http://www.vinarosnews.net   Any XXV, informant des de 1996

Col.laboren:

Espectacles Maestrat, Espuny Abogados, Renault Dacia, Editorial Antinea, Ajuntament de VinaròsCristalería Miralles

23-5-2021

Històries d'avui en dia Fora Dubtes

Arriba a Vinaròs la Volta a Espanya en moto elèctrica
E. FONOLLOSA

La primera Volta a Espanya en moto elèctrica passà per Vinaròs ahir dissabte després d’una complicada primera etapa, com ens contaren a Vinaròs News els primers motoristes que han portat la torxa elèctrica, de la qual cosa en parlàvem dies enrere, com ens conten al vídeo que vam gravar ahir instants després d’arribar a aquesta ciutat. Un grup d'entusiastes promotors dels vehicles elèctrics transporten per relleus una torxa elèctrica d'un punt a un altre amb motos elèctriques. D'aquesta manera volen promocionar la mobilitat elèctrica, fins i tot en plena pandèmia. Aquesta original 1 Volta a Espanya té la seua vessant solidària. Va a servir per pagar tractaments mèdics a Xenia, filla de Jordi “Bit-Amina”, de 7 anys a qui un enterovirus li va produir tetraplegia. Els ajuts es canalitzen a través del web www.helpxenia.org


Mireu el vídeo i més fotos: www.vinarosnews.net/la-primera-volta-a-espanya-en-moto-electrica-passa-per-vinaros-despres-duna-complicada-primera-etapa/ i l'anterior informació: https://www.vinarosnews.net/la-primera-volta-a-espanya-amb-moto-electrica-arriba-a-vinaros-aquest-dissabte/

Els horts escolars tanquen un productiu curs
E.F.

Fi de curs als horts escolars dels col·legis de Vinaròs, amb l'última sessió d'Ecoescoles. Quasi 600 alumnes de cinc centres educatius de Vinaròs han participat en el projecte Ecoescoles per a mostrar tots els avantatges que ofereix l’agricultura ecològica. Ecoescoles és un projecte innovador i d’investigació que compta amb el suport de la Direcció General de Patrimoni de l’Estat, ajuntaments i associacions per tal de promoure l’agricultura ecològica i el respecte del medi ambient. Mireu més fotos i vídeo: www.vinarosnews.net/els-horts-escolars-de-vinaros-tanquen-un-productiu-curs/

Vora l'Ebre: Tirador de fotos
J.FERRÉ VERGE
Fa anys, a la biennal d’art d’Amposta s’hi podia veure una pàgina d’examen amb una nota de zero ficada cap per avall i un post-it enganxat on s’hi podia llegir: Soy tonta. L’obra en qüestió havia passat el cribratge pertinent per a poder competir per algun dels premis que s’atorgaven al certamen. O sigui, des del punt de vista de o dels comissaris de la mostra es tractava d’una obra d’art... A partir d’aquell dia vaig decidir que no entenia d’art. De fet, el meu llistó sobre si un obra m’agrada o no està en una simple qüestió: si l’exhibiria a casa meva. Des del meu punt de vista la fotografia també és un art. El no estar inclosa entre les arts clàssiques només es deu a una cosa: a que és relativament recent. Mentre altres arts com la pintura, escultura i fins i tot la música tenen milers d’anys d’història, els antecedents de la fotografia daten des de fa menys de dos segles. Aquest temps coincideix amb la gran evolució soferta per la societat. Han estat dos segles de continus avenços tecnològics i la fotografia no ha estat aliena a aquests canvis. Per tant, es pot afirmar que la fotografia actual no té pràcticament res a veure amb la dels seus inicis. L’any passat un amic valencià, fotògraf semiprofessional, em va dir que a la fotografia actual tot és mentida, ja que la tècnica del fotoshop pot millorar considerablement un original fins convertir-lo en una preuada foto.
Llegiu-ho complet: www.vinarosnews.net/deconstruccio-social-tirador-de-fotos/

Cuina del territori: www.vinarosnews.net/receptes-de-les-nostres-terres-fideua-amb-all-i-oli/

Altres històries d'avui en dia:

www.vinarosnews.net/fe-i-fets-de-laylan-al-xiquet-de-chicago/

www.vinarosnews.net/bajan-a-la-mitad-los-nuevos-positivos-en-covid-en-castellon/

www.vinarosnews.net/un-espanol-en-alemania-estoy-ayudando-a-otros-que-estan-peor-que-yo-pero-yo-tambien-soy-migrante/

www.vinarosnews.net/exposicio-a-benicarlo-dalumnes-del-cicle-formatiu-dartistes-fallers-i-escenografia-del-cipfp/

www.vinarosnews.net/lajuntament-realitza-tasques-de-reparacio-i-restauracio-de-la-font-del-llagosti/

www.vinarosnews.net/lajuntament-de-vinaros-atorgara-el-grinyo-ballester-2021-a-la-professora-i-escriptora-marian-fonellosa/

www.vinarosnews.net/vinaros-comptara-amb-una-nova-aula-dinfantil-de-2-anys/

www.vinarosnews.net/el-mucbe-sapropa-a-les-temporeres-marroquines-amb-sobrevivir-a-los-campos-de-fresas/

www.vinarosnews.net/video-lliurament-a-vinaros-del-reconeixement-pels-premis-dexcellencia-academica/

www.vinarosnews.net/joaquim-arnau-querol-de-rossell-i-lempresa-janenca-olis-cuquello-premis-dhonor-maestrat-viu-2021/

