feministas. en todo el mundo se considera violencia doméstica y se trata en los juzgados normales por razones obvias. Lo de España es de juzgado de guardia.

www.vinarosnews.net/un-conductor-amb-taxa-dalcohol-de-078-xoca-amb-el-cotxe-contra-la-barana-del-pont-del-cervol/ Eliseo Vives: Es va equivocar de "combustible".

www.vinarosnews.net/video-retocs-felicita-les-festes/ Raquel Pérez: Gràcies per compartir.


Si quiere consultarnos o comentar cualquier tema  en directo, puede hacerlo a través de las redes sociales facebook y twitter o por correo electrónico news@vinaros.net

Esta revista no es ´profesional´ , no cuenta con ingresos económicos y ningún  colaborador recibe gratificación. Las empresas arriba citadas colaboran desinteresadamente, como todos los que aportan su ayuda, en soporte técnico, espacio en servidor, conexión internet, dominio, envío de emails e  invitación gastronómica anual

1996-2023 Vinaròs News www.vinarosnews.net

Usted recibe este correo electrónico porque solicitó recibir estos mensajes informativos, no comerciales, o aceptó recibirlos a invitación nuestra o de alguna persona vinculada a usted. En cumplimiento de la Ley de Servicios de la Sociedad de la Información y Comercio Electrónico, 34/2002, de 11 de julio, así como la vigente ley orgánica 15 13/12/1999 de Protección de Datos Españoles, le comunicamos que su dirección de correo electrónico figura en la base de datos de Vinaròs.News. Si no desea seguir  recibiendo los correos, envíe un correo a baixa@vinaros.net indicando en el asunto: BAJA. Su dirección será borrada y no la conservaremos en ningún listado. Le rogamos que no clique la opción que aparece al final del correu Darme de baja  que nos ofrece la empresa contratada para el envío de los correos pues provocará el borrado inmediato del envío de correos, sin que nosotros tengamos constancia de ello por lo que continuará estando en nuesta lista.

VinaròsNews s'edita en règim de drets Creative Commons, (Reconeixement-No comercial-Sense obres derivades 3.0 Unported.)