Actualitat del Club Natació Vinaròs Actualitat del Club Natació Vinaròs
NOTES DE PREMSA Campionat Espanya Infantil Els dies 27,28,29,30 Març, en les piscines Rias do Sur en Pontevedra (Galícia), es va celebrar el campionat... Actualitat del Club Natació Vinaròs

NOTES DE PREMSA

Campionat Espanya Infantil

Els dies 27,28,29,30 Març, en les piscines Rias do Sur en Pontevedra (Galícia), es va celebrar el campionat d’Espanya infantil d’hivern, un campionat en unes mínimes molt exigents, ja que d’este campionat surt l’equip nacional per les properes competicions internacionals.
El club Natació Vinaròs, tenia dos infantils en mínima, Carla Bernial i Miquel Segarra, aquest últim no va poder anar per la complicació del viatge.
La nadadora Carla Bernial, va participar en les proves de 100m. Lliures, 100 i 200 m. papallona, sent està última on va tenir una gran actuació, classificant-se per la final B, tot i ser d’any menut. A la final va lluitar moltíssim i obtingué una bona 8e. posició.
Des de aquestes línies volem felicitar a Carla per la gran participació en el campionat i pel sacrifici diari.

Campionat d’Espanya Open

Els dies 8/9/10 abril està tenint lloc a Màlaga el campionat Espanya Open campionat on es troba l’elit de la natació espanyola i també alguna d’altra nacionalitat.
El format d’aquest campionat cada vegada es fa més atractiu, ja que és la primera vegada on es naden més eliminatòries, semifinals i finals, donant-li així més espectacle i emoció a cada prova.
El Club Natació Vinaròs, va ser representat per l’extraordinari nadador David León, que destacarem la seva actuació en 200 m. papallona, nadant les eliminatòries a un nivell alt, classificant-se en les semifinals, i en les semifinals seguir en progressió per ficar-se dins de la final. En la final David va fer un plantejament molt intel·ligent passant el primer 100 m. reservant força per fer una segona part (de la prova) espectacular i acabar segon en la final absolut Jove, quedant-se a 2 dècimes de la medalla de bronze. Va ficar en peu a tota la família de la natació vinarossenca.
Felicitem a David, tot un exemple per als nadadors de Vinaròs, demostrant dia a dia les seves ganes de seguir millorant.