Vinaròs News

Històries d'avui en dia

Cròniques d’handbol Cròniques d’handbol
Copa federació Infantil grup nord 7. C.H. Vila-real     24 C.Bm. Vinaròs   22 CBM Vinaròs : Amare, Martín  (2), Leandro, Carlos (2), Nestor (2), Biel... Cròniques d’handbol

Copa federació Infantil grup nord 7.

C.H. Vila-real     24

C.Bm. Vinaròs   22

CBM Vinaròs : Amare, Martín  (2), Leandro, Carlos (2), Nestor (2), Biel (6), Raga (5) i Andres (5).

Amonestat. Carlos.

Exclusions. Carlos.

Copa federació Cadet Nord 7.

C.H. Vila-real     35

C.Bm. Vinaròs   20

CBM Vinaròs : Pol, Nogales, Sergi (1), Andreu (5), Didac (2), Ayza,Oualid (6), Victor (1), Raga (2) i Marcos (3).

Amonestats. Didac i Victor.

Excluit. Andreu.

Poc que contar en la visita a la pista del lider, el Vinaròs va aguantar el tipo mentres va poder. De bon principi ja es veia la superioritat de un equip fet per guanyar la Copa en una molt bona defensa i surtin a les contres tenia prou per arribar al descans en un 15-9.

La segona part, com sempre entre el cansament, la inexpèriencia i el desanim, van acabar en les forçes dela nostres. Domés cal seguir treballant perque hi ha material per disfrutar en un futur no molt llunya.

Copa Federació Juvenil 2 Auto. (CS 1)

Bm. Castellón    25

C. Bm. Vinaròs   15

CBM Vinaròs : Juanma, Xavi, Sergi (4), Quim (1), Steven  (1), Rodrigo (2), Carlos (1), Iker i Christian  (6).

Amonestats.  Xavi i Steven.

Excluits. Xavi, Sergi i Carlos.

Bon partit del juvenil mentre va estar a la pista. Després de un mal començament , com sempre, poc a poc es va anar igualan el partit. Entre les parades de Juanma Doello i un atac bastant eficient es van remontar 4 gols, però el lider es molt lider i va arrivar al descans en un 13-10 per al Castelló.

Els primers 10 min. de la segona part els nostres van surtir per totes i van retallar el marcador a un 15-14 i a partir de ahí es va acabar el partit, per l’altra dos lesions momentanees de dos jugadors nostres i la presió devant del àrbit; van ser factors determinants per apagar als rojets i donar ales als de la capital. De tot se adepren i esperem que els nostres haguen pres bota per futurs partits.

Senior Masculí Copa federació 1 auto. Nord 1

C.H. Benicarlo 17

C. Bm. Vinaròs 20

CBM Vinaròs:  Marc i Cristian Gimeno. Gabri (7), Cristian, Serrano (5), Juanolo (1), Taty, Sergi (2), Max, Nacho (2), Jesús, Adrià, Toni, Manu (3) i Bryan.

Amonestats.  Gabri, Jesús i Toni.

Exclusions.  Serrano (2) i Toni.

En una paraula podriem resumir el viscut a Benicarlo la vesprada del dissabte. PARTIDAS de un Vinaròs que per esta copa a recuperat la mirada del tigre i asusta alli aon va. En una grandissima defensa es va aguantar als benicarlandos i encara es va patir perque els nostres extrems volien donar emoció i van fallar fins 16 tiros.

Després de remontar el 9-5 inicial dels locals, ADN de tots els equips vinarossencs, regalar els primers minuts, i arrivar al descans empatats a 10, es intuia que apretant una mica més en defensa hi habien opcions series de guanyar el partit. I així va ser, es va trevallar molt detràs per arrivar al atac i poc a poc anar fen forat a un Benicarló que es veia superat per un ara si gran equip vinarossenc que va dir que volia eixa copa.

En dos semanes ens visita el Vila-real i el guanyador segurament que serà el campió de grup i anirà a jugar la fase final. Esperem el recolçament de la afició i que els jugadors sigueixen igual de inspirats.