El Club Balonmano Vinaròs comença la lliga El Club Balonmano Vinaròs comença la lliga
NOTA DE PREMSA     El passat dissabte van comenzar les lligues de les diferents categoríes en les que esta la base del club i els... El Club Balonmano Vinaròs comença la lliga

NOTA DE PREMSA

El passat dissabte van comenzar les lligues de les diferents categoríes en les que esta la base del club i els resultats van ser prou positius. De cuatre partits es va conseguir la victoria en tres, pero curiosament  del equip que va perdre es del que el club esta mes orgullos, per ser un equip en jugadors nous,de primer any i infantils per acabar de fer equip i van donar la cara en tot moment cosa digna de resaltar.

A vore si algún Xiquet s’ anima i podem acabar de completar els equips, encara esteu a temps. Dilluns, dimecres i divendres a partir de les 19 hores al pavelló se vos facilitarà tota la informació necesaria per entrar a la familia del handbol. Per altra part el equip femení esta en marxa desde fa una setmana en vuit xiquetes que están molt animades per entrenar i intentar acabar de omplir el equip per anar fent algún partidet i ser una realitat de nou a Vinaròs un equip Kde xiques que seria la guinda per el club en el seu 50 aniversari.

Infantil masculí preferent nord 5

C.Bm.Vinaròs.     22

Castelló B.              8

Vinaròs. Amare, Unai(4), Martín (7), Alberto, Yannick(6), Sergio(4), Rubio, Carlos (1) i Alex.

Amonestats. Sergio i Rubio.

Excluits. Unai, Martín,Alberto, Sergio i Alex.

Fantastic el inici  del infantil en els germans Ramon, Joan Martin i el porteràs Joan Amare con a veterans i els nous jugadors que vist lo vist i en la feina de Jordi Figueres a la banqueta ens faràn  passar bons mtins del dissabte.

Els primers minuts del partit van ser igualats al marcador i molts de nervis degut al inici lliguer. Però quan els xiquets es van assentar en defensa i van començar a soltarse tot va ser més facil per els contraatacs de un inspirat Joan Martín que va ser el màxim golejador del partit. Al descans ja es va arrivar en un clar 11-4 i a la segona part cada equip va doblar el marcador, seguint en la facilitat que tenien els locals en correr cap a la porteria contraria.

Cadet masculí preferent nord 6

C.Bm.Vinaròs.A 8

Bm. Sagunto C.  30

Vinaròs. Oscar, Nestor, Joan(4), Martín, Ruben(1) Carlos, Pere, José Abel(2) i Andres(1).

Amonestat. Ruben.

Excluits. Ruben i Carlos.

Sense cap dubte eixe cadet en jugadors nous i en infantils serà el que més patirà del club per traure resultats, però en les ganes i la il•lusió que van posar el dissabte seràn dificils de batre, perque lluiten per cada pilota.

Està clar que els costarà de entrar als partits, el dissabte de un 5-10 es va passar a un 5-16 en uns moments de desconcert dels nostres, però ho van seguir intentant i disputant el partit devant de un molt bon equip i en més recanvis que els nostres.

Poc a poc quan no se perdràn tants balons i els xavals agarren seguretat els aniràn surtin millors les coses.

Cadet masculí preferent nord 5

C.Bm. Vinaròs B.  30

Castelló B.             26

Vinaròs. Pol, Sergi(5), Didac(7), Biel(1), Ayza(7), Raga(7), Marcos(1)  i Tomas(2).

Amonestats. Biel, Raga i Marcos.

Excluit. Didac.

Gran partit el jugat entre dos bons equips i que al final va caure cap a casa per la bona defensa i el encert en atac en els moments claus.  Partit molt igualat que els ultims minuts de la 1 part els nostres van agarrar una renda de 3 gols que van saber administrar durant la 2 part.

Com tots els debuts, els inicis van ser dubitatius i acusant una mica la baixa de Casanova en atac, el Castelló ben plantat a la ralla de 6 metros es va posar 2 gols per dalt i pareixia que trencaria el partit, però els rojets en una defensa 5-1 per moments 3-2-1, va anar roban pilotes junt a la inspiració de Pol baix els pals va permetre robar i correr i arrivar als descans en 17-14 a favor i superar una petita minicrisis que van tindre.

La 2 part va surtir com es va parlar al descans i es van conseguir rendes de 6 gols i poder jugar guardant una mica de físic per el tram final. Enguany serà el gran repte ja que en un equip de domés 10 jugadors hauran partits que es faran molt llargs. El dissabte a la baixa de Casanova es va afegir la de Nogales que divendres al entreno es va fer un esgyins de tornell i no va poder esrar a la pista per ajudar en les seues parades.

Juvenil masculí 2 auto. nord 2

C.Bm.Puçol. 18

Tudor’s bar  C.Bm. Vinaròs.   32

Vinaròs. Juanma, Christian(11), Carlos(2), Ferran(2), Iker(3), Sergi(4), Quim(3) i Oualid(7).

Amonestacions. Ferran.

Excluits. Christian 2, Ferran 2 i Sergi.

Molt bon inici  dels nostres front un equip de primer any i que es va notar la diferéncia de nivell. Els nostres que porten una bona pretemporada, encara que també en plantilla curta, però si segeixen així i sobretot cumplint com fins ara als entrenos enguany poden aspirar a metes altes,  no com altres equips del club que per ser més grans no tenen la implicació que tenen els més joves. Coses de les faenes i les ganes, suposem.

El resultat al descans hi ho diu tot, 5-18 per els nostres que van ser els amos del partit aprofitant la bona defensa i la feblesa del locals defensant van marcar cada vegada que arrivaben al area contraria. Com es diu al handbol,si defens be tens més de mig partit guanyat.

La segona el part el equip es va deixar portar i es va relaxar en exces i va permetre que els valencians maquillessen una mica el resultat.

Ara a espera les pròximes jornades per el día 20 en surtides complicades però confiem en els nostres. El equip senior encara no ha debutat, primer per problemes de papers i ara per el calendari tocaba descans. El.debut serà el 27/aqui a casa contra el uns dels cocos, el Bm. Torrent que el any passat ens va eliminae en les semifinals de copa i es tenen ganes de revenja.