Vinaròs News

Històries d'avui en dia

NOTA DE PREMSA Victòria molt treballada tot i el resultat del marcador a la finalització  del partit. El conjunt de la Vall es va...

NOTA DE PREMSA

Victòria molt treballada tot i el resultat del marcador a la finalització  del partit.
El conjunt de la Vall es va mostrar molt incansable, pressionant la nostra sortida de pilota amb les línies molt avançades, incomodant molt el nostre habitual joc de combinació, amb algunes pèrdues que van resultar molt perilloses i que a punt van estar d’costar algun gol en contra, a més de mostrar-se com un bon conjunt en línies generals.

Potser per tot això, Juli amb molt bon criteri i en el minut 12, desplaça en llarg a l’espai una gran pilota cap al bon desmarcatge en diagonal d’Orio F. que després de desfer-se en carrera del defensa, es planta sol davant la meta visitant i amb habilitat supera la sortida del porter aconseguint el 1-0, demostrant novament que posant en pràctica el que es treballa sessió rere sessió acaba donant els seus fruits.
Potser, durant el transcurs de la trobada va faltar en algun moment repetir aquesta mateixa acció, intentant aprofitar els espais que es produïen dalt quan el rival avançava les seves línies per pressionar la nostra sortida des del darrere.

Tot i així, van haver fases per part local de bon joc, aconseguint trenar molt bones jugades, arribant amb molt perill a l’àrea rival, com la del minut 34, on la pilota, després bona sortida des del darrere, arriba a Juli a tres quarts en camp rival i erigint-se de gran assistent, connecta amb l’arribada de Kim a l’interior de l’àrea per l’esquerra i aquest remata i després de donar al pal dret del marc, aprofita el seu propi rebuig per pujar el 2-0 al marcador.
A partir d’aquest moment, l’equip sembla una mica més tranquil i poc a poc imposa el seu ritme, tot i que el conjunt visitant no li perd la cara al partit en cap moment.
Amb aquest resultat vam arribar al descans.
La segona meitat comença bastant anivellada quant a possessió i ocasions, encara que les de la Vall d’Uixó vénen més per alguna imprecisió en la sortida de porta que una altra cosa.
A poc a poc a mesura que transcorren els minuts, de nou el “Vinaròs EFC” es va apoderant de la situació i més encara després del minut 72, on un gran jugada espectacular per part de Widi, aprofitant l’espai generat per la seva banda dreta, qui realitza una gran conducció en velocitat i després de sortejar un parell de rivals acaba servint un gran centre al cor de l’àrea petita on Pau, entrant amb tot, remata de cap per sobre del seu parell, aconseguint el 3-0.
A partir d’aquest moment i amb més espais, gràcies a que l’equip forà es llança cap endavant buscant algun gol que els fiqués de nou en el partit, el conjunt de Vinaròs gaudeix de les més clares ocasions a força de diverses contra cops en superioritat que no van finalitzar en gol per ben poc.
No és fins al minut 81, on i després d’una falta lateral al mig camp és executada de nou per Juli amb rapidesa, sorprenent a la defensa contrària i assistint novament, aquesta vegada a Alex Q. que després de bon control amb la cama esquerra i entrant per l’esquerra a l’interior de la gran, acaba empalmant amb la dreta creuant la pilota fora de l’abast del porter visitant aconseguint el definitiu 4-0.
D’aquí al final, el control correspon al conjunt local, arribant així al final del partit i sumant 3 importantíssims punts que al costat dels resultats registrats en aquesta jornada on es van produir diversos enfrontaments entre rivals directes a la zona alta de la classificació, ens col·loquen tercers a només 3 punts del líder ia 2 del segon, en una privilegiadíssima situació que hem de defensar amb tot en aquesta última jornada de l’any, contra un difícil rival el “CF Nules “, on hem de ratificar la gran campanya realitzada fins avui i a l’espera de l’última jornada de la primera volta contra el totpoderós” Vila-real C.F. “(primer partit del 2.018), on esperem seguir amb el nostre preciós somni.