Recordeu el correu anterior: www.vinarosnews.net/vinaros-mail-20-5-21/

Seguiu l´actualitat per la nostra web, facebook  i twitter i amb vídeos pel youtubeFora Dubtes

Envieu-nos a news@vinaros.net nous subscriptors, comentaris, dubtes, preguntes, respostes, etc.

www.vinarosnews.net/joaquim-arnau-querol-de-rossell-i-lempresa-janenca-olis-cuquello-premis-dhonor-maestrat-viu-2021/ Alicia Caballer: Enhorabona.

www.vinarosnews.net/la-primera-volta-a-espanya-amb-moto-electrica-arriba-a-vinaros-aquest-dissabte/ Sebastian Vizcarro: Hi ha bicicletes ke te fan tambe la volta a Espanya i sense electricitat puro múscul. Jose Ramon PG:  Sebastian, doy fe, pero lo importante es participar.

www.vinarosnews.net/fotos-visita-a-la-nova-residencia-de-vinaros/ Ana Calvo: Preciosa Felicidades por tan buen trabajo hace mucha falta en Vinaròs. Isabel Noguera: Preciosa enhorabuena hacia mucha falta. Yolanda Mateu: Que poca gracia tienen en decorar, parece una cárcel. Tica Esteller: Què bonica! Rosana Zaragozá: Què bonica que ha quedat!  Maria Carmen Odón: Preciosa!! Maribel Querol: Ha quedat preciosa,funcional, amplísima,en molta llum, en unes vistes,si mires al nord,es veu una casa que sembla una fotografía,al sud camps i el mar, pel l'altre costat l'estació de trenes i pel l'altre camps de Vinaròs, una passada!

Resum de comentaris anteriors

www.vinarosnews.net/pesca-a-vinaros-duna-roca-de-dos-mil-quilos/ Carlos Miquel: així es destrossa el fons marí.

www.vinarosnews.net/sanidad-administrara-la-segunda-dosis-de-pfizer-a-los-menores-de-60-anos-pero-dara-opcion-a-elegir-astrazeneca/ Nathalie Diez: me parece bien que se da a elegir.

www.vinarosnews.net/brote-de-covid-en-benicarlo-con-12-casos Nathalie Diez: es que no tenemos cuidado y eso es lo que pasa. Pili Roca: vaya veranito nos espera.

www.vinarosnews.net/video-acte-de-eleccio-de-reines-reis-de-festes-2021-a-vinaros/ Ana Elena Lazea: Mi Rey... Alexandru Negreanu!!

www.vinarosnews.net/la-comunitat-valenciana-comienza-la-vacunacion-contra-la-covid-19-de-personas-de-59-a-51-anos/ Nathalie Diez: genial!


Si quiere consultarnos o comentar cualquier tema  en directo, puede hacerlo a través de las redes sociales facebook y twitter o por correo electrónico news@vinaros.net

Esta revista no es ´profesional´ , no cuenta con ingresos económicos y ningún  colaborador recibe gratificación. Las empresas arriba citadas colaboran desinteresadamente, como todos los que aportan su ayuda, en soporte técnico, espacio en servidor, conexión internet, dominio, envío de emails e  invitación gastronómica anual

1996-2021 Vinaròs News www.vinarosnews.net

Usted recibe este correo electrónico porque solicitó recibir estos mensajes informativos, no comerciales, o aceptó recibirlos a invitación nuestra o de alguna persona vinculada a usted. En cumplimiento de la Ley de Servicios de la Sociedad de la Información y Comercio Electrónico, 34/2002, de 11 de julio, así como la vigente ley orgánica 15 13/12/1999 de Protección de Datos Españoles, le comunicamos que su dirección de correo electrónico figura en la base de datos de Vinaròs.News. Si no desea seguir  recibiendo los correos, envíe un correo a baixa@vinaros.net indicando en el asunto: BAJA. Su dirección será borrada y no la conservaremos en ningún listado. Le rogamos que no clique la opción que aparece al final del correu Darse de baja  que nos ofrece la empresa contratada para el envío de los correos pues provocará el borrado inmediato del envío de correos, sin que nosotros tengamos constancia de ello por lo que continuará estando en nuesta lista.

VinaròsNews s'edita en règim de drets Creative Commons, (Reconeixement-No comercial-Sense obres derivades 3.0 Unported.)