Segona ronda del Torneig Social del Club Ajedrez Benicarló Segona ronda del Torneig Social del Club Ajedrez Benicarló
NOTA DE PREMSA Diumenge 1 va tenir lloc la ronda 2 de la lliga d’escacs benicarlanda, on es comencen a definir els favorits al... Segona ronda del Torneig Social del Club Ajedrez Benicarló

NOTA DE PREMSA

Diumenge 1 va tenir lloc la ronda 2 de la lliga d’escacs benicarlanda, on es comencen a definir els favorits al triomf a cada categoria.

A Primera divisió, Vicent Villarroya s’imposava ràpidament a Jorge Gutiérrez, mentre que Manuel Serrano també ho aconseguia en poc temps contra el seu germà Álvaro Serrano. Més disputada fins al final va estar la partida entre Juan Andrés i Dani Domínguez, que va acabar amb la victòria del primer. Els tres guanyadors, juntament amb Agustín Llorach i Enoc Altabás, encapçalen la classificació amb 2 punts dels 2 possibles. Entre els enfrontaments de la propera ronda, cal destacar el de Domínguez amb Manuel Serrano i el d’Altabás amb Andrés.

A Segona, David Teply s’imposava a Hugo Desir al duel més jove de la categoria. Ell i el veterà Miguel Gea lideren la classificació en haver sumat els 2 punts disputats fins ara. El jugador sub10 es posiciona com a un ferm candidat per a aconseguir l’ascens a Primera divisió. A la ronda 3, Vicent Ferrer serà el seu rival, mentre que Hugo Desir s’enfrontarà amb Miguel Gea.

Per últim, a la Tercera categoria, Roberto Tipán va aconseguir guanyar a Jhostin Sánchez i Javier Pérez a Joan de Gustín. Ambdós guanyadors, juntament amb Jaime Ramia i Juan Cabezos, han aconseguit comptar per victòries totes les seues partides i ocupen els quatre llocs d’ascens a Segona. Però encara queda molta lliga, com ara la partida entre Ramia i Tipán, un plat fort per a la propera ronda, que tindrà lloc diumenge 15 d’octubre a partir de les 18.30 h. a la seu del Club Ajedrez Benicarló (c. del Crist de la Mar, 106).