http://www.vinarosnews.net   Any XXV, informant des de 1996

Col.laboren:

Espectacles Maestrat, Espuny Abogados, Renault Dacia, Editorial Antinea, Ajuntament de VinaròsCristalería Miralles

10-10-2021

Històries d'avui en dia Fora Dubtes

Dani Ibáñez: un vinarossenc, dirigint la banda de música de Teruel
VINARÒS NEWS

Dani Ibáñez Barreda porta des dels 6 anys enganxat a la música i més d’una vintena com a membre de La Alianza de Vinaròs. Si bé és cert que la seua trajectòria professional l’ha portat fora de la nostra ciutat en els darrers anys, ell continua sentint-se molt lligat als seus orígens. Aquest passat setembre es va convertir en el director de l’Asociación Musical Santa Cecilia de Teruel, una agrupació que compta amb més d’un centenar de músics com a plantilla fixa en cada assaig i una escola de quasi 600 alumnes. “Es tracta d’un projecte molt il·lusionant. La gent està increïblement implicada i es treballa amb moltes ganes. Impressiona arribar a un assaig i veure quasi 100 músics preparats per a començar. Estic segur que anem a fer coses molt boniques”, assenyala Dani, que s’estrenarà com a director a Teruel en el pròxim concert de l’agrupació el 20 de novembre. Aquesta nova etapa és un pas més en la seua carrera com a director, que ja li ha valgut diversos reconeixements. El 2019 va guanyar el premi al millor director en el concurs de direcció del XXXV Curs Internacional de Música “Ciutat de Cullera”, un guardó que li va permetre dirigir una de les bandes de música més importants d’Espanya, la SMI Santa Cecília de Cullera. En eixe mateix any també va guanyar el I Premio de Dirección de Orquesta Maestro Collado. I el 2015, es va endur el premi en el I Concurso de Dirección de la Orquesta Filarmónica de Requena.
A més, continua tocant en agrupacions professionals com la Simfònica del Llevant, que té concert avui diumenge 10 d'octubre. Llegiu-ho complet i amb fotos: www.vinarosnews.net/dani-ibanez-un-vinarossenc-dirigint-la-banda-de-musica-de-teruel/

Un nou d'octubre intens a Vinaròs, mireu-ho en aquests enllaços:

www.vinarosnews.net/videos-i-fotos-globotada-les-camaraes-i-invers-a-la-fira-del-llibre-de-vinaros/

www.vinarosnews.net/fe-i-fets-als-bisbes-del-pais-valencia/

www.vinarosnews.net/video-i-fotos-acte-institucional-del-9-doctubre-a-vinaros/

www.vinarosnews.net/video-inauguracio-de-la-fira-del-llibre-de-vinaros/

www.vinarosnews.net/fotos-nanos-al-carrer-edicio-fira-del-llibre/

www.vinarosnews.net/fotos-preparatius-de-la-fira-del-llibre-de-vinaros/


Més temps de sega al Delta de l'Ebre (JOAN FERRÉ), MIREU 20 FOTOS MÉS: www.vinarosnews.net/fotos-mes-temps-de-sega-al-delta-de-lebre/  i recordeu les anteriors fotos: www.vinarosnews.net/fotos-temps-de-sega-al-delta-de-lebre-2/

A vueltas con las dificultades para contratar camareros en Els Ports
JAVIER ORTÍ

La falta de candidatos para ocupar puestos de camarero en hostelería ha ido en aumento a lo largo del año en todos los puntos de la provincia. No se trata de un fenómeno exclusivo de Els Ports, pero es aquí donde sus consecuencias son más visibles. Los ejemplos se multiplican y la Asociación de Empresarios Turísticos de Morella y Comarca, Asetmico, clama ante la situación que se padece. En este sentido se manifiesta su presidente, Javier Tena: «Todos los establecimientos buscan gente. Además, tenemos varios restaurantes que van a reducir su horario por falta de personal». Desde Asetmico esperan una respuesta efectiva de la Diputación de Castellón con cuyos responsables esperan reunirse desde antes del verano. Por su parte, desde el Ayuntamiento de Morella admiten el problema y buscan la forma de ayudar al empresariado local. Así, la edila de Promoción Turística, Comercio y Empleo, Mari Carmen Escuder, que a su vez regenta un restaurante en el municipio, apunta: «Estamos en una situación a la que no nos habíamos enfrentado nunca; la falta de personal repercute en la calidad turística que ofrecemos y nos está haciendo daño». Y añade: «Este verano hemos registrado más quejas que nunca en la oficina de turismo por falta de capacidad en restauración». Los hosteleros se han visto obligados a reducir servicios y horarios, como afirma Joaquín Deusdad, gerente del hotel El Faixero de Cinctorres y presidente de Temps. Léalo completo: www.vinarosnews.net/a-vueltas-con-las-dificultades-para-contratar-camareros-en-els-ports/

