http://www.vinarosnews.net   Any XXVI, informant des de 1996

Col.laboren:

Espuny Abogados, Renault Dacia, Editorial Antinea, Ajuntament de VinaròsCristalería Miralles

19-6-2022

Històries d'avui en dia Fora Dubtes


Esclata la festa a Vinaròs! (Fonollosa), mireu-ho en vídeos: www.vinarosnews.net/els-primers-actes-de-s-joan-i-s-pere-de-vinaros-en-set-videos/


Temps de celebrar graduacions, com la de sisè al CEIP Assumpció (Fonollosa), mireu més fotos i vídeo: www.vinarosnews.net/video-i-fotos-graduacio-de-sise-al-collegi-assumpcio/

El CRA Araboga col·labora amb  amb l’Institut Valencià d’Art Modern
VINARÒS NEWS

En el tercer trimestre, el CRA Araboga ha col·laborat amb l’Institut Valencià d’Art Modern amb el projecte EL RUM RUM SERÀ MEMORABLE. Aquest projecte està conduït pel col·lectiu Massa Salvatge que treballa en col·laboració amb l’IVAM. És un col·lectiu situat a València amb l’objectiu de generar espais, accions, eines i projectes pedagògics des d’una dimensió cultural i política compromesa. El projecte s’ha dut a terme als tres aularis i amb tot l’alumnat. L’objectiu era apropar la visió de l’art aprofitant les històries més quotidianes de la comunitat educativa i transformar-les en verdaderes obres d’art, donant-los la importància que els pertoca. En cada grup han treballat diferents quadres i diferents artistes utilitzant diverses tècniques d’expressió, han transformat imatges en històries de forma oral, escrita o teatralitzades i per culminar el projecte els dies 15 a Canet lo Roig, el 16 a La Jana i el 17 a Cervera han fet una cercavila pels aularis, amb la presencia de la comunitat educativa, per finalitzar a les places de les poblacions amb un programa de ràdio. Ha estat una experiència enriquidora per a l’alumnat i professorat. Des d'aquest col·legi rural agrupat donen les gràcies a l’IVAM i Massa Salvatge per elegir al CRA ARABOGA en una de les seues actuacions.
Mireu-ne les fotos: www.vinarosnews.net/el-cra-araboga-collabora-amb-amb-linstitut-valencia-dart-modern/


13ª regata de creuers a vela a Vinaròs (Castejón), mireu més fotos: www.vinarosnews.net/fotos-creuers-a-vela-festes-de-sant-joan-i-sant-pere/

Deconstrucció social: De Mortadelo i Filemon
RAMON PUIG

Aquestes coses només passen al sud dels Pirineus, no vull dir que l’espionatge no està a l’ordre del dia entre estats, empresaris banquers i investigadors, però entre Gibraltar i els Pirineus, espiar es converteix en un espectacle d’opereta bufa. Aquí s’espia tot menys el terrorisme en nom del qual es justifica infiltrar-se en la vida personal de qui siga. Si tenim en compte que els últims atemptats terroristes van precedir canvis polítics —2004, 11-M a Madrid, tres dies abans de les eleccions; 2017, 11-S a Barcelona, un mes abans del referèndum— tot fa pensar que els serveis secrets de l’Estat no estan pensats per evitar atemptats sinó per gestionar-los amb fins polítics perpetrats a les clavegueres estatals. No!, exclamava la Robles, “España no espia”. Costa de creure que una dona d’Estat negues el que era evident als ulls de tothom. Ajupida a l’escó de ministra va esperar com una rabosa afamada la intervenció del president. “En un país democrático como el nuestro nadie actúa fuera de la ley y menos nuestros servicios de seguridad”. Aleshores saltà ella de l’escó per clamar al cel, “que puede hacer un gobierno cuanto se siente amenazada la unidad de España por separatistas que paralizan carreteras, fronteras, estaciones y aeropuertos...”. Malgrat dir-ho amb la boca petita estava clar que llançava els llops a la presidència i invitava als entusiasmats escons de Vox a posar cullerada. “Muchos diputados de esta cámara acusan de espionaje a nuestros servicios de inteligencia.
Llegiu-ho complet: www.vinarosnews.net/deconstruccio-social-de-mortadelo-i-filemon/

Altres històries d'avui en dia:

www.vinarosnews.net/lequip-de-guillem-segura-revalida-el-campionat-despanya/

www.vinarosnews.net/fotos-pintors-per-un-dia-al-ceip-assumpcio/

www.vinarosnews.net/gimenez-bartlett-signa-la-presidenta-a-els-diaris-de-vinaros/

www.vinarosnews.net/miquel-barcelo-protagonitza-la-programacio-cultural-del-mucbe-per-a-lestiu/

www.vinarosnews.net/pspv-psoe-i-compromis-voten-en-contra-de-la-mocio-del-pp-que-demana-mes-mitjans-per-a-lhospital-comarcal-de-vinaros/

www.vinarosnews.net/lajuntament-de-vinaros-renovara-el-parc-infantil-de-la-placa-despanya-i-la-placa-de-sant-andreu/

www.vinarosnews.net/videos-ple-ordinari-de-juny-a-vinaros/

www.vinarosnews.net/xarrada-de-lale-vinarossenc-2022-oscar-senen-a-lies-leopoldo-querol/

www.vinarosnews.net/la-guardia-civil-interviene-cuatro-redes-de-caza-japonesa-y-libera-47-aves-capturadas-al-medio-natural-en-el-montsia/