Ulldecona inicia les Jornades de Tardor de Teatre Amateur
JOAQUIM
BUJ

El Grup de Teatre Pere Sans del CCR alçarà el primer teló de l'edició número 38 de les Jornades de Tardor de Teatre Amateur
avui diumenge 10 d'octubre amb l'obra Tu ho ets tot, adaptada per Joan Martínez. Aquesta serà l'última representació d'aquesta peça que el CCR porta en cartera des de 2016. El grup ulldeconenc repetirà actuació el 7 de novembre per a posar en escena tot un clàssic com és El temps i els Conway de J.B. Priestley, adaptat per Carles Roig.Entre totes dues representacions es podrà gaudir del musical Jana, lluita, estima’t, obri el teu cor a càrrec del G.T. Filagarsa de Molins de Rei (Barcelona) el dia 24 d'octubre. La importància de ser Frank, una obra clàssica contemporània d'Oscar Wilde, posada en escena pel Grup Teatre del Talió de Lleida, tancarà les jornades el 14 de novembre.Les representacions es duran a terme en diumenges alterns a les 18.30 hores al Teatre Orfeó Montsià d'Ulldecona.Aquestes jornades no es vendran abonaments com en anys anteriors, però es podran adquirir les entrades per a totes la funcions. Amb la finalitat d'escalonar la venda d'entrades es podran adquirir en les taquilles del teatre avui de les 19 a les 20 hores i els diumenges de jornades una hora i mitja abans de començar la funció. Llegiu-ho complet i amb imatges: www.vinarosnews.net/ulldecona-inicia-les-jornades-de-tardor-de-teatre-amateur/

Altres històries d'avui en dia:

www.vinarosnews.net/mercat-vell-i-el-caduf-les-millors-falles-2021/

www.vinarosnews.net/video-i-fotos-acte-inaugural-de-les-festes-doctubre-dalcanar/

www.vinarosnews.net/fotos-festa-origens-a-la-rapita/

www.vinarosnews.net/el-ajuntament-de-vinaros-pone-en-marcha-el-taller-de-ocupacion-vinaros-accesible/

www.vinarosnews.net/video-i-fotos-nou-llibre-de-julian-zaragoza/

www.vinarosnews.net/fotos-benicarlo-planta-les-falles-doctubre/

Recordeu el correu anterior: www.vinarosnews.net/vinaros-mail-7-10-21/

Seguiu l´actualitat per la nostra web, facebook  i twitter i amb vídeos pel youtube



Fora Dubtes

Envieu-nos a news@vinaros.net nous subscriptors, comentaris, dubtes, preguntes, respostes, etc.

www.vinarosnews.net/videos-i-fotos-globotada-les-camaraes-i-invers-a-la-fira-del-llibre-de-vinaros/  Raquel Pérez: Molt ben ballat.

www.vinarosnews.net/deconstruccio-social-les-coses-tornen-al-seu-lloc/ S.Quinzá: Es podria incloure algun president més.

www.vinarosnews.net/video-i-fotos-acte-institucional-del-9-doctubre-a-vinaros/ Marina Carrera: He trobat a faltar la lletra de l'himne més bonic i emotiu del mon mundial, però gràcies.  Terezia Sporis: Muchas felicidades.

www.vinarosnews.net/video-inauguracio-de-la-fira-del-llibre-de-vinaros/ Joan Ferreres: Molt bé per la Fira del Llibre a Vinaròs. A veure si contagia l'afició pels lllibres en altres pobles del Maestrat.

www.vinarosnews.net/video-i-fotos-nou-llibre-de-julian-zaragoza/  Rafel Garrit: Lo millor poeta del poble. De Bon troç.

www.vinarosnews.net/quatre-musics-vinarossencs-en-la-simfonica-de-llevant/ Salvador Quinzá: Moltes felicitats als nostres musics. Carmen Forner: Enhorabuena

www.vinarosnews.net/la-fundacion-el-alto-de-vinaros-recibe-el-premio-fedefarma-al-compromiso-social/ JM Vizcarro: Enhorabona.  Tica Esteller: Enhorabona.

www.vinarosnews.net/videos-i-fotos-actuacio-de-la-rondalla-mar-i-terra/ Mari Carmen Guarch: Bravo per la Rondalla!!! Molt mal el poc respecte del guirigall dels que juguen i xillen al costat d'on es va fer l'actuació. Es inacceptable. Realment no vull culpar als xiquets que jugaven i xillaven. Ells tenien tot el dret ja que és el lloc de jugar i aprofitar el diumenge. Vos demano disculpes pel comentari que vaig fer. El problema va ser de la rondalla al no fer l'actuacio al lloc adecuat.

Resum de comentaris anteriors

www.vinarosnews.net/la-fundacion-el-alto-de-vinaros-recibe-el-premio-fedefarma-al-compromiso-social/  Josefa Mariano: Enhorabuena.

www.vinarosnews.net/videos-i-fotos-concert-de-la-alianza-per-la-carta-pobla/  Marina Carrera: Que bien que suena La Alianza, sois buenisimos todos, gracias.

www.vinarosnews.net/fotos-segona-edicio-del-jovefest/ Ana Santiago: Hubiese ido pero no lo vi anunciado ,más publicidad en Facebook o por el pueblo estaría bien.

www.vinarosnews.net/video-i-fotos-marxa-independentista-vinaros-la-rapita/ Paul Fernández: De Sol de Riu hacia el norte lo que quieran. Pero esta gente no pinta nada en Vinaròs. Y muchísimo menos concentrados en un lugar tan emblemático para los vinarossencs como es la Plaza Parroquial. Espero que nunca más se caiga en el error de autorizar semejante despropósito. Tivi Miralles: Pau, toda la razón, ni somos países catalanes como quieren ellos, vergonzoso. Tivi Miralles:  Iros a vivir al estranjero. Juan Antonio Burriel:La culpa no es de ellos. Es de quien lo ha permitido. Ana Vega: Están acabados. Ramon Jovaní: esa actitud crea independentistas teneis que aprender catalán.
Serra Bati: És veritat. No sé que punyetes fan aquests malcriats venint al poble veí per a reivindicar la llibertat d'expressió, de manifestació , de poder expressar a les urnes el que pensen, saltant-se a "la torera" el crit de guerra dels "A por ellos , oe". Qui els ha dit que té més dret una àvia de 80 anys de poder ficar un paperet a una caixa què ser alliçonada a cops de porra? Està boja aquesta gent. I jo, per la meva part, no penso portar mai als meus xics a estudiar s Barcelona, ni als meus pares a cap Hospital català, ni que els vagi la vida. Però , qui es pensen que són estos malcriats, que van acollir als meus avis quan en el "seu" encantador poble de Castelló no podien menjar? . Catalunya, quin poble més insolidari, redeu. Totes aquests catalans ,que venen ara a emprenyar-nos, gastant-se els seus estalvis, guanyats a l'altre costat del riu i les seves pensions ... ,de veritat que no sé que els hi passa pel cap. Però, una coseta ,diu un dit "español, muy española, que cuando veas las barbas de tu vecino afeitar, pon l'as tuyas a remojar".


Si quiere consultarnos o comentar cualquier tema  en directo, puede hacerlo a través de las redes sociales facebook y twitter o por correo electrónico news@vinaros.net

Esta revista no es ´profesional´ , no cuenta con ingresos económicos y ningún  colaborador recibe gratificación. Las empresas arriba citadas colaboran desinteresadamente, como todos los que aportan su ayuda, en soporte técnico, espacio en servidor, conexión internet, dominio, envío de emails e  invitación gastronómica anual

1996-2021 Vinaròs News www.vinarosnews.net

Usted recibe este correo electrónico porque solicitó recibir estos mensajes informativos, no comerciales, o aceptó recibirlos a invitación nuestra o de alguna persona vinculada a usted. En cumplimiento de la Ley de Servicios de la Sociedad de la Información y Comercio Electrónico, 34/2002, de 11 de julio, así como la vigente ley orgánica 15 13/12/1999 de Protección de Datos Españoles, le comunicamos que su dirección de correo electrónico figura en la base de datos de Vinaròs.News. Si no desea seguir  recibiendo los correos, envíe un correo a baixa@vinaros.net indicando en el asunto: BAJA. Su dirección será borrada y no la conservaremos en ningún listado. Le rogamos que no clique la opción que aparece al final del correu Darse de baja  que nos ofrece la empresa contratada para el envío de los correos pues provocará el borrado inmediato del envío de correos, sin que nosotros tengamos constancia de ello por lo que continuará estando en nuesta lista.

VinaròsNews s'edita en règim de drets Creative Commons, (Reconeixement-No comercial-Sense obres derivades 3.0 Unported.)