Recordeu el correu anterior: www.vinarosnews.net/vinaros-mail-16-6-22/

Seguiu l´actualitat per la nostra web, facebook  i twitter i amb vídeos pel youtube



Fora Dubtes

Envieu-nos a news@vinaros.net nous subscriptors, comentaris, dubtes, preguntes, respostes, etc.

www.vinarosnews.net/els-primers-actes-de-s-joan-i-s-pere-de-vinaros-en-set-videos/ Espe Novella: ¡Qué bonito!

www.vinarosnews.net/sanidad-notifica-321-nuevos-casos-de-coronavirus-en-la-provincia-castellonense/ Nathalie Diez: el virus sigue aqui, y todavia mata a personas , mi médico me recomendó que en los sitios cerrados me ponga la mascarilla y es lo que hago.

www.vinarosnews.net/policia-local-vinaros-continua-amb-formacio-deducacio-vial-als-centres-escolars/ Silvi Al: Això està molt bé, però s' han de protegir els carrils bici. Al carril del carrer Capsades sempre hi ha cotxes i camions aparcats i si vas en bici has d' anar per la carretera. De què serveix un carril bici que s'usa d' aparcament?

Resum de comentaris anteriors

www.vinarosnews.net/sanidad-notifica-345-nuevos-casos-de-coronavirus-en-la-provincia-de-castellon/ Emilio Méndez: Pero ya está normalizado.... Por la tv ni lo nombran.... ¡¡¡sólo somos viejos!!!

www.vinarosnews.net/presentacio-conjunta-de-dames-i-cavallers-infantils-de-festes-de-vinaros/ Vanessa Asensio:¡Qué bonicos! Les festes ja están ací.

www.vinarosnews.net/ens-deixa-lexcollaborador-jose-ramon-ferreres/ Santi Doménech: Que descanse en pau. Joan Ferré: Gran persona, lluitador incansable. El condol mes gran a familia i amistats. Rosana Marzá: Un treballador i col.laborador per a tot incansable.

www.vinarosnews.net/el-presidente-del-gobierno-podria-inaugurar-la-reformada-n-232-en-el-puerto-de-querol/ Pedro Vidal: Importantisima esa obra para la comunicación natural de Aragón con la costa y para el desarrollo económico de la zona.  Juan Serret: Quien tendría que estar es el expresidente Rajoy, que es el que aprobó el proyecto, luego el pesoe con dos años de presupuesto aplazados solo hizo que continuar la obra aprobada. Javier Navas: Quants mesos falten per les eleccions?

www.vinarosnews.net/la-diputacio-de-castello-aplicara-tractaments-terrestres-contra-els-mosquits-en-77-municipis-de-costa-i-interior/ Concha Miralles Ojalá, porque en Vinaròs en mayo ya era insoportable. Tivi Miralles Sancho Ya es hora.


Si quiere consultarnos o comentar cualquier tema  en directo, puede hacerlo a través de las redes sociales facebook y twitter o por correo electrónico news@vinaros.net

Esta revista no es ´profesional´ , no cuenta con ingresos económicos y ningún  colaborador recibe gratificación. Las empresas arriba citadas colaboran desinteresadamente, como todos los que aportan su ayuda, en soporte técnico, espacio en servidor, conexión internet, dominio, envío de emails e  invitación gastronómica anual

1996-2022 Vinaròs News www.vinarosnews.net

Usted recibe este correo electrónico porque solicitó recibir estos mensajes informativos, no comerciales, o aceptó recibirlos a invitación nuestra o de alguna persona vinculada a usted. En cumplimiento de la Ley de Servicios de la Sociedad de la Información y Comercio Electrónico, 34/2002, de 11 de julio, así como la vigente ley orgánica 15 13/12/1999 de Protección de Datos Españoles, le comunicamos que su dirección de correo electrónico figura en la base de datos de Vinaròs.News. Si no desea seguir  recibiendo los correos, envíe un correo a baixa@vinaros.net indicando en el asunto: BAJA. Su dirección será borrada y no la conservaremos en ningún listado. Le rogamos que no clique la opción que aparece al final del correu Darse de baja  que nos ofrece la empresa contratada para el envío de los correos pues provocará el borrado inmediato del envío de correos, sin que nosotros tengamos constancia de ello por lo que continuará estando en nuesta lista.

VinaròsNews s'edita en règim de drets Creative Commons, (Reconeixement-No comercial-Sense obres derivades 3.0 Unported.)